Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversiteli kızın barda ne işi var!

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Yasaklar ve dayaklar cocuklari cok daha arsiz yapiyor haberiniz olsun.

Esimin babasi ailesine senelerce iskence etmis ve hala da devam eden bir adam. Adamin bir koydusu yasak ilk iki gun ricadir, hala yapilmamissa yerine getirilmemis bir sozdur, babaya saygisizliktir ve kiyamet kopar.

Gel gelelim neticeye, her ne kadar hala kendini evin reisi sansa da ailesi kendisine zerre kadar sevgi/saygi beslemeyip bir seyler yapiyorlarsa korkudan yapiyorlar ve her firsatta her seye tamam deyip yine kendi bildiklerini okuyorlar.

Adam senelerce yaptigi iskencelerle bunu haketmis durumda. Boyle olmak istiyorsaniz ayni kafada devam edebilirsiniz. Sonunuzun ayni olacagi garanti.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

2 Kız babası olarak tam destekliyorum beyfendiyi.
21.00 dedin mi evinde anasının babasının dizinin dibinde olması lazım çocukların.

Evet aynı durumda olan birisi olarak 21:00'i bile geç buluyorum. Akşam ezanı iyi bir vakit. Kız babası hatta duble kız babası olmadan yorum yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

şurda küfür etmek istedim adama ama işe yaramaz.
bir e-mail adresi, sitesi felan var mı, oradan küfür etmek istiyorum kendisine bolca.

-alışveriş merkezleri 22'de de kapanıyor, 23'te de. adam 21'de kapanıyor diye uyduruyor.
-bir insanın dışarda kalma süresini alışveriş merkezi kapanma saatine endeksleyen kişinin aklına tüküreyim.
-bir arkadaşına gitmesi, internet kafeye gitmesi, okulda geç saatlere kadar kalması gibi durumlarda napacak bu kişi? yurda alınmayacak mı?
-insanların özgürlüğünü kendi kıytırık "ahlak" ve "güven" saçmalıklarına bağlayan kişiler gitsin bir köşede ölsün plz.

daha çok laf söylemek isterdim ama boşver.

olitere said:

Evet 17 yaşındaki kız dışarda başı boş dolaşamıyor gece çünkü yine bu kafada olanların ürettiği toplum sistemi ve onun doğurduğu abazanlar yüzünden.Başı boş ne demek ya sanki normalde tasmayla köpek gezdiriyorsun.Tiksiniyorum bu ataerkillikten
Sosyal ağlarda paylaş

21:00 nedir saka gibi eheueh
pardon ama kicikirik kykda napacak o kizlar 21:00 den uyuyana kadar bari ona bi cozum getirsin dicem kykda kalanlar umrumda degil beter olsunlar :<<<
cidden bakanin dedigi gibi bisi kykda kalanlar direk yurda gidiyordu surekli ders calisan cani gereksiz yukselten bi kisimdan olusuyor
ama digerlerine yazik tabi
Sosyal ağlarda paylaş

ben kız olsam babamı karşıma alıp lezbiyen olduğumu asla çocuk yapmayacağımı ve kız arkadaşımla bu yaz newyorkta evleneceğimizi eğer karışırsa az daha yaşlanınca onu bakım evine şutlayacağımı ve her akşam 9 da telefon edip lan yatmadınmı sen moruk!! diyeceğimi veya kız gurubu içinde bir ayinle kurban edip saksılara gömeceğimi söylerdim. sonra body ye başlayıp bıyık bırakırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...