aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dogru demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yasaklar ve dayaklar cocuklari cok daha arsiz yapiyor haberiniz olsun. Esimin babasi ailesine senelerce iskence etmis ve hala da devam eden bir adam. Adamin bir koydusu yasak ilk iki gun ricadir, hala yapilmamissa yerine getirilmemis bir sozdur, babaya saygisizliktir ve kiyamet kopar. Gel gelelim neticeye, her ne kadar hala kendini evin reisi sansa da ailesi kendisine zerre kadar sevgi/saygi beslemeyip bir seyler yapiyorlarsa korkudan yapiyorlar ve her firsatta her seye tamam deyip yine kendi bildiklerini okuyorlar. Adam senelerce yaptigi iskencelerle bunu haketmis durumda. Boyle olmak istiyorsaniz ayni kafada devam edebilirsiniz. Sonunuzun ayni olacagi garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Abi herkesin ayni goruste oldugu bir ortamda yeni ve bilinmeyen bir seymis gibi surekli bu konulari acip kufrederek ne gibi bir tatmin aliyorsunuz harbi anlamiyorum hey allam ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 egleniyoruz işte kendi aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Absolut said: 2 Kız babası olarak tam destekliyorum beyfendiyi. 21.00 dedin mi evinde anasının babasının dizinin dibinde olması lazım çocukların. Evet aynı durumda olan birisi olarak 21:00'i bile geç buluyorum. Akşam ezanı iyi bir vakit. Kız babası hatta duble kız babası olmadan yorum yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 referans havanın kararması olmalı bence. kışın en geç 6 falan olmalı bu saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kızın üniversitede ne işi var, otur evinde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben zaten üniversiteye de göndermem anasının yanında yardım etsin mutfakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mutfakta ne isi var abi fanusa koymaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 fanustan nası yemek yapsın saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 fanustan mutfak yaparsın gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şurda küfür etmek istedim adama ama işe yaramaz. bir e-mail adresi, sitesi felan var mı, oradan küfür etmek istiyorum kendisine bolca. -alışveriş merkezleri 22'de de kapanıyor, 23'te de. adam 21'de kapanıyor diye uyduruyor. -bir insanın dışarda kalma süresini alışveriş merkezi kapanma saatine endeksleyen kişinin aklına tüküreyim. -bir arkadaşına gitmesi, internet kafeye gitmesi, okulda geç saatlere kadar kalması gibi durumlarda napacak bu kişi? yurda alınmayacak mı? -insanların özgürlüğünü kendi kıytırık "ahlak" ve "güven" saçmalıklarına bağlayan kişiler gitsin bir köşede ölsün plz. daha çok laf söylemek isterdim ama boşver. olitere said: Evet 17 yaşındaki kız dışarda başı boş dolaşamıyor gece çünkü yine bu kafada olanların ürettiği toplum sistemi ve onun doğurduğu abazanlar yüzünden.Başı boş ne demek ya sanki normalde tasmayla köpek gezdiriyorsun.Tiksiniyorum bu ataerkillikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunduz_riza Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sene 2010 oldu bu adamlar yasıyo mu hala yaa,cıksın biri izmir alsancak veya taksime gotursun sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 21:00 nedir saka gibi eheueh pardon ama kicikirik kykda napacak o kizlar 21:00 den uyuyana kadar bari ona bi cozum getirsin dicem kykda kalanlar umrumda degil beter olsunlar :<<< cidden bakanin dedigi gibi bisi kykda kalanlar direk yurda gidiyordu surekli ders calisan cani gereksiz yukselten bi kisimdan olusuyor ama digerlerine yazik tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 balon said: Üniversite yurtlarında giriş-çıkış saati uygulaması kadar saçma bir şey yok. vay be balonla tamamen aynı fikirdeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahaha bi dakka lan nası yanı? erkeklerle dişilerin giriş saatleri farklımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Cuce said: ahaha bi dakka lan nası yanı? erkeklerle dişilerin giriş saatleri farklımı? hakediyorlar... GEd said: kızın üniversitede ne işi var, otur evinde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bara gitmesinler eve gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunduz_riza Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 cambrige in en son okul gastesinde ogrenciler söyle pozlar vermisler,biz nere onlar nere peh meme var dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://www.combatgold1.co.uk/images/funny/misc/some-bitch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kapımız açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mokoko said: http://www.combatgold1.co.uk/images/funny/misc/some-bitch.jpgahaha bu epik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben kız olsam babamı karşıma alıp lezbiyen olduğumu asla çocuk yapmayacağımı ve kız arkadaşımla bu yaz newyorkta evleneceğimizi eğer karışırsa az daha yaşlanınca onu bakım evine şutlayacağımı ve her akşam 9 da telefon edip lan yatmadınmı sen moruk!! diyeceğimi veya kız gurubu içinde bir ayinle kurban edip saksılara gömeceğimi söylerdim. sonra body ye başlayıp bıyık bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 adam haklı erkekler 8 senede bitiremiyor okulu adam olacakları yok bari kızları kurtaralım ders çalışsınlar oturup die koymuşlar kuralı. ne yapsalar beenmionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hayır tamam da sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar