artstvol Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ilk başta yaptığı banshee ataklarıyla kırdı yine oyunu.o kadar zealotunu,probeunu aldı mananın.manayı iyi tanıyor sanırım aynı takımda oldukları için adamı çok rahat dövüyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çok heyecanlı geçiyor 3. maç oh bitti, mana aldı, ama oyun epikti yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 oha o 3. maç neydi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ayakta alkışlanır bu toss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 STORMS STORMS EVERYWHERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 harbi süper maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 3.maç güzeldi evet.naama'nın hatası oyunu uzatmak oldu belki de.ilk başta bana göre yine avantajlıydı terran ama.toss farkı kapatı oyun uzadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hahaha manyak maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 baydı artık başta iyiydi de. 2 bina yık kaç, 2 storm at kaç. bu ne lan çocuk musunuz, ikisi de paraya odaklanmış durumda nolur nolmaz combatta kaybedersem GG korkusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mana yenince omzunu sıvazlayan yalaka kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 THERE IS THE STORMS WHERE ARE THE UNITS GOING ?! ahah şahaneydi son 2 maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 adamlar çok tecrübeli değil final maçında kontrollü oynuyorlar napsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 son 2 maçlar iyiyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 BaaL said: baydı artık başta iyiydi de. 2 bina yık kaç, 2 storm at kaç. bu ne lan çocuk musunuz, ikisi de paraya odaklanmış durumda nolur nolmaz combatta kaybedersem GG korkusunda hacı sen hala macı ladder macı gibi düsünüosun dreamhack final macı hatırlatıym 500 kisi onunde oynuolar binlerce insan izlio, kameralar ısıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abii... süper comeback oldu finale yakışıyor bence maçlar, duş alıp dışarı çıkıcaktım kitlendim resmen bitmiyor resmen. 2-0dan 2-2 oldu, tiebreaker oynanıcak şimdi. bırakıp çıkamıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mana'nın toplar yerlere kadar sallanıyor okadar sağlam bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 BaaL said: baydı artık başta iyiydi de. 2 bina yık kaç, 2 storm at kaç. bu ne lan çocuk musunuz, ikisi de paraya odaklanmış durumda nolur nolmaz combatta kaybedersem GG korkusunda Baydı mı ?? İzleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ilk 2 maçta ''bu ne bicim toss'' dedittirip kendisine kızdırttıran Mana'yı aldığı 2 maç sonrasında alkışlıyorum. (L) demekki biraz geç ısınıyormuş heralde. Mana'cılar timsah yürüyüşünde.başarılılar bu kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yildirimokur said: BaaL said: baydı artık başta iyiydi de. 2 bina yık kaç, 2 storm at kaç. bu ne lan çocuk musunuz, ikisi de paraya odaklanmış durumda nolur nolmaz combatta kaybedersem GG korkusunda Baydı mı ?? İzleme te allam. sana mı sorucam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 25k viewers abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Memphis said: BaaL said: baydı artık başta iyiydi de. 2 bina yık kaç, 2 storm at kaç. bu ne lan çocuk musunuz, ikisi de paraya odaklanmış durumda nolur nolmaz combatta kaybedersem GG korkusunda hacı sen hala macı ladder macı gibi düsünüosun dreamhack final macı hatırlatıym 500 kisi onunde oynuolar binlerce insan izlio, kameralar ısıklar GSL de 10 katı durumda dediklerin ,top8 ödülü buranın ödülüne yakın hiç çeyrek finalde böyle maç görmüyoruz ama. ki zaten oyun kötü demedim bkz:yukarısı, sürekli uzatmaları ikisinin de advance etmeye korkması 2 marine görünce 2 templar görünce hemen 3.5 3.5 atarak kaçmaları bayıyo bi yerden sonra. ama neyse OO MANYAK MAÇ diyenler de var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Oymanq said: Mana'nın toplar yerlere kadar sallanıyor okadar sağlam bir oyuncu. şahsen en çok buna şaşırdım, daha 1 ay önce replaylerini izleyip "yok bu herif bu kadar iyi değil ya" diyodum. ki duruyor bende replayleri , saçma sapan oyunları vardı. ama bugün harbiden çok iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 SC2'de gördüğüm en iyi TvP serisi, gerçekten harika. "1 base all-in'den başka bir şey bilmez bunlar yaa" diyordum ama beni yanılttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mana çözdü olayını naama'nın daha erken storm'a gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 terran alacak bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar