Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 beyler ircye gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://www.teamliquid.net/video/streams/TotalBiscuit totalbiscuit cast etmeye başladı maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://www.teamliquid.net/video/streams/TotalBiscuit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi çok kötü şu an oynayanlar izlemeyin hiç =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 off işteyim izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Şu an ön elemeler var zaten. İzlemeye deyecek bir şey yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 _Spartacus_ said: Şu an ön elemeler var zaten. İzlemeye deyecek bir şey yok pek. party pooper. hype ımızı çalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 İştekiler üzülmesin diye dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 GotterdammerunG said: efsane ADAM ŞUNUN AYNISI ALLAHIM QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 deadwoll said: GotterdammerunG said: efsane ADAM ŞUNUN AYNISI ALLAHIM QQ höe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Şu an maçı anlatan commentor diyorum. Bu arada şu an oynayanlar silver falan mı? Silverda daha iyi oynuyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 eıuheuhe evet katılımcı çokmuş bunlar da elemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 deadwoll said: Şu an maçı anlatan commentor diyorum. aynısı değil ta kendisi işte, totalbiscuit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 O olduğunu biliyorum da, ben orda mübalağa vardır sanmıştım. Ulan her espri, komikli şakalı şey yaptıktan sonra böyle 5 kişiye ne demek istediğimi anlatmak zorunda kaldığım için nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum ama bulamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sjow'uda eklemek lazım ankete ama benim oyum Morrow severim keretayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sağlam bi maçtan önce haber etsenize gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Evet baslarken suraya bir bump çakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 olm bak ventte afk rpsi yapmayın uzuluyorum lan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Başlıyor http://www.ustream.tv/day9tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ses? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 day9'nın stream cok taıkılıyo bende varmı resream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bende takılmıyorda ses bi garip yok gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 oha açtım whitera maçı!! vuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bende de takılıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 whitera macı ama izleniyemiyorum ben fazla geliyo herhalde kalitesi day9'nın bana.... restream istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar