siddharta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 -first decade almak istiyordum, PM falan halloldu anında, yaşadıgım en hızlı satıştı herhalde şlskdfs- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 oha benim bakkaldan ekmek almam daha uzun sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aslında ben bir salaklık yaptım onu itiraf edeyim, eglenelim hepimiz; şimdi fotograftan görebileceginiz gibi the first decade iki kutulu bir oyun, dış kutu ve oyunun kutusu olarak. dış kutu kitaplıgımın arasındaydı, bugün kurayım diye açınca içinde oyunun kutusu yoktu. ben de saga sola baktım bulamadım, şimdi az önce buldum, ona coverup yapmak için de PM falan dedim yani ehueh. sonuç olarak bakkaldan ekmek almak hala daha uzun sürüyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 AHAHAHA çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 lol niye oyle bisi yaptın ki, dalga gecerler diye mi tırstın sdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şimdi daha çok trollenecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 HAHA UTANMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahuaha, açık sözlü ama arkadaş :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 epic ! .D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar