Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sen sorunca heyecanlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Collage ne demekti bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Akhlaur said: Collage ne demekti bu arada ? college sory. Fistan said: escape said: escape. sen nasıl fistan isen ben de escape'im. bu kadar kasılmaya gerek yok be. ben kasılmıyorum sen kasılıyorsun kendini tanıtmak bu kadar zor olmamalı ne kasılcam arkadaşım sen birden bi gerindin böle bişi yaptın ben de sana ayak uydiriym dedim. birden normale döndün. acayip bi adamsın sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 escape; Saol kanka ama 3ünüde izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sen kendi kendine yetmişsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Buddha said: escape; Saol kanka ama 3ünüde izledim. o zaman senin daha saglam bi film kültürün var diyelim ve bana bi psikolojik film önerir misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 synthesizer said: sen kendi kendine yetmişsin zaten abi şimdi fistan bu. ortama göre renk veriyo adam. en doğrusunu yapıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben birden gerindim? sonra sen bana ayak uydurdun sonra ben normale döndüm? bi acayipim? tüm bunları internette mi yaptım ben sana? şimdi noldum mesela gerindim mi kasıldım mı yoksa normal miyim? çok fazla internetten oluyor bunlar sanırım görüp duyup bilmeden yazılardan duygu, hal ve amaç tahmin yürütebilme gibi bi yetenek kazandım sanıyorsun heralde? sen kimsin dediğimde adam gibi biri çıkıp ben osman ankaradayım surda okuyorum sen kimsin fiso tanışalım diyen çıkmadı yazık size o klavyeleri kullanmayı bilmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Abi benim müthiş kötü bir hafızam vardır. Film isimlerini aklımda tutamıyorum divxplanette izlediğim filmlere bakmam lazım ama ilk aklıma gelen 2 film; Dingin Savaşçı Ink Ink yer yer çok sıkıcı gelebilir ama tüm parçaları birleştirince müthiş film. Piskoloji sayılır mı bilmiyorum ama bence sayılır. Dingin Savaşçı'da farkındalık üzerine gerçek hayattan bir film benim gözümde 10 üzerinden 10luk filmdir ama imdbde 7.7 almış. Onun dışında verdiğin filmleri bile divxplanetten afişine bakıp izleyip izemediğimi hatırlıyorum bir çok filmi öyle hatırlıyorum daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ulan mi ? Yasin kac velet ? Severim seni de ask acini da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Fistan said: ben birden gerindim? sonra sen bana ayak uydurdun sonra ben normale döndüm? bi acayipim? tüm bunları internette mi yaptım ben sana? şimdi noldum mesela gerindim mi kasıldım mı yoksa normal miyim? çok fazla internetten oluyor bunlar sanırım görüp duyup bilmeden yazılardan duygu, hal ve amaç tahmin yürütebilme gibi bi yetenek kazandım sanıyorsun heralde? sen kimsin dediğimde adam gibi biri çıkıp ben osman ankaradayım surda okuyorum sen kimsin fiso tanışalım diyen çıkmadı yazık size o klavyeleri kullanmayı bilmiyorsunuz sana sen kimsin diye sorduıkların da hep "fistan 20 istanbul" falan mı dedin? forumda? ayrıca bak senin de canın sıkılmış döktün içini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 14 f dedigimde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 GIDA SİCİL SERTİFİKASI Gıda maddesi üreten iş yeri statüsünde olup, ürettiği ürünlere üretim izni almış (örneğin; börek, poğaça v.b.) ancak üretim aşamasının son unsuru olan pişirme işlemini tamamlamamış, tüketiciye sıcak servis sunabilmek için pişirme işlemini şubesi olan sıhhi müessese kapsamındaki toplu tüketim yerinde yapan iş yerleri, anılan ürünlerini gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uymak kaydıyla intikal ettirmeleri durumunda ayrıca üretim izni almaksızın pişirme işlemi yapabilir. Lokantacılık faaliyeti; gıda satış ve toplu tüketim yeri (sıhhi müessese) kapsamında yer alan ve mutfağında pişirilen yemeği servis salonunda müşterilerine sunan, talep halinde bireysel müşterilerin paket servis ihtiyacını karşılayan iş yerleridir. Anılan yerler gıda üreten yer kapsamında olmadığı için bu yerlere Çalışma İzni ve Gıda Sicil Belgesi ile Üretim İzni Belgesi düzenlenmez. Kamu kurumu, hastane, otel, okul vb. yerlere ait yemekhaneler yemek fabrikası kapsamında değerlendirilmediğinden, bu yerlere Çalışma İzni ve Gıda Sicil Belgesi ile Üretim İzni Belgesi düzenlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Buddha said: Abi benim müthiş kötü bir hafızam vardır. Film isimlerini aklımda tutamıyorum divxplanette izlediğim filmlere bakmam lazım ama ilk aklıma gelen 2 film; Dingin Savaşçı Ink Ink yer yer çok sıkıcı gelebilir ama tüm parçaları birleştirince müthiş film. Piskoloji sayılır mı bilmiyorum ama bence sayılır. Dingin Savaşçı'da farkındalık üzerine gerçek hayattan bir film benim gözümde 10 üzerinden 10luk filmdir ama imdbde 7.7 almış. Onun dışında verdiğin filmleri bile divxplanetten afişine bakıp izleyip izemediğimi hatırlıyorum bir çok filmi öyle hatırlıyorum daha doğrusu. ink i izledim kanka süper. bayıldım o filme.. dingin savaşçı için abandım torrente. eyvallah. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Fistan said: 14 f dedigimde oldu troll halini demiyorum olm genel olarak ciddi bi amaç için mi buradasın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 di said: Ulan mi ? Yasin kac velet ? Severim seni de ask acini da. pardon harun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 olm falan diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 GIDA SİCİL BELGESİ NASIL ALINIR Başvurular aşağıda belirtilen hususlara göre birer nüsha olarak dosya halinde İl Tarım Müdürlüklerine yapılır. 1.1. Türk Gıda Kodeksi’nde tanımı yapılarak ürün tebliği yayımlanmış gıdalar için üretim izni başvurusu yapan iş yerleri; 1.Dilekçe 2.Gıda Sicil Belgesinin noter onaylı sureti 3.Sorumlu yöneticinin noter onaylı sözleşmesi, noter onaylı diploma örneği ve işyerinde sorumlu yönetici olarak çalıştığına dair meslek odasından alacağı belge (meslek odası olmayanlardan istenmez.) 4.Marka tescil belgesi (marka adı yazılabilmesi için Türk Patent Enstitüsü’ne başvurduğuna dair belge ve emtia listesi) 5.Türk Gıda Kodeksi’ne uygun etiket örneği 6.Beyanname Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 escape Ink'i beğendiysen Dingin Savaşçı'ya hasta olacaksın :) Beğenen az çıkar böyle filmleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Gıda Sicil Belgesi ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Dingil savaşçı.Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bakkal falan acıcak galiba. tamam kanka blu-ray indiriyom hatta. 9 gb fistan, tamam abi kapatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 O espiriyi biri daha yapmıştı. Sabri'ye gönderme yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Tüh :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar