suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Varmıdır paticikte bitirme tezi filan yazan yapan arkadaşlar? Tam bitirme tezi gibi değil yani o kadar kapsamlı bişey değil , araştırma yapılıcak bir konu hakkında filan.. İlgilenen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 eğitime aç ve daha çok detay ver sdf hangi bölüm için ney arıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben yapıyodum geçen senelerde 2 proje bıraktım ikisini de maddi imkansızlıklardan :D destek verceksen maddi.. yaparım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 valla endüstri mührndisi olarak DYOda bitirme projesi yapıyorum. da olay nedir? bi açıklayaydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 YL tezi yazıyorum SİZ SİZ OLUM TEZLİ MASTIR FALAN GİRMEYİN ALLAH DÜŞMANIMA VERMESİN BÖYLE STRES ÇİLE en fazla mba falan gidin zaten bi boka da yaramıyo yüksek lisans akademisyen olmayacaksanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar