Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde tek başınıza kalınca ne yapıyorsunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evde yalnız kalınca

internete giriyorum.
adult filmler indirip izliyorum.
yeni mp3 ler cekiyorum
sıkılırsam cıkıp bisiklet sürüyorum.
sıkılacağımı düşünmemeye calısıyorum[signature][hline]www.elma.forumu.com
Mesaj tarihi:
yok güvercinlerden yapılıyo töbe
lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yok olm sizi keklemişler pandadan yapılıo[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
Evde nargilemi ayarlarım alırım marpuşu elime. Bakarım beşiktaşın maçı varmı yokmu. Yoksa nette takılırım , kodlamalarla fln ilgilenirim.[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.
Mesaj tarihi:
Nete giriyorum
Mp3 indiriyorum/dinliyorum
vs vs..[signature][hline]Madcat..
Üzdün yeter üstüme varma,
Soru sorma biliyorsun,
Mazeretim var.
Boş konuşma görüyorsun
Asabiyim ben...!!!
Mesaj tarihi:
evdeki gizli olan klasörüme girip sırayla bütün arşivlere akıyorum (aria giovanni , Devon vs vs)
sonra Banyoya giriyorum hem banyomu yapıorum hem rahatlama egzersizleri yapıorum böle böle geçior evde kimse olmayınca yada eğer bişiyi çok moralim bozulmuşsa aç karnına Bira içip sabah kadar kusuyorum (bi kere aç karnına 5 şişe efes içtim 14 saat istifra ettim bidaha bira içmem)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
evde yannızsam
müzik (ses limiti olmuyor) dinlerm..
film dvdler özellikle 2-3 filmlik setleri arka arkaya izlerim çok zevklidir yayılırsın kanepeye önceden çağırdığın yemeği de (genel de pizza vb )yanına alırsın :)
haa nargile kurarım bunun yanına bir de
Mesaj tarihi:
müziği normalin biraz üstü bir volume de açıp dans ediyorum.Son dans parçam Sean Paul - Feel Alright bu şarkıyı dinlerken yerinde durabilen olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Love is Divine
  • Yeni Oluştur...