Sawer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Siyah bir arkaplan üzerine sarı 50 puntoluk harflerle bahçeşehir yazsalar 100000 kat daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 comic sans kullansalardı daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Parasıyla rezil olmak böyle bişi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://img507.imageshack.us/img507/2609/tvkra6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ilkokulu bitirince, anadolu lisesi hazirliga basladigim Caylak, comezlik yillarim aklima geldi. Bunlar da universite comezi iste. Bazi seyleri zamana birakacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Nasıl hevesliler belli ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedevikutupayisi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ey türk gençliğii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 1:21 deki çocuk radyo kurucusu ve başkanıydı, o çekildiği zamanlar ben de o radyoda dj dim ehemehe şimdi nedir ne değildir bi fikrim yok 1:32 de sağdaki pıtırcık kız arkadaşım olur bizim mezuniyette bu şarkıyla beynimizi sikmişlerdi adeta, sandalyeleri kolonların önüne koymuşlardı ,gümbede güm güm öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kesınlıkle muhtesem hemen okulu bırakıp bahcesehıre gıtmeye karar verdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yalniz sarkiyi soyliyen adam tam bir kolej pici tum gerekenleri sagliyor kirli sakal kisa secim sac hafif kilo (bunun biraz fazla gerci) olmazsa olmaz pilot gunes gozlugu su profil turk collegeleri icin gayet guzel isliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 golejde oguyom ben yaaauuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 liseli bile kanmaz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kızlar gerçekse ben kanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gerçek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 utandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar