Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin Strateji Devleri Canlı Yayında..!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu bir defa benim de başıma gelmişti, ne alakaysa tunca'nın stream'inde maçın başlamasını (belki de maç arasını) bekliyordum, birisi gelip tunca hakkında bişeyler söyledi, tepki verdik (insan gibi) adam ana avrat küfür etti.

Sizin ananıza avradınıza küfür edilince ne hissedersiniz?

Gerçek hayatta yanımda olsa abi diyecek şahsiyetsiz bazıları sanalda olunca kendini kaybediyor. Zaten gerçek hayatta söylesin de ağzını burnunu içine göçerteyim şerefsizin.

Demek istediğim burada patide kimin kim olduğu belli, oyman'a ne bilim baal'a, novandaz'a, huun'a filan bilinen birilerine chat'te mod'luk vermeli. Ben bu arkadaşları sürekli stream chat'lerinde görüyorum.

Yukarıda yazılan "önemseme o söylenenleri" lafını da hiç anlayamıyorum; eleştiri veya sataşma filan anlarım ama küfürün nesini önemsemiyeceksin ya?

Not: O şerefsiz küfür ettikten 10sn sonra tunca tarafından banlanmıştı.
Mesaj tarihi:
Oyman gene klasik savunma pozisyonuna geçmiş ^^

ben forumları kullanmıyorum beni bağlamıyor, gelmeyen oyuncu varsa banane, ahtta free win alırım belki, streamleride zaten izlemiyorum bana koymuyor, orada sadece o lafın anlamını açıklıyordum ya neyse. (orada sıralı sorunlar gibi daha büyük sorunlar varken chatteki seviyeyi yartışmanın anlamsız olması oluyordu bu açıklamaya çalıştıpım anlamda)

Zaten zerre zevk almasam lige kayıt olmazdım.

Yalnız maça çıkmayan oyuncular konusunda, mazaret bildirmeden arka arkaya maça çıkmayan, gene mazaret bildirmeden 5 kere maça çıkmayan oyuncuyu bence direk ligden silmeleri lazım.

Üstelik yukarıyada yazdım, chatte cok sorun oluyorsa koyarsın bolca mod, bolca mod sağlayamıyorsan koy chati slow mode a, üzerinede 3-4 mod ver saçmalayana çaksınlar banı. Hatta usstreamdeki gibi chate login icin kayıt olmak olmak gereksin, troll amaçlı gelen insanların bir kısmı caydırılsın ona çözüm bulmak kolay.
Mesaj tarihi:
internet ortamında söylenen herşeyi önemsiyorsan işin zor valla, hele streamin chati gibi ilgili ilgisiz insanların doluştuğu bir yerde. tabi ki rahatsız ediyor da, kimsenin ciddiye aldığı yok adamları. zaten chat yapmaya gitmiyoruz oraya stream izlemeye gidiyoruz, yani stream kalitesi tabi ki daha önemli chatte küfür eden adamlardan.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

abi biri küfür edince annene o dediği şeyi yapmış olmuyor. böyle bir kavga ortamında falan değilse edilen küfürü umursamak çocukluk.

Umursamam diyorsan bir sonraki stream'de söyle gelip annene küfür etmeye başlayayım, bakalım ne kadar umursamayacaksın. Kavga ortamı da yok ya önemsemezsin demek. Sadece merak ettim, haber ver tamam mı?

Sanalda söyleyince o dediği şeyi yapmamış oluyor da reel de söyleyince mi yapmış oluyor? Saçma saçma konuşuyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

Darvinden aynı oyunda hem proxy gate hem proxy canon! cheese'in kitabını yazmış.

aynen. iyi de yapıyor adam.
bu tarz oynayan tosslar yüzünden 400 ladder oyunum var zaten. girip "toss gelecek cheese yapacak" fikri beynimde dolastıgından ladder'a basmıyorum
Mesaj tarihi:
bere.. Türban o ya arkada uzantısı var. el o el. =)

Sugosu vs darvinin macını herseye ragmen sabırla bekleyen arkadasları tebrik ediorm. Yarın görüsürüz. Sevgiler, "saygılar"..
Mesaj tarihi:
Soimyr said:

cheese görmek istesem ladder atarım :/

cheese görmek istemediğin zamanlar ne yaparsın peki? senin ne istediğin ile kimse ilgilenmiyor. oyuncular bunlar, organizasyon bu. ister izle, ister izleme.

kendine güveniyorsan bu oyuncuların karşısına da çıkabilirsin. camia olarak güzel uygulamalarımız var. daha iyi olduğunu düşündüğün birisine meydan okuyabilirsin. bu maç istersen gene bu hava attığını düşündüğün insanlara stream edilebilir.

bu başlıkla ilgili bazı şikayet gelmiş, onlara da söylemek istediklerim var. cevap vermeye değer görmediğiniz mesajları görmezden gelebilirsiniz. adam fikrini söylemiş. ister cevap verin, ister vermeyin.

huun said:

ister izle, ister izleme.

huun said:

ister cevap verin, ister vermeyin.
Mesaj tarihi:
Çok dogru, herkes istedigini söylemekte yazmakta özgür. Ciddiye alınacak adam var, alınmayacak adam var. Amacı trollemek olan adam var, yapıcı eleştiri yapan adam var. Herkesin, kimin ne oldugu belli. Yayını beğenmedigini söyleyen adamda haftaya gelip izliyorsa bize laf etmek düsmez, e-sports kazanıyor demektir.

Herkesin futbol teknik direktörü olduğu bir ülkede, aynı zamanda herkesin yorumcu ve oyuncu olması garipsenemez. Ağzı olan konuşur, konuşmalıdırda, çıkan kelimelerin değeri adamına göre değişecektir.. ;)

Yarın streamde görüşmek dileğiyle..
Mesaj tarihi:
şu kim olduğunu bilmediğimiz ama hiçbir şeyi beğenmeyen forum üyeleri çok ilginç bi araştırma konusu benim için. yani kim olduğunun bilinmemesinin özünde bi yanlış tarafı yok doğal ama hani 200 postu var diyelim bir tane bile övgü beğeni kelimesi kullanmamış hiçbir konuda hiçbir alanda yapılan hiçbir şeyde, otör müdür ne ayaktır belli değil. mesleği hiçbir şey beğenmemek şeklinde. bir acayip akım.

işim gücüm olmasa araştırıcam valla ilk nasıl türediler diye. baya ilginç. hiçbir şeyi beğenemiyor olmak insanı mutsuz yapmaz mı ya.
Mesaj tarihi:
Belegurth said:

şu kim olduğunu bilmediğimiz ama hiçbir şeyi beğenmeyen forum üyeleri çok ilginç bi araştırma konusu benim için. yani kim olduğunun bilinmemesinin özünde bi yanlış tarafı yok doğal ama hani 200 postu var diyelim bir tane bile övgü beğeni kelimesi kullanmamış hiçbir konuda hiçbir alanda yapılan hiçbir şeyde, otör müdür ne ayaktır belli değil. mesleği hiçbir şey beğenmemek şeklinde. bir acayip akım.

işim gücüm olmasa araştırıcam valla ilk nasıl türediler diye. baya ilginç. hiçbir şeyi beğenemiyor olmak insanı mutsuz yapmaz mı ya.

kim oldugu bilinmeyen 200 postlu üye 2001de burası daha bayır (ultimatr) iken burdaydı, 2003ten 2005 e kadarda huunla beraber scu da (evet noobum medic dönemini kaçırdım :/) oyun attı falan.

o yada bu şekilde ban yiyip yeni account almayı bilen bi sen değilsin desu :(

ve huun, cheese görmek istemedigimde teamliquidden cheese kasmadıgını bildigim adamların oyunlarını izliyorum. yada kendim oyuna girip pratik yaptıgım insanarla pratik maçı atıyorum. bu arada "senin ne istediğin önemli değil" yazmışsında, ben oraya "darvin cheese yapmasın istiyorum" yazmadım, darvinin cheese buildlerini bayık/sıkıcı buluyorum yazdım.
Mesaj tarihi:
okdr eskiysen böyle "ben eskiydim" muhabbetinin yapılmayacağını da bilmen gerekiyor.

Ghost1989 da benim accountum ama kimse inanmıyor fasd

Ayrıca fikirler söyleyen kişiye göre değer almamalı.
Mesaj tarihi:
Loxias said:

okdr eskiysen böyle "ben eskiydim" muhabbetinin yapılmayacağını da bilmen gerekiyor.

Ghost1989 da benim accountum ama kimse inanmıyor fasd

Ayrıca fikirler söyleyen kişiye göre değer almamalı.

Neden? Tek amacı trollemek olan biri "varsa" onun fikirlerinin ne gibi bir önemi olabilir sence?

Kimseye bu adam trolldür demiyorum, "varsa" diyorum tekrar altını çizelim.
Mesaj tarihi:
Amacı ezikliğinden dolayı eleştirmek değilde egosunu tatmin etmeye çalışan kişilere karşı he he deyip geçin. Boşuna kendinizi hırpalamayın bu daha çok size zarar verecek. Bu zararda Türkiye'de bir şeyler olsun diyenlere zarar verecektir.

Laf anlayana anlatılır anlamayana değil.

Açıkcası sürekli bu tarz yazılar okumak sıktı. Beğenmiyorsan adam akıllı bir şeyler yap koy ortaya birinin emeğini baltalamaya çalışmaya çalışma. Altı üstü bir stream herkes yapabilir bir tek net bağlantısı istiyor. Otur yap daha iyisini.

Burada kaç kişi ne güzel şeyler yapıyordu. Yok cici dedi. yok gege denir gibi salakca şeyleri takarak stream yayını bitirdi. O öküzlerde kına yaktılar. Good Game'in kısaltılmışını Türkçe olarak gege okuyan öküzleri kaele aldıkları için şimdi stream yayını yapmıyorlar. O öküzlerde şimdiye kadar bir tane bile stream yayını yapmadılar. Zaten yapamazlardı. Klavye başında oturup sağa sola laf atmakla hala meşguller. Boşuna kendinizi hırpalamayın bu tarz kişilerle laf dalaşını girmeyin bence. Sözüm burası iyi oldu böyle yapınca kötü oldu şöyle yaparsanız daha iyi olur diyenlere değil.
  • Yeni Oluştur...