Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bende arada ilk maçımı kazandım mutluyum
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 stream dinlesene nie malak gibi base'e pylon yiyip oyunu baştan satsın
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bloody neden problara karşı merhametli? Base'inde dolaşan probe'u scvsi gibi sahiplendi atack bile etmedi ..
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Oymanq said: Bloody neden problara karşı merhametli? Base'inde dolaşan probe'u scvsi gibi sahiplendi atack bile etmedi .. oyun sonu ben de aynını dedim, "naptın ulan!" dedim
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Yaklaşık 200 kişinin izlediği bir stream'de oynamak kolay değil. Heyecanına yenik düştü herhalde.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 radio moda girdi baya eğlenceli bi ortam var şuan :D linki arayanlar için http://tv.tslpro.com/
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 su forumdakilerle eglence anlayışım cok farklı
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 eğlenceli oldu ya yayın. kendi dilimizde yayın izlemek de ayrı bi tat veriomuş. artık bir ligimizin olması mutluluk verici çok bekleme oldu oyuncular gelmediği için ama işalla bu sorun da yakında ortadan kalkar.
LM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 cok güzel bir organizasyoon umarım zamanla ciddiyetini yitirmez
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bugün de çok güzeldi helal olsun. cuma ve cumartesi geceleri dışarı çıkmadığımda oturup oyun oynama dizi izleme vs gibi ev içi aktiviteleri bırakıp tsl izleyebilrim.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bu hafta oldukça organize ve iyi bir lig geçti. Bakalhım haftaya hangi maçlar: Baal vs ShiWaWa - PvZ : ilk hafta apatihuma kaybeden shiwawa ile venomu yenen baal karşılaşack. Maçın favorisi baal fakat shiwawanın da pvzsi kapalı kutu. BeeswaX vs Apathium - TvZ : Tempesti çok zorlamasına rağmen 2-1 kaybeden beeswax formda oyunuyla ilk hafta kazanmış olsada bana göre apatihum karşısında favori çıkar. Zevkli bir tvz olucak. DarkSwArM vs Tempest - ZvT: Spartacus karşısında kazanmaya yakın olsada başaramayan swarmı aynı zorlukta bir tvz bekliyor. İşi çok zor bakalım tempesti yenebilecekmi ortada bir maç. Delaron vs Spartacus - ZvT : Sleepi yenip kameralara çıkan haftanın ilgi çeken oyuncusu delaron tecrubeli oyuncu spartacus karşısında hiç şans vermiyorum. novandaz vs Sleeep - PvP: ilk haftayı bye geçen novandaz delaron karşısında yenilen sleeple oynayacak. İyi cheesleyen kazanacak. pROpRobe vs RaiDeN PvZ: Raiden'ı hiç tanımıyorum bu maçta herşey olur. SeksyZerg vs Oyman - ZvP: Güzel zvp olcak bakalım napcaz :) . Snail vs fevax - PvZ: Snailin pvz si diğer match upları kadar iyi değil aksine fevaxında pvzi çok iyi. fevax bir adım önde. SuGoSu vs darvin - PvP: istanbul derbisi. darvin snaili gecenin son maçında 2-1 yendi. Sugosu ise bloody karşısında iyi oyun sergileyerek 2-1 kazandı. Darvinin pvpler çok riskli. Sugosunun maç vermesi için büyük hata yapması lazım diye düşünüyorum. Venom vs Bloody - TvT : bloody favori fakat venomun tvtsi iyidir zorlayacaktır.
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 oyman said: novandaz vs Sleeep - PvP: ilk haftayı bye geçen novandaz delaron karşısında yenilen sleeple oynayacak. İyi cheesleyen kazanacak. sleeepten ii cheeseleyemem de hadi bakalım:D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bu oyuncuların mac programıda cozuldumu daha guzel olucaktır.adam gıbı sunla su su zaman oynucak seklinde.tabı oyuncularda anormel durumlar olmadıgı surece bunlara uyacak.cunku organizator işi gücü bırakıyo adamları arıyor.oyuncular yardımcı olmalı bu konuda.
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 TD)Pentagram said: bu oyuncuların mac programıda cozuldumu daha guzel olucaktır.adam gıbı sunla su su zaman oynucak seklinde.tabı oyuncularda anormel durumlar olmadıgı surece bunlara uyacak.cunku organizator işi gücü bırakıyo adamları arıyor.oyuncular yardımcı olmalı bu konuda. o işi dominus arkadaşımız çözecekmiş. salı gününe kadar maç saatleri belli olacakmış ve çarşamba gününe kadar oyuncular bu tarihlere uymuyolarsa mazeret gösterebilecekmiş. dominus da bu mazeretlere göre düzenlemeler yapabilecekmiş. çarşamba gününden sonra herhangi bir değiştirme olmayacak ve uymayanlar da ceza puanı alacakmış. çok güzel bir sistem gerçekten. şimdiden emeğine saglık dominus
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Gördüğüm kadarıyla alt divisonlarda oynanmayan sürülerce maç var yada o maçların skorları girilmedi. Bloody vs sugosu maçıda oynanmasına rağmen rep ve skor bilgisi girilmemiş. Oyunculara rep ve skor bilgisi girmeleri gerektiğide hatırlatılmalı.
Bordomavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Oymanq said: Gördüğüm kadarıyla alt divisonlarda oynanmayan sürülerce maç var yada o maçların skorları girilmedi. Bloody vs sugosu maçıda oynanmasına rağmen rep ve skor bilgisi girilmemiş. Oyunculara rep ve skor bilgisi girmeleri gerektiğide hatırlatılmalı. mesela benim rakibim gelmedi 1 haftadır ortalarda yok.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ben bi ara bu lige kaydoldugumu çok iyi hatırlıyorum. ama hiç bakmadım. niye yok adım listede inaktif süresi filanmı var?
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hiç bakmayanlar aradan çıksın diye üyelikler silinip tekrar açıldı / aktif edildi vs.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Abi hepsinden öte dahada ara eleman gerek tsl ye onu gördüm.Benim bildiğim dominius ozzy soulhex 3 lüsü bütün işin altında kalmış.Bence biraz daha hani işgücü olarak destek lazım.Bi turnuvadan lig den öte eğlence olarak takip edio çoğu kişi zaten.Adamlarda bir noktadan sonra her hatayı göremiyo yada görsede yetişemiyor.Mesela video ekibi kurulsun reklamlar işte videoları falan ayarlarlar,yeni daha eğlenceli videolar çekerler, çok kaliteli olmaz ama mesela reelde çekilcek böyle eğlenceli sc2 videoları falan.Hani bazı aksaklıklar göze çarpıyorsa benim kanaatim bunların yönetici azlığından.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Oynanan maçlarım replay dosyaları koyuluyomu siteye ? (Açılmıyoda işyerinde :() Bu arada tabi ekip/ işgücü açısından biraz zor geçiyordur sizler için. Peki bu turnuvayı dışarıda biryerde yapsak (konferans salonu vs) katılım nasıl olur sence Pentagram ? (Oynayan adam başka laptoptan streami dinlese veya baksa çok leş işler olabilir bu arada. )
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 samaella said: Oynanan maçlarım replay dosyaları koyuluyomu siteye ? (Açılmıyoda işyerinde :() Bu arada tabi ekip/ işgücü açısından biraz zor geçiyordur sizler için. Peki bu turnuvayı dışarıda biryerde yapsak (konferans salonu vs) katılım nasıl olur sence Pentagram ? (Oynayan adam başka laptoptan streami dinlese veya baksa çok leş işler olabilir bu arada. ) Oynanan maçların replaylerini sitede bulmak mümkün. Kazanan oyuncu replaylerini upload etmeklen sorumlu. Ligin playoff kısmı Electro World magazlarında yapılacak. Oynayan adamın streami izlemesi konusunda (ghosting) yapabileceğimiz hiçbirşey yok, oyuncunun kendine saygısı ile alakalı artık orası, denetlemek kimsenin elidne değil, zaten seyircilerde streami sunanlarda o kişinin streami izleyip izlemediğini anlayabilir bence. Belli olur yani demek istediğim =))
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 şu stream izleme olayına amma takıldınız. Kimse stream izleyerek maç felan oynamaz ya. Yanımda sinek geçse oyundaki dikkatim dağılıyor , bide stream izleyerek oyun kazanmak için adam kalkıp 2makinayı yan yana koyup birinden izleyip birinden oynayacak. Buna kasacasak adam oturup oyununa odaklansa zaten iyi scoutla vs ile daha iyi performans gösterir. Zaten bu tarz bir kişiliksizliğede kimse tenezül etmez.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 izleme değil de dinleme sorun olabilir
Öne çıkan mesajlar