Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Olusumu (Frostmane-Horde)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

casual'ın dibine vurucak olan 2. raid takımımızında ilk wipe festini bu cumartesi başlatıyoruz

heal ve dps gerekli olabilir duruma göre , transfer yapmak isteyenlerin dikkatine.

heroic seviyesinde olsanız yeter , muhteşem tanklık becerilerimle 2 günde 4 kişiyi raid seviyesine getiririm. "sufi bile raid yapıyor , benim neyim eksik" diyorsanız buyrun gelin

stormlar geldiler çok memnunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel gültüz lan öyle böyle değil

add tanklayamıyan tankla raid yapıyoruz , rogue sürekli ölü zaten yatıyor boss yanında.

shaman healer desen heal ederken forumda milleti banlıyor. add tanklayamayan tank genelde bossu çıkarması gereken halkadan çıkarmıyor falan. bunlara rağmen boss kesebiliyoruz. iyiyiz baya demek ki
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
BonePART said:

ama meov yanlis anlasilmasin
2 raid grubu war
biri hep full
ikincisi genelde full
sonra ben size inandim size guvendim raidde yer yok diyip qq yapmicaksan gel

Yok sorun değil zaten realmimden sıkıldığım, memnun olmadığım için geliyorum druid ya da palayla gelirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

DIKKAYT! DIKKAYT!

9/12 gultumuzun (ki atramedes de iner bu hafta, neferian ile al akir kalir geriye) 2. raid gurubu icin haftada 3 gun raid yapabilicek adamlar ariyoruz

DPS offspeci olan bir offtank lazim ama acele acil degil

acil yetebilen bir adet healer lazim, drood veya priest super olur

2 adette DPS lazim, DK, balance drood, hunter veya lock cok iyi gider

bu 4 spotu su anda ganrati edebiliyoruz hafta 3 gun, cok random turklerle raid yapiyordu 2. gurup onlar kafalarina esti cikti gittiler yalan oldu

bunun yaninda couldronumuz falan bilen var, lvl 15siz falanda filan, iyi durumdayiz ama biraz taze kan lazim gulte

persembe-pazar-sali gunleri raid yapiyoruz 4 er saat ama 2. gurup yeni gelenelre gore bir ayar cekebilir buna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...