Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Raidlerde de 5/12'yiz, heroic chogall bizi baya zorladı......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yaaparız ya en son %5 de wipe yemiştik hallolur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Rated BG' de ezdik herkezi dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 5-0 seri ile başladık. Öyle proyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 guild lvl 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 casual'ın dibine vurucak olan 2. raid takımımızında ilk wipe festini bu cumartesi başlatıyoruz heal ve dps gerekli olabilir duruma göre , transfer yapmak isteyenlerin dikkatine. heroic seviyesinde olsanız yeter , muhteşem tanklık becerilerimle 2 günde 4 kişiyi raid seviyesine getiririm. "sufi bile raid yapıyor , benim neyim eksik" diyorsanız buyrun gelin stormlar geldiler çok memnunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 cok iyiyiz ya ss koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 üff gece gece raid yapan guült bulamadım bi türlü vay ak hangi saatlerde raid yapıyor? Migrate çakcam bi server'a heralde Ravenholdt low'a düşmüş pop. Aradığım mutluluğu bulamadım bi türlü :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 çok güzel gültüz lan öyle böyle değil add tanklayamıyan tankla raid yapıyoruz , rogue sürekli ölü zaten yatıyor boss yanında. shaman healer desen heal ederken forumda milleti banlıyor. add tanklayamayan tank genelde bossu çıkarması gereken halkadan çıkarmıyor falan. bunlara rağmen boss kesebiliyoruz. iyiyiz baya demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Herhangi bir class ihtiyacınız var mı vay ak olarak? gelmeyi düşünüyorum 0dan kasıp ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ben duzenli raid yapmadan tek item kazanmadan ilvl350 oldu boyle bi guildiz yani gir guilde gerisini kendi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 genel olarak healer'a ihtiyac var. paladin/druid kas kisaca, ne de olsa hersey oluyo onlardan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 druid healerimiz yok evet hatta aktif bi tane druidimiz war oda tank oynuyo druid guzel tercih bencede tank resto gidip tankta kedi dpside yapiyo cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ama meov yanlis anlasilmasin 2 raid grubu war biri hep full ikincisi genelde full sonra ben size inandim size guvendim raidde yer yok diyip qq yapmicaksan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 9/12 bu arada atramedes neffy ve al akir kaldi bi afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 BonePART said: ama meov yanlis anlasilmasin 2 raid grubu war biri hep full ikincisi genelde full sonra ben size inandim size guvendim raidde yer yok diyip qq yapmicaksan gel Yok sorun değil zaten realmimden sıkıldığım, memnun olmadığım için geliyorum druid ya da palayla gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 genel olarak healer eksik , özelde paladin ve priest lazım ama sen kasana kadar değişir o. ama healer boşta kalmaz raid safhasında. ikinci raid de 6/12 de işte healer eksik :) paladin veya priest varsa raide hazır transfer yap , yer boş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Priest var da nefret kaynağım olduğu için kendileri haftada bir silip call back atıyorum. Sakin sakin kasıcam zaten siz radinizi yapın aman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 DIKKAYT! DIKKAYT! 9/12 gultumuzun (ki atramedes de iner bu hafta, neferian ile al akir kalir geriye) 2. raid gurubu icin haftada 3 gun raid yapabilicek adamlar ariyoruz DPS offspeci olan bir offtank lazim ama acele acil degil acil yetebilen bir adet healer lazim, drood veya priest super olur 2 adette DPS lazim, DK, balance drood, hunter veya lock cok iyi gider bu 4 spotu su anda ganrati edebiliyoruz hafta 3 gun, cok random turklerle raid yapiyordu 2. gurup onlar kafalarina esti cikti gittiler yalan oldu bunun yaninda couldronumuz falan bilen var, lvl 15siz falanda filan, iyi durumdayiz ama biraz taze kan lazim gulte persembe-pazar-sali gunleri raid yapiyoruz 4 er saat ama 2. gurup yeni gelenelre gore bir ayar cekebilir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 durum bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 1 2 aya dk 80 olur :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 olsa heirloomlar vs usenmicem kasıcam dk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben heirloomla kasamıyorum sorunluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 heirloomla bi dkyi 85 yapmak 1 haftalık is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 heirloomsuz da 10 gün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar