SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ..her yaşın ayrı bir güzelliği var şu sözlerin geçtiği tsm eserini bulun bana. Sabahtan beri google ile uğraşıyorum, çıkmadı. Ne biçim bi nesil yetişiyo lan, insan "bu şarkı niye eksik" diye sormaz mı, hiç mi dikkatinizi çekmedi olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://1.trdinle.com/Her_Yasin_Ayri_Guzelligi_Var_Erdogan_Berker__Sami_Derintuna-45522.html yazıklar olsun lan, koskoca tsm eseri tozlu raflara kalkmış. Zor buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 site güzelmiş. sadece tsm mi var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bilmem ilk kez gördüm siteyi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 baktım ben biraz. genelde damarcıların oluşturduğu listeler filan var. rakılık site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fede said: rakılık site +rep o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Saçım yok derdim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 saçım var beyazlama yok derdim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Beyazlamayan saç dökülür genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sacim dokuluyo ve beyazlarim da var, cok da fifi, az delikanli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tsm irenç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar