Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önce şişman ve gözlüklü ölür..

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

Akito said:

goldbären said:

forumda ego yapacak biri olmadığını biliyorum

daha 1 ay geçmedi cinsel anlamda bilgisiz olduğunu farkeden densizin birinin ağzı dolu bir şekilde küfürler saçmasının ardından. 6 senelik üyeydi o bir de. sadece hatırlatmak istedim.

ahhaha akim bu
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

tek sen değil komik gördüğümü uplıyorum.

o yüzden soruyorum ya zaten.

2005 öncesi forum daha arkadaş canlısıydı, "götümde sivilce çıktı patladı kanadı" diye topic açıp eğlenebiliyorduk.
2005 sonrası kayıtlı üyelerle birlikte insanlar post atarken daha kastırır oldu, çünkü birbirinin açığını arayıp "AHAHAH NASIL GEÇİRDİM BAK BEN DAHA ÜSTÜNÜM" tribi yapmaya başlandı.

o yüzden günümüz patisi mantığıyla geçmiş topiclere baktığında "komik" gelecektir,
ve her "komik" topiği uplayacaksan bayaaaaa işimiz var senle...

ek: bu arada özellikle "benim" postumla alakalı bişi demedim, benim postuma getirmişsin olayı da,
ben daha ziyade bu topiğin tamamıyla ilgili yorum yapmıştım.
şu an konu dışındaki herhangi bir topicten farkı olmayan sıradan bir konudan hiç bir farkı yok bu konunun ve içine atılan mesajların (herhangi bir üyenin herhangi bir mesajı)
tek farkı, 2005 öncesi daha rahat olan uslubumuz şimdi birilerine "ilginç ve komik" geliyor olabilir, o kadar yani..
Sosyal ağlarda paylaş

abi ruh hastası mısınız? kendinizle barışık mı değildiniz? biri sizinle dalga geçiyorsa "haha hoho" der geçersiniz ne olacak hatta çuvaldızı kendinize batırın ki karşınızdakine şans tanımayın

egolarınızı tasmalamak yerine böyle sokağa salarsanız daha çok ısırılırsınız

ayrıca xunn un gazına gelip küfretmek de xunnun da kullanmayı tercih edeceği bir tabiriyle "low mind" hareketidir..

"he" deyip geçmeyi öğrenmeniz sizin yararınıza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...