copry Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ooo dog fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 @ fistan beraber gülelim. @ akila abi foruma üye olduğunda bile o kadar yaşlıymışsın ki falsolu mesajın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Fistan said: uplama niye uplıyorsun maksat gülmek ise aç bak gül kaç bin mesaj attın ama şunu gözden kaçırmışsın ki fistanım pati beraber gülmektir! edit: 3-5 sn ile kaçırmışım beraber gülelim içerikli mesajı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben hic ergen olmadim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 best of akila # 17 http://forum.paticik.com/read.php?20,5741827#msg-5741831 konu başlığını da okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?62,2111763,2111763#msg-2111763 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ya bak burda chat yapion sukru bi feysbuktan yazmion asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ne istiyon olm, acik acik soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Akito said: goldbären said: forumda ego yapacak biri olmadığını biliyorum daha 1 ay geçmedi cinsel anlamda bilgisiz olduğunu farkeden densizin birinin ağzı dolu bir şekilde küfürler saçmasının ardından. 6 senelik üyeydi o bir de. sadece hatırlatmak istedim. ahhaha akim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 canni şuralarda başlıyodu sanırım. sayfalarca gidiyo adamın ağlamaları. xunn önseks'in önemini uygulamalı göstermişti bu konuda. http://forum.paticik.com/read.php?62,6459819,page=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sen niye xunn a arka çıktın o topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yancıya çay ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Tsisisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 goldbären said: tek sen değil komik gördüğümü uplıyorum. o yüzden soruyorum ya zaten. 2005 öncesi forum daha arkadaş canlısıydı, "götümde sivilce çıktı patladı kanadı" diye topic açıp eğlenebiliyorduk. 2005 sonrası kayıtlı üyelerle birlikte insanlar post atarken daha kastırır oldu, çünkü birbirinin açığını arayıp "AHAHAH NASIL GEÇİRDİM BAK BEN DAHA ÜSTÜNÜM" tribi yapmaya başlandı. o yüzden günümüz patisi mantığıyla geçmiş topiclere baktığında "komik" gelecektir, ve her "komik" topiği uplayacaksan bayaaaaa işimiz var senle... ek: bu arada özellikle "benim" postumla alakalı bişi demedim, benim postuma getirmişsin olayı da, ben daha ziyade bu topiğin tamamıyla ilgili yorum yapmıştım. şu an konu dışındaki herhangi bir topicten farkı olmayan sıradan bir konudan hiç bir farkı yok bu konunun ve içine atılan mesajların (herhangi bir üyenin herhangi bir mesajı) tek farkı, 2005 öncesi daha rahat olan uslubumuz şimdi birilerine "ilginç ve komik" geliyor olabilir, o kadar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Şimdi anlaşıldı neden 2004 öncesi topiclere rastladığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi ruh hastası mısınız? kendinizle barışık mı değildiniz? biri sizinle dalga geçiyorsa "haha hoho" der geçersiniz ne olacak hatta çuvaldızı kendinize batırın ki karşınızdakine şans tanımayın egolarınızı tasmalamak yerine böyle sokağa salarsanız daha çok ısırılırsınız ayrıca xunn un gazına gelip küfretmek de xunnun da kullanmayı tercih edeceği bir tabiriyle "low mind" hareketidir.. "he" deyip geçmeyi öğrenmeniz sizin yararınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aquila said: ben eski mesajlarimi gizletiyorum 6 ayda bir. bu doğru abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar