Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte kadınların o muhteşem 10 kelimesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu erkeklerin uydurması! bir kadın hayır diyorsa o "hayır"dır başka bir şey aramayalım altında, bunu da sözlükteki anlamıyla düşünebilrsiniz..
vivavale said:

didnt read

sey yazılmıs mı hayır dioalrsa aslında evet demek istiyolardır.lol
Mesaj tarihi:
zeper said:

bu erkeklerin uydurması! bir kadın hayır diyorsa o "hayır"dır başka bir şey aramayalım altında, bunu da sözlükteki anlamıyla düşünebilrsiniz..
vivavale said:

didnt read

sey yazılmıs mı hayır dioalrsa aslında evet demek istiyolardır.lol

(:D
Mesaj tarihi:
heue:) ya yok kızmadım şimdi dönüp baktım ünlem falan koyunca korkutucu durmuşum ama dğeil şakaya yollu iğneledim ben:D...tamam burda kadınları ti'ye alma muhabbeti dönüyor ama bir yere kadar canım...Nefes alsak," tamam kesin gene bir şey isteyecektir kadın,bunu ima ediyordur"diyeceksiniz nerdeyse:)...
vivavale said:

tmm hacı kızma kandırıktan yazdydım ben onu 8-)
Mesaj tarihi:
zeper said:

Nefes alsak," tamam kesin gene bir şey isteyecektir kadın,bunu ima ediyordur"diyeceksiniz nerdeyse:)
Bu birinci tekil şahıs kullanımları gösteriyor ki yeni bağyan üyemiz var sevgili dostlarım saldırın
Mesaj tarihi:
burtonesk said:

eski bi pop şarkısı var "hayır dersem belki demek, belki dersem evet anla, çok söz söyler kadınlar, evet demezler asla" hahah

of anam of. sırf bu yüzden aşktan kaçasım geliyo ama gene beni buluyo bi şekilde. kaçın lan beni tanıdılar.
Mesaj tarihi:
evet hatırlıyorum o şarkıyı,eğer referans noktamızı cici kızlar alırsak,erkekler için hayır sözcüğü lugattan kaldırılırdı....:)
burtonesk said:

eski bi pop şarkısı var "hayır dersem belki demek, belki dersem evet anla, çok söz söyler kadınlar, evet demezler asla" hahah
  • Yeni Oluştur...