Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilmediğim bir zaman kadar..

Afterdeep

Öne çıkan mesajlar

Bugün itibari ile saat 19:30'da Atatürk havaalanından Dubai aktarmalı olarak Avustralya-Sydney'e uçuyorum. Zamanını bilemediğim bi vakte kadar internetten uzak kalacağım. Oyuna başladığımdan beri hepinizle yaptığımız tartışmalarımız, fikir alışverişlerimiz vs. çok güzeldi. Arada tartıştığımız arkadaşların kalbini kırdıysam affola, zira kimsenin nefretini kazanmak gibi bir niyetim yoktu. Düzenimi ne zaman kurar aranıza tekrar dönerim bilemiyorum. Ama bir zaman tekrar döneceğim kesin. Oyun accountumuda şimdilik süresiz olarak kapatmış bulunmaktayım. Hepiniz hakkınızı helal edin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

Geldim. Su an 3. gunumun gecesini yasiyorum. Saat su an 00:18. Hersey cok guzel hepinizin gormesini cok isterim buralari. Insanlar guler yuzlu, markacilik, en iyi araba bendecilik, barlarda sise actirmacilik gibi seyler yok. Hersey bir sistem icerisinde cok guzel isliyor. Kizlarida inanilmaz guzel ve canayakin :) Islerimi tamamen duzene sokunca resimleri bi sekilde upload edecegim buraya. Umarim hepiniz iyisinizdir. Gorusmek uzere...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

senden iyi haberler almak çok güzel, iyi olduğuna ve varmış olmana çok sevindim umarım hep böyle iyi gelişir herşey.kendi adıma konuşmak gerekirse gayet iyiyim ama seni özlüyorum ;) resimleri en kısa zamanda bekliyorum sağlıcakla kal :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

vay be ... 2 hafta olmadi senle muhabbet edeli kay da berkin charla oynarken gidicem fln derken gittin ha ... ne diim helal olsun umarim hersey istedigin gibi olur bir an once oralara alisman dilegiyle ..[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...