Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bugün itibari ile saat 19:30'da Atatürk havaalanından Dubai aktarmalı olarak Avustralya-Sydney'e uçuyorum. Zamanını bilemediğim bi vakte kadar internetten uzak kalacağım. Oyuna başladığımdan beri hepinizle yaptığımız tartışmalarımız, fikir alışverişlerimiz vs. çok güzeldi. Arada tartıştığımız arkadaşların kalbini kırdıysam affola, zira kimsenin nefretini kazanmak gibi bir niyetim yoktu. Düzenimi ne zaman kurar aranıza tekrar dönerim bilemiyorum. Ama bir zaman tekrar döneceğim kesin. Oyun accountumuda şimdilik süresiz olarak kapatmış bulunmaktayım. Hepiniz hakkınızı helal edin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 İyiyolculukar iyi eğlenceler çabucak aramıza dönmen dileğiyle :) hoşçakal[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 iyi yolculuklar valla ne diyelim...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 /wave :( ozlicem seni topacu hehe :) herkes gitti tek kaldim a.k turgay askere sende avustralya :( ben kimle icmeye gidicem ben simdi bleh :([signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Gladric, 18 Ağustos 2004 05:20 tarihinde demiş ki: ben kimle icmeye gidicem ben simdi bleh :( İyi bak kendine :) Özletme fazla çabuk dön :) Sensei ye içecek adam lazimmiş bak =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İyi yolculuklar after, iyi bak kendine:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 iyi yolculuklar sungur :) :tebrikz::tebrikz: *!yukarıdakilerin halay çeken fesli necrolar olduğunu düşün* ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Helal olsun. İyi yolculuklar dilerim, umarım herşey dilediğin gibi olur :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 helal olsun, herşeyin hayal ettiğin gibi gelişmesini ve çabucak düzenini kurman dileklerimle, iyi yolculuklar canım.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 umarim dusuncelerim dogru cikar, pc'siz/daocsuz duramaz biran once donersin. :) ozletme kendini fazla. :( iyi yolculuklar, hakkimiz her daim helaldir. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Geldim. Su an 3. gunumun gecesini yasiyorum. Saat su an 00:18. Hersey cok guzel hepinizin gormesini cok isterim buralari. Insanlar guler yuzlu, markacilik, en iyi araba bendecilik, barlarda sise actirmacilik gibi seyler yok. Hersey bir sistem icerisinde cok guzel isliyor. Kizlarida inanilmaz guzel ve canayakin :) Islerimi tamamen duzene sokunca resimleri bi sekilde upload edecegim buraya. Umarim hepiniz iyisinizdir. Gorusmek uzere...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 senden iyi haberler almak çok güzel, iyi olduğuna ve varmış olmana çok sevindim umarım hep böyle iyi gelişir herşey.kendi adıma konuşmak gerekirse gayet iyiyim ama seni özlüyorum ;) resimleri en kısa zamanda bekliyorum sağlıcakla kal :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 vay be ... 2 hafta olmadi senle muhabbet edeli kay da berkin charla oynarken gidicem fln derken gittin ha ... ne diim helal olsun umarim hersey istedigin gibi olur bir an once oralara alisman dilegiyle ..[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ah be oğlum ML7 yi kaçiriyosun başka bişey diil :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar