Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAAAGH!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

Ben, Warhammer Online beta döneminde oyuna başladım ve release dönemi de dahil iki ay gibi bir süre oyunu oynadım. Geçen sene de hesabı aktifleştirip bir ay daha denemiştim oyunu. Tabi, oyunun çıkışından buyana toplasam üç ay gibi bir süre oynayabildim. Bırakma sebebim oyunun eksikleri, gediklerinden çok oyunda Türk populasyonu'nun ilk bir ay içinde yok olmuş olmasıydı. Çok iyi ingilizce bilmediğim için yabancı oyuncularla anlaşmam biraz sorun oluyordu. Ve yanlız oynamaktan sıkılmıştım.

Vanilla döneminden beri World of Warcraft oynamaktayım ve şu son bir ay oyun beni iyice sıktı. Artık Warcraft'ın eski dünyası yok ve ben keyif alamıyorum oyundan. Bu sebeptendir ki tekrar Warhammer Online'a başlama kararı aldım. Ve şimdi Warhammer'ın patchlerini indiriyorum.

Cilent download halindeyken bir yandan oyunun yeniliklerini v.b araştırdım. Açıkçası etkilendim. GOA'dan kurtulmuş olmamız, BioWare'in taşın altına elini koymuş olması & bu 14-Day Re-Enlistment Bonus olayı da hoşuma gitmedi değil hani. :)o

Neyse, sadete geleyim ben. :) Malum tekrar oyuna başlamamdan ötürü her oyuncu gibi, realm & guild arayışındayım. Açıkcası Order oynamayı düşünmüyorum, Warhammer evrenin de Greenskins'lere karşı bir ilgim var ve çoğu oyunda da olduğu gibi bu oyunda da ranger tipi sınıf seçmeyi düşünüyorum. Yani Squig Herder.

Squig Herder'ımla oynayabileceğim güzel, aktif bir Türk guildi, ya da Türklerin de bulunduğu karma bir guild var mı ? Varsa da bana yer var mı ? (:P)

Şimdiden teşekkürler...
Mesaj tarihi:
Hmmm...

Download bitti, login oldum ve karakter yarattım lakin serverlar gitti sanırım. :)

Çok fazla Türk aramıyorum zaten, karma bir guildde aktif oynayan Türk arkadaşlar varsa o da yeter bana. Yani saf bir Türk guildi olması gerekmiyor. Yeter ki oyunda her daim sohbet edebileceğim, takılabileceğim iki,üç daimi arkadaşım olsun.
Mesaj tarihi:
geçen hafta kapsamlı bir yama geldiğinden ötürü hotfix uygulamak için sunucular kapanabiliyor arasıra.

türk bulmak konusu çetrefilli, norn'da her iki tarafta türk var ama dağınık ve sayıları azaldı son zamanlarda. azgal'da var mı hala bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Teşekkürler cevaplar için.

O zaman ben bir arkadaş ortamı bulana kadar kafama göre takılayım, heralde koca paticik'ten oynayan birileri çıkar ve davet eder ortamına. :)Diye umuyorum...
Mesaj tarihi:
Sağolun davetiniz için, sohbette yeterli tabi ki. Her zaman T1'de kalmayacağız elbet. Uzun soluklu düşünüyorum zaten ben. Lakin oyuna ilk başladığımda (Ex Parte'deyken) Destruction'lardan çok çekmiştim. Biraz o yüzden, biraz da Greenskins hayranlığım yüzünden Goblin - Squig Harder açtım Norm'da. Ha reroll atabilirim tabi ki, deniyorum şu an sadece.

Rank 5 oldum. (Eskiye oranla iki kat zor exp almak bu arada.)

Tabi ki Vaako 51, neden olmasın. Nickim Zerglock.
Mesaj tarihi:
Uzun süre boyu iki faction'u da, çoğu sınıfı da denedim. Ve Order / Shadow Warrior'ı seçtim. Yani başta savunduğum gibi Destruction olmadım, ısınamadım pek.

Şu an karakteri geliştirmekteyim (R13). Muhtemelen yarın T2'ye geçerim. Karak-Norn Order'da oynayan arkadaşlar varsa da benimle irtibata geçerlerse çok sevinirim. Nickim: Glorhood
Mesaj tarihi:
Ya şimdi, Ranger türü sınıflar nedense çoğu mmorpg'de sorunlu olurlar. Bkz. World of Warcraft

Fakat Shadow Warrior Scout Stance'da epey iş görür gibi. Özellikle range'i epey yüksek ve açık alanlarda çok güzel iş görüyor. Acid Arrow, Destruction Tanklarına karşı epey iş görüyor gibi. Onun haricinde Eagle Eye spam'dan başka bir şey yok tabi. Ama bütün partiye %20 AP regen sağlayan Hunter's Fervor v.b grup buffları var. Gruba faydalı bir sınıf gibi geldi bana bilemiyorum, oynaması da keyifli. Ama dediğim gibi açık alanlarda iş görüyor. The Eternal Citadel gibi kapalı, dar Scenario'larda iş görmüyor. Skirmish Stance'da Spiral-Fletched Arrow spam'dan başka çare kalmıyor... Ve grup kötüyse bu tip sc'de çok ezik kalıyor.
Mesaj tarihi:
Sw sırf kite bi char değil.Mele gücü de yüksek bi char diye biliyorum.Hatta olay,range varken büyün debuffları, dotları atıp kiteleyebildiğin kadar kiteleyip daha sonra stance değiştirip mele olarak focuslanmak targeta.Azgalda mefenii vardı o çok iyi yapıodu bu işi.
Mesaj tarihi:
Bir hunter olarak kite işini iyi bilirim, iyi yaparım lakin Warhammer'da kite yapabilmek neredeyse imkansız gibi bir şey. Ha imkansız olmasa da çok, çok zor. Zaten Scout stance kite'a uygun bir stance değil, olsa-olsa Skirmish stance ile kite yapılır ki Skirmish Stance'da çok arada kalmış, mekanikleri tam oturmamış bir Career gibi geldi bana.

Melee Shadow Warrior'a gelince de, düşük Tier'de Shadow Warrior ile melee oynamak çok anlamsız geldi bana, 1.si topu, topu 2 skill var 2. si ise adam gibi dps yapamıyor. Melee oynayabilmek için Assault gitmek lazım sanırım. Ancak öyle oynanabilir hale gelir.

Mefeni dediğin elemanana da baktım, o da zaten Assault stance'da oynuyor ve kite yaptığını görmedim. Bildiğin tanka melee giriyor ve yere seriyor. :)

Mefeni PVP
Mesaj tarihi:
Sam said:

hani caydırmak gibi olmasın ama shadow warrior en istikrarlı zayıf sınıftır. :/

Bu büyük kolpa. SW senin dps knayta bin basar ehueh.

Melee girip kesmek riskli, gereksiz ve nadir başarılı olan birşey. Videolara falan aldanmayın. Assault ile psysical damage'ı mitigate etmek güzel ve zorunlu birşey. Rakibi iyi tartıp ona göre yapılan bir hareket. Assault gayet zayıf bir tree. Spec seçimi olarak her SW'ın gaza geldiği bir dönem olur, sonra geçer. Bu haliyle spec değil stance olmalıdır, olur da kitelayamazsan son çaredir veya garantilediğin anda finisherdır.

Kite demişken, WAR'da kite yapabilmek zor değil. Özellikle SW gibi hareket halinde hasar verebilen bir class ile. Püf noktası snare'i vengefulken basmak. Aksi halde zor duruma düşersin zira duration cooldowndan kısa. Shaman kitelayabilir misin? Kitelayamazsın ama kitelama zaten. İşin özü sorun ranged snare'i olan classlar. Hem ranged snare'i hem de armor ignore'u olan class var mesela. O yüzden çok gaza gelmemek lazım. Spec'in ne olursa olsun Scout'un range'i, assault'un armoru, skirmish'in mobilitysi ortaya karışık yapmak lazım, benim iyi SW tanımım budur.

Videoları var mı bilmiyorum, 1v1 ve survivalda Thesadclown, damage outputta da Lightning en başarılı isimler. Birkaç isim daha var iyi işler yapan ama oyuncuların geneli hüsrandır. Ama bunlara gerek yok gibi zira genel fikri, oynanışı anlamışsın. Şimdi yaşadığın sıkıntıları T4'de de yaşayacaksın, ona göre seçim yap.

Düşük tierda yaptığın şeyle t4'de yapacağın şey üç aşağı beş yukarı aynı. Gameplay aynı, sonuç farklı. Arada aldığın tacticler o farkı yaratıyor. Range arttırmak, AP cost düşürmek, crit bonusları falan bunlar birleşince ortaya birşeyler çıkıyor. Item da farkeder tabii. T2'deki spiral spamiyle T4'de 1000+ ballistic ile yapılan bir değil.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Sam said:

hani caydırmak gibi olmasın ama shadow warrior en istikrarlı zayıf sınıftır. :/

Bu büyük kolpa. SW senin dps knayta bin basar ehueh.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/Apples_and_oranges.jpg
  • Yeni Oluştur...