glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-Metallica-San Diego konseri 2-Iron Maiden-Rock In Rıo 3-Sovyet Devrimi sırasında Moskova[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 3 hakkın var, ve geçmişteki bir konsere gidiyorsun? konser lan..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1. Doğumuma 2. Aya ilk çıkılmasına 3. Dinaozorlar ı görmek =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Normandiya çıkarmasının ilk yarım saati alman mevzileri. Daha sonra Amerikalılara geçmek isterdim. İstanbulun kuşatılmış halini. Birde... Depremden öncesine gitmek isterdim.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 peki ben ne isterdim? fatih istanbula girerken peygamberlerden herhangi biri bir mucize yaratırken einstein ya da nicola tesla herhangi yeni birşey keşfederken ("buldum lan buldum nidaları arasındayken) orada bulunmak isterdim herhalde.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-Peygamber mucizesi 2-Kendi geleceğim 3-Dünyanın sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun. 2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım. 3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-Hitlerle birlikte Eyfel kulesinde resim cektirme 2-sıtonhenc in yapılısı 3-Ulubatlı hasanla birlikte bayragı cekmek[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 22 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki: 1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun. 2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım. 3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim. :))) hormonalra bak bea :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1 - Çanakkale de düşmana karşı savaşmak isterdim 2 - Leeds taraftarlarını bende dövmek isterdim 3 - Atilla ile Roma ya girmek isterdim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. daha gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 insanlığı başlangıcı kesinlikle gerisini sonra düşünürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aıugaıugıauga insanlığın başlangıcına gidip eziyosun ya egoistliği düşünsene =) sonra seni yiyolar AIHSAOIHSAOIHSIOHSOIAHI[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 malazgirt savaşı istanbul'un fethi çanakkale savaşı joker var mı? :p[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-) Hitler Almanyası sırasında Almanya sokaklarında gezmek.. 2-)Atatürk'ü Samsun'a çıkarken görmek.. 3-)Öleceğim zamanın hangi zaman diliminde/nasıl olacağını görmek..[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 2 hakkımda gezip 3. de tekrar 3 hakkımın olduğu ana geri dönmek aıohaohaoıuh[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 insanlığın ulaştığı en ileri teknolojiyi görmek isterdim... başkada birşey yok..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Zaman makinelerinin yapıldığı bir çağa gitmek olabilir birisinin dediği gibi.. =)[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Hitlerin doğduğu zamana gidip pipisini keserdim Ademin yanına gidip elmayı elinden zorla alırdım. İsmail YK nın çocukluğuna gidip ben müzisyenim diyip korkutur, müzisyenlerden nefret ettirir ve hitlerden sonraki en büyük piskopatıda elimine etmiş olurdum. Saygılar efenim.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 6-7 yıl oncesine gidip ek$i sözlük, paticik alırdım. hımm bide google =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 -15.-16. yüzyıldaki İngilitere'ye gitmek isterdim orda yaşamak ve bir terzi olmak isterdim.. -9/11 terör saldırılarının olduğu anda o WTCnin alt katlarında bulunmak isterdim çünkü merak ediyorum uçak çarpınca nası bi ses geliyor.. -bundan 500 sene sonrasına gitmek ve dünyaya neler olduğunu öğrenmek isterdim tabii dünya varsa o tarihte..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Doğumuma , Ölümüme (Cenae törenimde kaç kişi olacağını merak ediyorum), Aya Çıkılmasına[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: wildpervert, 22 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki: 2 hakkımda gezip 3. de tekrar 3 hakkımın olduğu ana geri dönmek aıohaohaoıuh ne zekiler var yaa :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Siamon, 22 Ağustos 2004 16:15 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 22 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki: 2 hakkımda gezip 3. de tekrar 3 hakkımın olduğu ana geri dönmek aıohaohaoıuh ne zekiler var yaa :D istersen yolda senide alayım benim hakkım bitmes berbaer takılırız aoıhaıoshıaos :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 2 sene öncesı hazırlıga ılk ba$ladıgım gune 27 $ubat 2004 e 5 mart 2004 e[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar