Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanda yolculuk yapabilseniz bulunmak istediğiniz 3 an/olay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1. Doğumuma
2. Aya ilk çıkılmasına
3. Dinaozorlar ı görmek =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
Normandiya çıkarmasının ilk yarım saati alman mevzileri. Daha sonra Amerikalılara geçmek isterdim.
İstanbulun kuşatılmış halini.
Birde...
Depremden öncesine gitmek isterdim.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
peki ben ne isterdim?

fatih istanbula girerken
peygamberlerden herhangi biri bir mucize yaratırken
einstein ya da nicola tesla herhangi yeni birşey keşfederken ("buldum lan buldum nidaları arasındayken)

orada bulunmak isterdim herhalde.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun.
2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım.
3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 22 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun.
2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım.
3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim.

:))) hormonalra bak bea :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. daha gider.
Mesaj tarihi:
aıugaıugıauga
insanlığın başlangıcına gidip eziyosun ya egoistliği düşünsene =)
sonra seni yiyolar
AIHSAOIHSAOIHSIOHSOIAHI[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
malazgirt savaşı
istanbul'un fethi
çanakkale savaşı

joker var mı? :p[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki:
please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Mesaj tarihi:
1-) Hitler Almanyası sırasında Almanya sokaklarında gezmek..
2-)Atatürk'ü Samsun'a çıkarken görmek..
3-)Öleceğim zamanın hangi zaman diliminde/nasıl olacağını görmek..[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:
2 hakkımda gezip 3. de tekrar 3 hakkımın olduğu ana geri dönmek aıohaohaoıuh[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
Hitlerin doğduğu zamana gidip pipisini keserdim
Ademin yanına gidip elmayı elinden zorla alırdım.
İsmail YK nın çocukluğuna gidip ben müzisyenim diyip korkutur, müzisyenlerden nefret ettirir ve hitlerden sonraki en büyük piskopatıda elimine etmiş olurdum. Saygılar efenim.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
Mesaj tarihi:
6-7 yıl oncesine gidip ek$i sözlük, paticik alırdım.
hımm
bide google =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
-15.-16. yüzyıldaki İngilitere'ye gitmek isterdim orda yaşamak ve bir terzi olmak isterdim..

-9/11 terör saldırılarının olduğu anda o WTCnin alt katlarında bulunmak isterdim çünkü merak ediyorum uçak çarpınca nası bi ses geliyor..

-bundan 500 sene sonrasına gitmek ve dünyaya neler olduğunu öğrenmek isterdim tabii dünya varsa o tarihte..[signature][hline]Siamonun Resimleri

Mesaj tarihi:
Doğumuma , Ölümüme (Cenae törenimde kaç kişi olacağını merak ediyorum), Aya Çıkılmasına[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Siamon, 22 Ağustos 2004 16:15 tarihinde demiş ki:
said:
wildpervert, 22 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
2 hakkımda gezip 3. de tekrar 3 hakkımın olduğu ana geri dönmek aıohaohaoıuh

ne zekiler var yaa :D

istersen yolda senide alayım benim hakkım bitmes berbaer takılırız aoıhaıoshıaos :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
2 sene öncesı hazırlıga ılk ba$ladıgım gune
27 $ubat 2004 e
5 mart 2004 e[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

• Yeni Oluştur...