Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanda yolculuk yapabilseniz bulunmak istediğiniz 3 an/olay

glamdring_S

Öne çıkan mesajlar

1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun.
2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım.
3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun.
2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım.
3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim.

:))) hormonalra bak bea :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Sosyal ağlarda paylaş

ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. ve zaman yolculugunun yapilabilir oldugunun fark edildigi ana gitmek isterdim.. daha gider.
Sosyal ağlarda paylaş

aıugaıugıauga
insanlığın başlangıcına gidip eziyosun ya egoistliği düşünsene =)
sonra seni yiyolar
AIHSAOIHSAOIHSIOHSOIAHI[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

Hitlerin doğduğu zamana gidip pipisini keserdim
Ademin yanına gidip elmayı elinden zorla alırdım.
İsmail YK nın çocukluğuna gidip ben müzisyenim diyip korkutur, müzisyenlerden nefret ettirir ve hitlerden sonraki en büyük piskopatıda elimine etmiş olurdum. Saygılar efenim.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
Sosyal ağlarda paylaş

-15.-16. yüzyıldaki İngilitere'ye gitmek isterdim orda yaşamak ve bir terzi olmak isterdim..

-9/11 terör saldırılarının olduğu anda o WTCnin alt katlarında bulunmak isterdim çünkü merak ediyorum uçak çarpınca nası bi ses geliyor..

-bundan 500 sene sonrasına gitmek ve dünyaya neler olduğunu öğrenmek isterdim tabii dünya varsa o tarihte..[signature][hline]Siamonun Resimleri

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 22 Ağustos 2004 16:15 tarihinde demiş ki:
said:
wildpervert, 22 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
2 hakkımda gezip 3. de tekrar 3 hakkımın olduğu ana geri dönmek aıohaohaoıuh

ne zekiler var yaa :D

istersen yolda senide alayım benim hakkım bitmes berbaer takılırız aoıhaıoshıaos :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...