Microp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yeni paket gelince yeni gemleri dalaran jcer's token'la mi alicaz yoksa degisecek mi? biriktirelim mi receipe mi alalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bence recipe de alma biriktirme de sanmıyorum level 80 gemleri satılsın level 85te. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yeri gelmişken ben de buradan sorayım JC yanına hangi mesleği kassam daha getirili olur gibi duruyor, cata betadaki arkadaşlardan var mıdır bilgisi olan? yeni haliyle inscribtion pek bi getiri sağlamıycak gibi , enchanting de kendime yapamıyorum bi manası kalmıyor. alchemy mi yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yeni tokenlar gelir eskisinin bi getirisi kalmaz. Bütün proflar aynı miktarda (stat/ilvl cinsinden) bonus veriyor ama yararlılığı classa göre fark ediyor tabi. Misal bi warrior veya bi paladin için jc/bs/lw her zaman 1 numaralı stat olur çünkü ap değil str veriyorlar, %5 kings bonusu minimal de olsa fark yaratıyor. Her bonus her proftan gelmediği için tamamen senin specin optimum bonusuna bakan bi olay en iyi prof. Bende alchemy var ve en iyi olmamasına rağmen kasıp değiştirmem heh. Bide cimriyim, mixology gizli flask bonusu veriyor dakika cinsinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 jc + mining ile yahudi rolu oynama devri bitti mi wow'da oynamayalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bütün proflar raw stat vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 toggie miningle herb paladinde 450ledim , hunterda iki meslek olsun dedim de ikinci ne yapıcam bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 valla madenleri prospect edip cıkan gemi kesip satıyosun iste. boyle 45k gold yaptım ben wotlk'da. hepsini jc ile yapmadım tabi. bi de son donemde cok fazla gem satamıyordum bırakmadan once kolay kolay ama yine de piyasası cok iyiydi. ilk zamanlarında resmen darphane gibi calısıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 değişir kesin harca gitsin sonucta herşey dalaran cooking award, dalaran jcer's token gibi.. Değiştirmekte de bir şey yok ki bir çok insanda fazladan birikmiştir aksi takdirde zaten mesleğini tamamlayan, tüm recipe'larını da tamamlar ps. lol üstteki mesajların hepsi aynı şeyi söylüyormuş, toggie'nin sorusu tartışılıo sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Her zaman için gatheringler paraya para demez expansion zamanı. Millet deli gibi skill kasacak siz deli gibi item satacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tunch said: enchanting de kendime yapamıyorum bi manası kalmıyor. Nasıl yani? Artık herkesin yüzüğüne mi basabilecek enchanterlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 O alt char ıile maine enchant yapamıyorum anlamında yazmış galiba. Ama alt charla maine ench yapabiliyorsun elbette ki, nasıl ki insanar AH ye enchant koyuyor onun gibi. inscripterların yaptığı vellum lar bunun için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Dedim noluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar