Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ben de işlemci fanını temizlerim diye açtım içini (HP Pavillion dv6390), klavyeyi zor söktüm, tüm parçaları geri takınca da laptopun sol tarafında hoparlörün de üstünü kaplayan kısım 3-4mm yukarda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 her model ayni degil, mesela compaq ile birlikte uretilen preserio kasa hp pavillion larin klavyeleri ustten sokuluyor, 3 vidasi var sadece. tam modelini yazarsan yardimci olmaya calisirim, kolayca yapilabilirse nasil olur, veya yapamazsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 m'ye giden devreler tikanmis, acip temizlemen lazim, mutfakta klavyenin isi ne sonra tartisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 geçnniş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 degistirmeden once acip temizlemeyi dene bi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sevabina yolliyim bi klavya ya, evde var 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aquila said: m'ye giden devreler tikanmis, acip temizlemen lazim, mutfakta klavyenin isi ne sonra tartisalim. dişi klavyeymiş, en azından yerini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Esh said: sevabina yolliyim bi klavya ya, evde var 3 tane 3 tane laptop klavyesini ne yapiyorsun olm evde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 external takicak abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 keyboardtweak yükle, kullanmadığın bir tuşu m yap garantiye verene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben de onu diyecektim, ya m kullanma, ya da ö falan kullanma ö yü m olarak ata... ö lazım değil zaten sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 SeaGle said: aquila said: m'ye giden devreler tikanmis, acip temizlemen lazim, mutfakta klavyenin isi ne sonra tartisalim. dişi klavyeymiş, en azından yerini biliyor. http://files.sharenator.com/Philosoraptor_If_a_woman_dies_in_the_forest_what_was_a_forest_doing_in_the_kitchen_Another_Tuesday_Compliation_pt_2-s400x400-83410-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar