Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben tuncayı yenerim zerg'ü yenemiyorum korkunç korkunç yaratıklar. yaratık abi nasıl yeniceksin yaratıkları. büsürü olunca fişi çekiyorum bilgisayarın. her tarafım kaşınıyo görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Cuce said: tunca said: herhangi mantıklı laf etmeden "zerg allahına kadar imbadır aksini idda eder bu oyunu bilmiyodur. " diyen birine neden manner bi cevap vermem gerekiyo ki ? gerekmiyo tabiki abi o işin esprisiydi. ha her şaknın arkasında gercek olur tabiki. e tamam benimkleri de şaka olarak görün o zaman =P ki öyleler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 biri replayleri upload etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Dr_Stein said: http://www.teamliquid.net/video/streams/HomerJ mtwdimaga finalde garip bi turnuva düzenlenmiş Sattiniyi yendi finale çıktı epey seyreden var 7000 civarı . ilginizi çekerse izleyin öfff almanca stream. adamın her kelimesi küfür gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya bu olay şöyle, iyi oyuncu overall bi class ile başarılı elde eder. sonra op bi class ile de fazlasıyla başarı elde eder. sonuç olarak oyuncu iyidir elbet ama işin vurucu kısmı "iyi oyunca op class oynamaz" dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 SenariouS said: biri replayleri upload etsin bak mesela bu adam. bu adam gerçekte op. nerf senaryus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ving amma trolledin ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yok senaryus konusunda trollemiyorum. öle bi spar maçı attık salonda kafamda çimşekler çakıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 olum replayleri upload edin son aça yetiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 YA SİNİRLENDİRMEYİN LAN ADAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 şimdi imza ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 SON DAKİKA GELİŞMESİ ilginç iddialar ortaya atılıyor. said: visas: ilk maçı xunna ayıp olmasın diye bilerek verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 2. maç eksik. http://www.mediafire.com/?yx6oc8oalfjc5j4 zun fena oyuncu değil, işin çoğu kısmını çözmüş ama pratik eksikliği var. visas konuştuğu kadar ağırlık koyamadı oyunlara :D bu arada zerg op, toss dandik vs tartışırken rica ediyorum niye böyle düşündüğünüzün sebeplerini açıkça yazın. birbirimizi kıracak muhabbetlere girmenin bir anlamı yok. tunca da bizim gibi insan evladı, overmind evladı değil ya da blizzin balans ekibinde çalışan birisi değil. haftaya huun vs fevax kin, nefret ve de öfke maçında görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 son oyundaki mindgameimin takdir almaması üzdü lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 son oyunda, xunn'u colosus gitmeye kandırıp muta swithcin taktir aldı merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 son oyunu izleyemedim lan, taa moskova'dan harass yedim telefondaydım. çok istiyorsan izleyeyim 2 dk :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ha şimdi anlaşıldı tunca'nın niye bu kadar itiraz ettiği, meğersem sen kötüsün çünkü zerg op diyoruz sanıyomuş. yok abi, iyi oyuncusun sen ama zerg yine de op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Tyrannus said: son oyundaki mindgameimin takdir almaması üzdü lan beni oyunu bilmedigim halde ben bile vaay helal lan dedim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Zerg op ama ben kişisel onurumdan dolayı Zerg'e geçmiyorum, o kadar da "self respect"i olan insanım diyen ne çok adam var ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Yenildimi şimdi zun ? Yenildiyse Yendiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 huun said: 2. maç eksik. http://www.mediafire.com/?yx6oc8oalfjc5j4 zun fena oyuncu değil, işin çoğu kısmını çözmüş ama pratik eksikliği var. visas konuştuğu kadar ağırlık koyamadı oyunlara :D bu arada zerg op, toss dandik vs tartışırken rica ediyorum niye böyle düşündüğünüzün sebeplerini açıkça yazın. birbirimizi kıracak muhabbetlere girmenin bir anlamı yok. tunca da bizim gibi insan evladı, overmind evladı değil ya da blizzin balans ekibinde çalışan birisi değil. haftaya huun vs fevax kin, nefret ve de öfke maçında görüşmek üzere. kazanan digerini bolumden bir haftaligina banlasin. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 VoodooRush said: Zerg op ama ben kişisel onurumdan dolayı Zerg'e geçmiyorum, o kadar da "self respect"i olan insanım diyen ne çok adam var ortalıkta. şaka dimi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 valla az once mirror'da bile balance die agladı tipin teki patchden sonra görüsürüz dedi cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 xunn said: Ben kim OP kim değil anlayacak düzeyde bir oyuncu değilim. Aabi.. arghhh.. resmen yumurtalıklarıma tekme yemişe döndüm okuyunca. Kimbilir imzasına bunu yazmak ahmeti ne hale getirmiştir oyoyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 iyi yine ben neler yazdırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar