soulberry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 diyelim amazon'dan bir albüm sipariş verdim, sekiz dolar. on bir lira falan yani.. beşiktaş'ta oturuyorum, cd için kargo ücreti ne kadar? kesin fiyat lazım, bi de shipping her cd ve dvd ürününde aynı mı olur? ayrıca ne kadar sürede ulaşır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yaziyo zaten sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 2 haftada ulasir bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tamam da dünyanın her yerine aynı mı? free shipping dedikleri sadece cd parasına mı geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 orda yazio zaten sizin ulkede available degilmi diye uk den turkiyeye siparis vereceksen add to carttan sonra siparis kisminda bakabilirsin kac lira cekecekler kredikartindan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tamam o zaman üyelik alarak denerim, iyi oldu sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Amazondan elektronik eşya alsak 500 dolarlık falan. Gümrükte problem çıkma ihtimali %100 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 herhangi biyerden 150€ üstü aldığın her ürün %100 gümrükte takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 İlla diyorlar ki takıcaz vergiyi yani vauv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Peki yurt dışından giriş yapan biri yanında getirse, bunun sınırı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yanında istersen 214321 tane ps3le falan girebilir isteyen. tabi once ordaki gorevlilere mantıklı bi açıklama yapması lazım kullanmak için aldım tarzında. ama tabi 12321 tane ps3u yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 zate kitap cd felan dışında pek bişe yollamıyorlar trye eğer borderlinx tarzı bi site kullanılmaz ise, gümrük limitide 150euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Evet onu da farkettim, pek bişey yollamıyomuş sdf. Peki oldu ki sipariş ettim bi yerden 800 liralık bişey. Gümrüğe takıldı tabi. Ne yapıp çıkarıyorum, masrafı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Giriyor direk oyle bi durumda. Ilk olarak 100 euro civari islem masrafi midir nedir adi oyle bir ucret var, bu direk giriyor yani. uzerine, urunun fiyatina gore vergilendiriliyor, bu verginin miktarini bilmiyorum ama istemezsin oyle bisey olmasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 The consignments valued between 150€ and 1500€ and weight till 30 kg will be subject to customs clearance procedures. Based on the Turkish Cabinet Decision 2009 / 15481 Article 62 & dated 07.10.2009, these consignments can be cleared without having to completely fulfil the requirements of import legislations and are permitted by the Customs Directorate to be cleared by the verbal declaration and by paying standard tax 18% from Europe Union Countries, %20 from the rest of the world, provided that 'the amount and nature of the goods are not *commercial'. yada gümrükçü arkadaşıda "görcen biraz". ben borderlinx kullanıyorum mesela şu an ohioda bi yerde beklio paketler sonuncu da gelince yollatcam, aldığım 3 şeyden 2sini yollamıyordu yoksa amazon, biride mouse pad ha, sanki uranyum aldık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 SeaGle said: Peki yurt dışından giriş yapan biri yanında getirse, bunun sınırı nedir? Çok aşırı pahalı bir şey olmadıkça sınır 5. 5 taneye kadar kendime/hediyelik diyebiliyosun ama daha fazlası "ticari"ye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 amazon.co.uk'tan daha çabuk geliyor birde ekliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ulan illa devlete eğilicez yani vergi için, illa öpecekler. UF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şimdi süper bir noktaya değineceğim hem özelleştirme yapıp hem vergiyi geçiren kaç tane ülke var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Vergilendirme ekonomik yönden bi çıkar yol oldu bizim ülke için. Viktor göreve gelip iphone4 lerin ülkeye girişi engellenene kadar sorunlu bi işler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 amazon tr ye elektronik gondermiyor. ancak iste kitap, dvd falan alirsiniz. tek seferde 800tllik kitap alacak degilsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 amazon değil de benim bir arkadaşım yollasa herhangi bir konsolu, yine takılır mı gümrüğe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar