DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Diyosunuz. çivi çiviyi söker misali Llama dedigi gibi başka hatunlara salça olucaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Olamıcaksın ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 defolusun artık niohohhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Debuff'ı yemişsin cure atanın yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Dartanian said: Olamıcaksın ki sdfözet geçtin olamam heralde :). Denerim herkesde onu ararım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hastamız tribal terkedilme acısı çekmekte her sabah yemekten önce, bir de akşam yatmadan çok çok önce alıyoruz, kafayı rahatlatıyoruz. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 uyuyabiliyor musun diye sorsanıza önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Uyuyabiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yok :D, o yüzden zaman geçmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Valla böyle durumlarda içini nefretle kinle doldurmak da güzel bi çözüm olabilir. Ayrılık acısından daha güzel bi his çünkü onlar :) http://fizy.com/#s/1nf26f http://www.youtube.com/watch?v=Q78Teqr2T6E şöyle iki şarkı öneriyorum sana, bolca dinle hehe. Ben böyle kötü şeyler yaşadığımda onları dinleyip üzüntümü bi güzel öfkeye çeviriyorum. Ha bir de, Dartanian said: Arkadaşlarınla takıl, yapmaktan hoşlandığın hobilerini gerçekleştir, yeni hobiler edin kısacası eğlenceye daha çok vakit ayır.Geçmez de kafan dağılır en azından. Bi de zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lan bişey olmaz ya. ilk ayrılan senmisin sana kız mı yok sldkfjslq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 senin gibisini bi daha bulamaz. hem sorun sende değil onda, bunu unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Dimi ben onu kaybetmedim o beni kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Zaten dişlek ve çarpık bacaklı kısa boylu dombili birşeydi. Sen daha taş gibi, sütun bacaklı, kum saati vücutlu hatunlara laiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 DeBuffAndHeal said: Dimi ben onu kaybetmedim o beni kaybetti. heh şöyle özgüven pompala kendine. pompala kalbim pompala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o kimmiş lan sen bitanesin yakışıklıkım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 uuu beybi bi hareketlenme oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Binlerce , milyonlarca tecrübeyle sabit ki , senin şu andan itibaren onu aradığın , konuştuğun her saniye o kızın senle bir daha beraber olma ihtimalini düşürücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 anladım, mesaj ve konuşmak yok. Seviyosa gelecektir mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Şu an sevdiği için gelmiyecek , kendini yalnız hissettiği bir anda sığınıcak bir liman olman için gelicek ; veya sen aramıyınca (yeterince uzun süre) hormonların ve egonun manipülasyonuyla seni daha değerli bulmaya başladığı için gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kardeşim şuAn ne yapsan boş o acı dinmicek iştahın bile kaçar büyük ihtimalle sonradan daha iyisini bulunca ne kadar aptalmışım diebiliceksin bulamassan yazık sana nokta a büyük evt sadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Abi burda takılcağına bi plan falan yap gün içinde işin yoksa evde tek başına msnde falan geçmez yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 msnde takılıp ayrılık şarkıları dinlemek kız işi çık dışarıya çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bas git lan burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 erken daha :D uyku tutmadı ayaktayım işte :). Bi yandan iyi oldu fetocuydu kendisi ve ailesi :). Dışarı cıkarım elbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar