Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.37

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

BiTcH_oFBaT said:

Holy said:

2 golü bariz tek başına yedin, başka kimsenin hatası olmadan.

tabi benim mükemmel presim göz ardı edilmemeli ;)

adam tüm presi kendine mal etmiş oha

bu arada yukarda serzenişte bulunmuşsun da takımlar aşırı dengesizdi. skor aldatmasın kimseyi. görkem'in oyunu ile fark yemedik. karşı takımda orta sahada top yapacak 3 tane oyuncu vardı, bizde bir tek sen vardın. sen ve toranın +1'i takım yüzünden erken düştünüz oyundan, iyice çöktük.

benim maçta dayanamadığım şey, ilerde top kaybediyoruz, arkaya koşarken bi bakıyorum bazı arkadaşlar yürüyerek yediğimiz pozisyonu izliyor. koşun abi koşun. yetişemicek olsanda koş. ben maçtan önce 1 saat filan da basket maçı yaptım. o da baya etkilemiş. pas atamıyordum resmen...
Pres takımın da olsa topu ben kaptım olm :P

Bir de abi top kaybedince geri koşun diyosunuz da, ileride en çok topla oynayan ben ve tora'nın arkadaşıydık. Topla oynamak zaten yorucu, bir de üstüne ilerde koşu yapıyoruz falan. Aynı hızla geri koşup bir de geride defans yaparsam 12 dakikada ciğeri bırakırım ben sahaya. Öyle bir güç kimsede yok yani 60 dakka hem ileri hem geri yapacak kadar. Maçın 15 dakikalık bölümünde yapmışımdır en fazla ileri geri ben. Benim en çok sinirlendiğim olaylardan biri de maça belirli bir mevkide başlayınca haber vermeden mevkinin bırakılması. Defans diye başlayan adam bir bakıyorum ilerde boş durup top bekliyo. E kime söyledin ki sen çıkarken? En azından söyle yerini dolduralım.

ben geri dönme olayını sizin için demedim zaten, halısahada en çok koşan kişilerdensin, öyle bişey demem saygısızlık olur fazlasıyla.
bu genel olarak bir problem. şunu net olarak 2-3 kere yaşadım: ilerde top kaybediyoruz, geriye doğru bi bakıyorum herkes izliyor abi. yani ilerdekiler tamam da orta sahamız izliyordu. bu sadece bu maç içinde geçerli değil. gene sorun. sağ bek başlamamış mesela, oraya yardımada gitmiyor hiç gibi. bende sinirlenip koşuyorum işte, yetişirsem diye. Halı sahaya topa vurmaktan çok spor yapmaya gidiyoruz sonuçta, onunda hakkını verelim istiyorum ben.

Kötü olanda bir iki kere bu trafiği yapınca senden bekliyorlar devamlı bunu. Son 3 maçımda da bunu yaşadım.

daha önce dediğim şeyleri gene diyecem; yetenek hiç önemli değil, mücadele önemli. o da yapılmayınca can sıkıcı oluyor durum.
Sosyal ağlarda paylaş

yavrucuğum sen ileri çıktığın hızda dönmüyosun ki geriye, aynı tempoda hem defans hem hücum yapmıyosun. hücum yaparken savunmada çok zorlamıyosun, savunma yaparken hücumda. Zaten olması gereken de bu, hücum yapan adam ilerde presini yapar, top geçince ortasahaya kadar geriler, top etrafındaysa gölge prese devam eder.

Ha sen gel ben seni bi daha yollıycam 3 ay zaten :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...