_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 _Tora_ Kaspar Khelben BiTcH_oFBaT dreagloth kermit tolga screwy holy Lucifel fizban eveet sayım devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bir ni$an yemegi nedeiyle bu hafta yokum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abi ben de yokmusum bu hafta sag koprucuk kemigimden yayılan saglam bi agrı var, cumartesiden beri agrıyo da gecer die bekledim gecmedi.. bu hafta sadece izlemeye ve halısaha sorası aktivitelere gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sende yoksun, benim kol sakat, lucifel oyunda olmak istiyor. tam bir kaleci krizi patladı şu an haha bu arada geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 screwy said: abi ben de yokmusum bu hafta sag koprucuk kemigimden yayılan saglam bi agrı var, cumartesiden beri agrıyo da gecer die bekledim gecmedi.. bu hafta sadece izlemeye ve halısaha sorası aktivitelere gelicemserhat geçmiş olsun abi doktora neden gitmedin peki ya da gittin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ben gelirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Takım revire döndü iyice. Oyuncuların profesyonellik anlayışı kötü, kendilerine bakmıyorlar. Sezon öncesi iyi yükleme yapılmamasının da sonucu bunlar. Maçlardan önce kampa almak lazım bu adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 vahlar olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aklınızı almama az kaldı lan kadro iyi, fazla yeni adam yok gibi, geldiğimde kovması zor olmaz=p tora, erzincana gelirsen krallar gibi karşılar krallar gibi kaçarım burdan=p emrah, ben gelene kadar dinlendir ayağını benle beraber başlarsın maçlara seren, geçmiş olsun abi kışın kendinize dikkat edin geldiğimde hastayım fln bahane istemiyorum gökalp, yeni evin hayırlı olsun, geldikten 1-2 hafta sonra damlarım ev hediyemle beraber şafak:51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 LucifeL said: screwy said: abi ben de yokmusum bu hafta sag koprucuk kemigimden yayılan saglam bi agrı var, cumartesiden beri agrıyo da gecer die bekledim gecmedi.. bu hafta sadece izlemeye ve halısaha sorası aktivitelere gelicemserhat geçmiş olsun abi doktora neden gitmedin peki ya da gittin mi?abi gecer dedim gitmedim fix yani sdf eger haftayada gecmezse giderim agrıyan bolge doktorun da cok bisey yapabilccegi benim de kullandıgım bi yer degil normal hayatta en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 öyle deme be abi köprücük kemiği bu ağrısı bazen dayanılmaz olur tekrar geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bu arada kadro durumu ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 cavanagh said: emrah, ben gelene kadar dinlendir ayağını benle beraber başlarsın maçlara tamamdır. şafak 50 o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Gelemiyorum, bi işim çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 _Tora_ Kaspar Khelben BiTcH_oFBaT dreagloth kermit screwy holy Lucifel fizban tora +1 tora +2 tora +3 yapalım mı tora böyle olsun :P sertaçta gelir muhtemelen, bide muratları bi yoklasın birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 _Tora_ Kaspar Khelben BiTcH_oFBaT dreagloth kermit Spidee holy Lucifel fizban 10 kişiyiz lan 6 kişi hmmm.. Hade engin gelir, +3 daha getiriyim. Toplamda +4 getirmeye çalışlyım da. 2 kişi daha bulalım. Neyse ben telefonla millete ulaşmaya başlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ... diye birşey yok geliyorsan geliyorum desene aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 _Tora_ Kaspar Khelben BiTcH_oFBaT dreagloth kermit Spidee holy Lucifel fizban tora+1 tora+2 simdilik boyle birinden onay bekiyorum bi kişi de gelmicem dedi. yokmu lan arkadasınız:) msg atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ben ve Murat bu hafta gelemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 @Tora Engin geliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 az kaldı lan sıkın dişinizi kadro ayarlarım ben gelince size=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 gel artık hacı ya bu arada kilo verdin mi bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 engin gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 tora yanıma gel torun bekliyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar