Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.37

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben de yokmusum bu hafta sag koprucuk kemigimden yayılan saglam bi agrı var, cumartesiden beri agrıyo da gecer die bekledim gecmedi.. bu hafta sadece izlemeye ve halısaha sorası aktivitelere gelicem
Mesaj tarihi:
screwy said:

abi ben de yokmusum bu hafta sag koprucuk kemigimden yayılan saglam bi agrı var, cumartesiden beri agrıyo da gecer die bekledim gecmedi.. bu hafta sadece izlemeye ve halısaha sorası aktivitelere gelicem
serhat geçmiş olsun abi doktora neden gitmedin peki ya da gittin mi?
Mesaj tarihi:
Takım revire döndü iyice. Oyuncuların profesyonellik anlayışı kötü, kendilerine bakmıyorlar. Sezon öncesi iyi yükleme yapılmamasının da sonucu bunlar. Maçlardan önce kampa almak lazım bu adamları.
Mesaj tarihi:
aklınızı almama az kaldı lan

kadro iyi, fazla yeni adam yok gibi, geldiğimde kovması zor olmaz=p

tora, erzincana gelirsen krallar gibi karşılar krallar gibi kaçarım burdan=p

emrah, ben gelene kadar dinlendir ayağını benle beraber başlarsın maçlara

seren, geçmiş olsun abi kışın kendinize dikkat edin geldiğimde hastayım fln bahane istemiyorum

gökalp, yeni evin hayırlı olsun, geldikten 1-2 hafta sonra damlarım ev hediyemle beraber

şafak:51
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

screwy said:

serhat geçmiş olsun abi doktora neden gitmedin peki ya da gittin mi?
abi gecer dedim gitmedim fix yani sdf eger haftayada gecmezse giderim agrıyan bolge doktorun da cok bisey yapabilccegi benim de kullandıgım bi yer degil normal hayatta en azından
Mesaj tarihi:
_Tora_
Kaspar
Khelben
BiTcH_oFBaT
dreagloth
kermit
screwy
holy
Lucifel
fizban
tora +1
tora +2
tora +3

yapalım mı tora böyle olsun :P

sertaçta gelir muhtemelen, bide muratları bi yoklasın birisi
Mesaj tarihi:
_Tora_
Kaspar
Khelben
BiTcH_oFBaT
dreagloth
kermit
Spidee
holy
Lucifel
fizban

10 kişiyiz lan 6 kişi hmmm..
Hade engin gelir, +3 daha getiriyim. Toplamda +4 getirmeye çalışlyım da. 2 kişi daha bulalım. Neyse ben telefonla millete ulaşmaya başlıyım.
Mesaj tarihi:
_Tora_
Kaspar
Khelben
BiTcH_oFBaT
dreagloth
kermit
Spidee
holy
Lucifel
fizban
tora+1
tora+2

simdilik boyle birinden onay bekiyorum bi kişi de gelmicem dedi.
yokmu lan arkadasınız:) msg atın.
  • Yeni Oluştur...