Snake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hangi standda kimin çalıştığını bulmanın basit bir yolu var mıdır diye sorsam çok mu şey istemiş olurum eeeey ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 creepy guy olursun abi. stalklamanın da bi adabı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 haci seviyorsan git konus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fuar biteli ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aklın nerdeydi 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 senko said: haci seviyorsan git konus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ya kız bu ise, kendisini hamile bırakan adamı arıyorsa ha? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 üzgünüm dostum kaçtı fırsat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 şimdi o kızı akşam simidi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi sen o kızı seviyorssun ama, onu fuarda akşam simidi gibi... dipçik:ulan bi üstüme aynısını yazmışlar hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 akşam simidi gibi laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 selam. akşam simidi dendi mi acaba? eğer denmediyse diyim yani, eksik kalmasın. eğer dendiyse de canınız sağolsun. çıtır çıtır der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 http://farm4.static.flickr.com/3012/2682053089_6d00fc52db.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 mürdüm eriği.. http://www.sok-diyet.com/wp-content/uploads/2010/09/murdum_erigi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 güzel eğleniyoruz gençler ama bi de soruya baksaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sorduğun soru pek organizatör yada hosting şirketi tarafından paylaşılabilinecek türden değil neyse.. nerede kalmıştık.. ha evet.. yeşil elma gibi kütür kütür diyen oldu mu? http://2.bp.blogspot.com/_uJD-dSdHhmo/S7rbIXMIQKI/AAAAAAAAEH8/SvknoB1qEZE/s1600/bengu-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Snake said: güzel eğleniyoruz gençler ama bi de soruya baksaydınız cevap verildi o soruya dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ohooo zamanında görevli kartına bakıp isim soyismi öğrendikten sonra facebook search yapcaktın. Ha ben yaptımda ne oldu? Hiç sapık oldum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 eğer stand görevlisi ise o kız, seneye de gelicektir büyük ihtimalle. değilse bütün postlar geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cnr için söyleyim. bi sürü fuara gidiyorum, genelde hep aynı çalışanlar oluyor. yani tüyap'ta da öyledir diye umuyorum. git işte bi sonraki fuara. ama kız için tüyap'a gidilir mi? bak onu bilemiyorum. teleport lazım olm oraya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yaa o diil kitap fuarı sonrasında Mühendislikle ilgili bi fuar vardı orda Haznedar Refrakter firmasının standında esmer bi kız vardı onu arayın bence ben kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar