Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ahah noluyo lan, ben sana cevap yazmadim ki ne bu heyecan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 250kya 2. el aston çekerim heryol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 250k euro ya bi x6 bide ferrari falan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 said: saçma mısın http://img10.imageshack.us/img10/2305/ammo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Çocukluğum bunlarla geçti eneee bunun doldurma makinesi vardı bizde, avcı çocuğunun eğlenceleri cilt-I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bende cok doldurdum babamla fişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 rcknrll said: Mojito said: 5 20 nin M5 motoru sesi cıkarması icin yapabilicegin bi degişiklik varmı ? :) Bu link virüs uyarısı verdi nod32de dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 rcknrll said: Mojito said: 5 20 nin M5 motoru sesi cıkarması icin yapabilicegin bi degişiklik varmı ? :) Bu Abi bu alet neymiş böyle ya hahhaha antivir de virüs falan demedi nod32 heycan yapmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 5 kasanın diğer kasalara göre muazzam bir yol tutuşu olduğunu okumuştum bir yerde ama ne derece doğru emin değilim. oturup bütün bmw modellerini test edemedim henüz aaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Suark said: tamamda içine oturan bilio o arabaya o kadar para doktugunu, sonucta bole seylerı etraf gorsun dıe alıosun bı yerde. İnsan biraz fiyakalı yapar şu m5 i :) yani ben alsam bi 520 taktırır fake egzoz, yapıştırırım m5 amblemi. Al bitti işte, yarışalım diyene ağır yaparım, gunduz trafıktede dusuk devır kullanırım :p Hayır işte. 25 senelik M tarihinde bu arabaların bütün espirisi sportif ve performanslı sürüş sunabilip normal bir araba gibi görünmesi olmuş. Sadece meraklı gözler bi BMW nin normal mi yoksa M olduğunu mu anlamalı. M5 dediğin araba bugün ferrariye yakın bi fiyata satılıyor. Gösteriş istiyorsan Ferrari veya muadili birşeyler alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 M5 40 yasina gelince kullanmak isteyecegim bi otomobil. Yanimda esim arkada cocuklarim olucak falan, dayicaksin 380´e ibreyi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ayrıca Industries olanı 40yaşıma gelsem bile çalışmak isteyeceğim bi yerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 olm 4 tekeri var hala 4 tekeri var yedeği sayarsan 5 kandırdılar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 m5 ile 5 serisinin benzemesinin m5in 5 serisinin m-technic tarafindan modifiyelenmis verisyonu olmasi ile bi alakasi olabilir gibi geldi bana cunku mesela turbo sahinde bildigin sahine benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yani anlatmaya çalıştık ama hala... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar