Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bmw ler aynı yahu

Suark

Öne çıkan mesajlar

şimdi düşününce evet mesela bi ford her 2-3 sene de bir modelin tüm tasarımını baştan aşşa değiştiriyo fln. ve gerçekten çok daha güzel görünüyor araç ama bi bmw yi ele alırsak. bence eskisinin şekli hayet güzel. yenisinin çok bi değişikliğe ihtiyacı yok. yani adamlar yıllar önce en güzelini yapmışlar. şimdi sadece az makyajla yeni model çıakrtıyolar. ben de fort gibi iğrenç bi fiesta fln yapsam yıllar önce, kesin sonraki yıllarda şekil şemal tümden değiştirirdim (şimdi olduu gibi). neblm işte öle.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ıkı kıvrım farkı var, eder mı o kadar para?
ayıp yani, legendary araba yapıosun normal kasaya benzetıosun.
Bide, beyazı bu kadar belli oluo ben trafikte gordum siyah
aynısı yani 520 nin.
egzoz tak, cant deiştir adını koy tamam işte m5 sana :).

işin daha da kötüsü,
320
520
bunların hepsinin nerdeyse aynı olması.
bi şu 320 cabriolar güzel, farklı biraz.

eskiden nasıldı yahu, 3 le 5 i 100 metre öteden bilirdin.
3 züppeydi
5 abiydi
şimdi 3 ucuz abi
5 pahalı abi
Sosyal ağlarda paylaş

yav tabi işte motora para veriosun.
Da bunu bitek sen biliosun?
Sonuçta, bi insan böle bmw manyağı değilse, bu arabaya prestij için biner. Yoksa çok daha iyi arabalar vardır o paraya,
e o zaman bu normal insanlar için arabayı accık değişik yaparsan daha çok satarsın.
Bak mesela 320 coupe ne güzel, farklı yapmış adamlar.
M5 sahibi biriyle,520 sahibi birinin prestijleri şu durumda aynı. Direk kafalayabilirsin milleti M5 im var diye.

Şahine modifiye yapıp " benim şahin bmwleri solluyo " demekten pek bi farkı yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi o senin bakış açın ama.
benim değil mesela, o kadar para veriosam sırf ayağımı yerden kessin diye vermem herhalde dimi?
insanların görmesi lazım, yoksa yalnız bi ortamda yaşıo olsam o arabayı almam
yok performans arıo olsam gene o arabayı almam, daha güçlü ama daha ucuz bişi alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de m5 parasının hakkı olan gösterişi veremiyor , ama araba çatır çatır gidiyor. tabi aynı paraya çatır çatır giden daha gösterişli bir araba da alabilirsiniz ama tercih meselesi.
bmw fanı olan ve 4 kapı hızlı araba almak isteyenin tercihidir. şahsen ben o ayarda bir araba alacak olsam gider rs6 sedan alırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...