Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şimdi düşününce evet mesela bi ford her 2-3 sene de bir modelin tüm tasarımını baştan aşşa değiştiriyo fln. ve gerçekten çok daha güzel görünüyor araç ama bi bmw yi ele alırsak. bence eskisinin şekli hayet güzel. yenisinin çok bi değişikliğe ihtiyacı yok. yani adamlar yıllar önce en güzelini yapmışlar. şimdi sadece az makyajla yeni model çıakrtıyolar. ben de fort gibi iğrenç bi fiesta fln yapsam yıllar önce, kesin sonraki yıllarda şekil şemal tümden değiştirirdim (şimdi olduu gibi). neblm işte öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 evet katılıyorum e46 gibi bir kasa yapıldı ve yenisi çıkmasa bence hala satar. satışlar düşer ama hala çoğu araçtan fazla satardı öyle güzel bir kasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 araba m5 değilde m3 gibi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yandan bakınca ufak ızgara arkadan bakıncada egzoslar dısında m5 diyebilem zor (başkası diosa bilemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 m logosunu saymıorum tabi arkadan bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bence m5 = em 5 5.20 = me 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 topicin başındaki 4-5 mesajı okuyunca harbiden bmw ler aynı gorunumde falan sanacak mi,llet alakası yok euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yahu ıkı kıvrım farkı var, eder mı o kadar para? ayıp yani, legendary araba yapıosun normal kasaya benzetıosun. Bide, beyazı bu kadar belli oluo ben trafikte gordum siyah aynısı yani 520 nin. egzoz tak, cant deiştir adını koy tamam işte m5 sana :). işin daha da kötüsü, 320 520 bunların hepsinin nerdeyse aynı olması. bi şu 320 cabriolar güzel, farklı biraz. eskiden nasıldı yahu, 3 le 5 i 100 metre öteden bilirdin. 3 züppeydi 5 abiydi şimdi 3 ucuz abi 5 pahalı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 suark +1 yalnız şöyle bir şey var , yeni 3 çıkacak yakında. yeni 5 şu andaki 3'e gerçekten benziyor , bence yeni 3'ü çok daha farklı yapmaları lazım ki 5 ile 3 arasında biraz fark olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tum japonlar ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yeni 3 derken ? 3 sedan cıkıcak.da coupe ztn 2007 cıkıslı.onun bi var 2 senesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Selam, Yolda dökülmeler Audi'nin eşşekliği işte, ne yapsın :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 said: aynısı yani 520 nin. egzoz tak, cant deiştir adını koy tamam işte m5 sana ya zaten o m5? adamlar yeni araba cıkarıyoruz diye m5 çıkarmıyorlar ki 5 serisinin jantlısı tamponlusu egzoslusu zaten m5 ? sen olayı anlamamışsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 e peki kaç yüz milyar fazla para vermenin anlamı ne bi cant iki ekzozla sanayine benzetebileceksem? Yani aynı araba olsa, farklı görünse verilen parayı anlayabilirim. Ama bu çok saçma yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 orda M modifiyeli motor daha çok para eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 olay detaylarda, kullanmadan duymadan o farki anlayamazsiniz. oyle duz yolda basmaya da benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yav tabi işte motora para veriosun. Da bunu bitek sen biliosun? Sonuçta, bi insan böle bmw manyağı değilse, bu arabaya prestij için biner. Yoksa çok daha iyi arabalar vardır o paraya, e o zaman bu normal insanlar için arabayı accık değişik yaparsan daha çok satarsın. Bak mesela 320 coupe ne güzel, farklı yapmış adamlar. M5 sahibi biriyle,520 sahibi birinin prestijleri şu durumda aynı. Direk kafalayabilirsin milleti M5 im var diye. Şahine modifiye yapıp " benim şahin bmwleri solluyo " demekten pek bi farkı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 arabadan anlamayan birini M5 im var diye kafalasan nolur kafalamasan nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şimdi o senin bakış açın ama. benim değil mesela, o kadar para veriosam sırf ayağımı yerden kessin diye vermem herhalde dimi? insanların görmesi lazım, yoksa yalnız bi ortamda yaşıo olsam o arabayı almam yok performans arıo olsam gene o arabayı almam, daha güçlü ama daha ucuz bişi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bence de m5 parasının hakkı olan gösterişi veremiyor , ama araba çatır çatır gidiyor. tabi aynı paraya çatır çatır giden daha gösterişli bir araba da alabilirsiniz ama tercih meselesi. bmw fanı olan ve 4 kapı hızlı araba almak isteyenin tercihidir. şahsen ben o ayarda bir araba alacak olsam gider rs6 sedan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 KHaRoN said: tum japonlar ayni beyler dağılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 belkide bmw m5 i satmayı istediği hedef kitlesi hasta bmwliler olabilir. bu durumda normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 m - amg - s konsepti zaten modifiyedir farklı araba değildir. ben gidip te m5 almam 5 alırım ama m6 alırım mesela zevk meseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben de m6 alirim ne yalan soyliyim. biri dese al sana 250k € gider alirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 saçma mısın anlamadımki yukarıdaki yazıda ne demek istediğimi anlamayıp böle bi msg nasıl yazarsın (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar