Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglanti hizi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

di said:

Ya birader yurt disi cikislari sorunluydu iste epeydir. Bayram bitti, onlar da duzeldi. Tesaduf yani hattinin bu sekilde duzelmesi. Ha santralin ve altyapin desteklemeden 8 mbit almissindir, bir ihtimal ondan iskence cekiyorsundur ama cogu zaman hizin desteklendigi miktarda kullaniyosun oyle oldugunda da. Yani 8 bagladilar 1 geliyor degil, 8 bagliyorlar 4-5 geliyor gibi oluyor ki yurt ici test'lerde sorun olmadigini soyledin daha once.

Smile ADSL TTNET reseller'i olan gayet dandik bir firma. Sen ne sikayet iletirsen onlar da TTNET'e iletiyorlar. O yuzden TTNET'te olan sorunlarin hepsi sende de mevcut.

Niye bu kadar kapatiyorsun anlattiklarimiza gozunu kulagini anlamadim ki.

sevgili kardesim yurt icinde sorun yok diye birsey demedim oncelikle yurt ici ile ilgilenmiyorum dedim bahsettigim sorun yaklasik 2 yildir sadece download vs ugrasmadigim icin daha once konusunu acmadim(evet 2 senedir 8mbit kullanip 1 mbit baglanti aliyodum)

smile adsl e gelince simdiye kadar hic sorun yasamadim kendileriyle dandik bi firma oldugunuda dusunmuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Uydunet'e yeni gectim ben de, baglanti sorunlarim var simdilik ama ilk hafta normalmis bunlar. Yaptigim test'lerin detayli bir mail'ini istediler ve 24 saat icinde cozeceklerini belirttiler. En azindan ilgileniyor adamlar. Yani sorun yasasan bile "aa oylemiymis" ayagina yatacaklarini sanmiyorum.

Ek bilgi olarak yazayim.
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel yapmissin kardes ben de haftasonu gectim 1mb limitsiz uydunete - gerci zaten vardi da evde nakil yaptırdım angaraya - baglantıya gelen elemanlar su an uyduda sorun var baglantıda sorun olabilir dediler gercekten de 2-3 gundur edirnedeki verim yok ama sorun duzeltilince eminim ki gene eskisi gibi stabil ve sorunsuz bir baglantim olacaktir musteri hizmetleri de gayet duzgun modeminizin isigi yanıyor mu gibi sacma sapan sorular sormuyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...