bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bu reklamdaki msjı anlamadım ben anladım ama sanırım yanlış anladım çünkü böyle bi msj vericeklerini zannetmiyorum. reklam şöyle; yaşlı bi adam hastanede yatıyor ölmek üzere dit dit dit eden bi alet olur ya ona bağlı. Sonra sayıklamaya başlıyor yanlarındada torunları var.Dedenin sayıkladığı anlaşılmıyor. Sonra torunu eğiliyor dede: maç? diyor maç ne oldu anlamında çocuk 2-1 galip geldik diyor sonra adam ölüyor diiiiiiitttt diye ötüyor makinayı gösteriyor. sonra msj geliyor. Futbol oyun değildir Ölüm Kalım meselesidir. özellikle centilmenliğin 0 a indiği şu dönemlerde millet birbirini keserken futbol uğruna böyle reklammı yapılır?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tek kelimeyle oha diyorum..daha izlemedim ama böyle bir reklam yapıldı,üstüne üstlük yaına sürüldüyse diyecek hiçbirşey yok..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 nasıl bir ajansdır ya o reklamı yapan yer[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 İlgi çekmeye çaılışan bir ajans[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sizin yok mu futbolu herşeyin önünde tutan amcanız, dayınız, dedeniz? ölürken bile maç skoru düşünebilecek bir tanıdığınız? futbol hayattaki her şeyden daha önemlidir diyebilen bir fanatikle tanışmadınız mı hiç? benim var valla.. fotomaç okurları böyle insanlar. bu reklam onlar için yapıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Süper başarılı bir reklam Neden illa tersten bakıyosunuz ki olaya Futbolu yaşan biçimi yapmış bir insanın son nefesini vermek için bir maç sonucu beklemesinin nesi kötü anlamış değilim.. Böle insan mı var dünyada diceksiniz. Bir örnek herkesin bildiği Abdulrahim Albayrak Kalp krizi geçirdikden sonra hastaneden kaçıp maça gitmiştir. Daha ne olsun :=))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bence çok saçma dünyada uğruna ölünecek son şeylerden biridir futbol ne yani adam sırf maçın sonucunumu bekledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 futbol sux ya... en küseli basketbol.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 [Bu mesaj FRP_Master tarafından 25 Ağustos 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Acayip rahatsız oldum bu reklama. Türkiyedeki fanatizmi, ve yaptığı iğrençlikleri besleyen bir yapım olmuş.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ben varım mesela Maçın sonucunu sorudğumda biri bjk 5-0 yenildi derse allah derim kalp krizi son nefesimde bile sorarım maçı ama sorun bu değil Futbol bir oyun değil ölüm kalım meselesi bu ne be?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kimse kusura bakmasın ama bir insan için 1 top ve 3 tane direk etik değerlerin üstündeyse o adam hakkında iyi düşünmem ben o top o fileye deydi diye cinayet çıkıyor bu kadar salak insan var ya futbol oynamak güzeldir ben sevmesem bile izlemekte keyifli olabilir takıma da bağlı olabilirsin ama bokunu çıkartmamak lazım oyun bu[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar