lowers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hayda Habere gel :) tc kimllik no isterler utanmadan simdi... "INTERNET POLISLERI" said: The United States inched a procedural step closer Thursday to becoming the world’s internet piracy policeman. The Senate Judiciary Committee, voting 19-0, approved legislation that would let the Justice Department seek U.S. court orders against piracy websites anywhere in the world, and shut them down through the sites’ domain registration. http://www.wired.com/threatlevel/2010/11/us-piracy-policeman/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hukuk falan okusaydım direkt bilişim/internet hukukuna yönelirdim. muazzam paralar akacak önümüzdeki 50 yılda bu alanda.. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hıhı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 demokrasi getirerek mi kapatacaklar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dünyaya türklerin bir armağanı daha. önce alan adını kaparlar sonra millet hala giriyor diye ip ban atarlar. velhasıl tayyip büyük adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bu geldi aklıma: http://www.youtube.com/watch?v=ce8CgJRkr_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yav said: hukuk falan okusaydım direkt bilişim/internet hukukuna yönelirdim. muazzam paralar akacak önümüzdeki 50 yılda bu alanda.. hadi bakalım Ben hukuk okumuyorum ama bu alanda kendimi geliştiriyorum para kazancam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ne gibi? bilişim hukuku danışmanlığı mı yapacaksın? sonuçta bi yerde avukat olman gerekecek iş güç yapmak için muhalefet olmak için değil de cidden ne düşünüp naptığını merak ettim... sahi ben de işin muhasebe olarak meşrulaştırılma, vergilendirme olaylarına bakayım bari bi gün müşavir falan olursam internet girişimcilerinin, şirketlerinin vs. işlerinin peşine düşerim. Veya uluslararası büyük sitelerin memleketin vergilerine kurallarına entegrasyonunda falan iyi ekmek var gibi... haha bişi bildiğim yok işkembeden sallıyorum da bakalım. Para kokusu geliyor insana bu alanlardan.. 50 yıl sonra ne dijital rantlar dönecek yalnız kim bilir hehe bilmemne sitesinde ucuza reklam arsası kapmacalar falan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 alanadları kalkar ip adresilerinden gireriz çokta fifififififififiifififiifififfifiifiuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar