Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu yaz gidiyoruz da şirket şirketten beter. referans verebilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hepsi birbirinden beter. wat işi tamamen şansınla alakalı. eğer şanslıysan iyi iş, ev, para ve ortama düşersen süper geçer. şanssızsan da kötü de olsa bi tecrübe edinmiş olursun. gene gezip eğlenirsin ama zorluk da çekersin. paranı toparlıyamazsın vs vs. yani demek istediğim türkiyedeki şirketlerin hiç biri aldığı parayı haketmiyor. bişi yapmıyolar. haberleri bile yok çoğunun orada verdikleri iş nasıl bişi diye. bunu göze alıp da git. uyarıyım da. edit: ben ozmanla gittim. önermiyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hepsi kötü, en az kötüsüne gitmekte fayda var wat diye aratınca bir kaç forum çıkıyor, memnuniyete göre bak karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 afrika'da gemilere doldurtulup gönderilen köleler bile yol parası vermek zorunda kalmamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 muhteşem acı bir yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ben advisle gittim. memnun kaldım ama şöyle memnun kaldım amerikada onlara hiç ihtiyacım olmadı. mesela başka bi arkta advisle gitti, advis buna ev bulmuş iş yerine 3 saat uzaktaymış falan. Bu tamamen şans işi firmayla ilgisi yok. Tabi academics advis gibi büyük firmalar tercih edilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hicbiri saglam degil hepsi rezil. o yuzden gidecegin yeri kendin bul fln adamlara birakirsan fil dami gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Dynun sen kac senedir ogrencisin ya ne bitmez okulmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar