Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ie yi açtım bi yamugunu göremedim biz mi hata ediyoruz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gerekli gereksiz çok kasılıyor. güvenlik açığı cok. ve cidden artık rem kullanılımı mevzusuna bi düzen getirmeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 haha olm IE9 fena degil simdi hakkini yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sadece windows 7 ye kitlemelerine ne diceksin peki? xp kullanıcıları adam değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi insaf xp 10 yasinda. vista varken tamm ben de xp kullandim da win7 gibi super bi isletim sistemi varken anlamsiz yani. backwards compatibility ugruna cok geri kaldi ms bicok konuda zaten, bu kadar oluversin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 peki daha w7'nin kırkı çıkmadan w8 den bahsedip milleti "ulan bi durun daa şuna alışalım bi gözümüz alışsın" diye muhabbete neden sokuyolar?. w8 ne zman bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ayrıca ucuzlasın accuk ya... öğrenciye indirim fln yapsın win7 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 win8'in hiç yoksa 5 yılı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar