balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 di said: balon said: nerden ev alacağına bağlı . Yine olmadi Recep. 1 milyon dolar versen eve yine 1,5 trilyon ediyor eskinin parasiyla. Hadi bu saflikla 5 milyon itekleyiversinler, yine 10 trilyon harcayamiyosun, ikramiye ~20 trilyon. Ha bir de birini alip birini kiraya veriyodun sanki, bogazda yali alip sonra kiraya mi vericen ? Allah akil fikir versin. lulz. Miami'den alırım, Yalı alırım. İstanbul'da yerim, Miami'de yerim. Biter o para. Kiraya veririm, viktorya bacımın meleklerine dalarım. Sana ne birader alla alla, niye sana batıyor anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 said: Bir de tatil matil patlatırsın işte vur patlasın çal oynasın. Şu ifadeyle sınırsız para harcarsın. Ve o para biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bu Allah'a inanmayanlar neden bir şeylerin sonu olduğuna inanmıyorlar. Harcarsan biter, her fani ölümü tadacaktır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 vay anasını ya 14 milyonu bi anda bitirdiniz ne bonkör adamlarmışsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 haftaya devredince noluyo lan, direk bana devretseler neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paradan önemli şeyler var abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 renge basarım 14 olur 28 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 balon said: Bu Allah'a inanmayanlar neden bir şeylerin sonu olduğuna inanmıyorlar. Harcarsan biter, her fani ölümü tadacaktır vs Sizin gibi her yerde soylemeyen yaymayan, dakka basi agzina almayan herkes Allahsiz zaten. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Din kardeşim yanlış olmuş, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 üstüsüte dizerim piramit şeklinde ve yakarım. http://www.youtube.com/watch?v=HqcbgSpHMFs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Lan herhangi birinize çıkarsa ve bana dslr almazsanız üzülürüm lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 alırım çıkarsa.. ama onu da koyarım paraların arasına. yanarsa yanar, yanmazsa senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 14 milyon çıksa film çekerim direk. bir de albüm yaparım zorla zararına sattırırım marketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dasaaa 2 dslr al birini yak birini ver yanmazsa ikisi de benim olur he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 balon said: Bu Allah'a inanmayanlar neden bir şeylerin sonu olduğuna inanmıyorlar. Harcarsan biter, her fani ölümü tadacaktır vs evet her yerde olur olmadık yerde dinsiz imansız çatışması başlat (tu) kadrolaşmanın da sonu yokmuş bunu da gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 balon said: Paradan önemli şeyler var abi sdf yokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kadrolaşmayanları da yakarım! hatta ötekileri de yakarım.. yakayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Valla yap biseyler de balon gibi sonsunler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dasaaa said: üstüsüte dizerim piramit şeklinde ve yakarım. http://www.youtube.com/watch?v=HqcbgSpHMFs köküne kadar anarşizm gibisi yok :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ne güzel hayaller kurulmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bişeyi parayla satın alamıyosanız yeterince paranız yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bana çıksın patide çekilişle 10 kişiye 5er bin lira dağıtıcam. söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bunu aslında söylememem gerekiyor ama siz yabancı değilsiniz, paranız boşa gitsin istemem. haftaya oynayamın boşun bana çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 darpa'ya veririm. ticarı ayağı da olacak 7projeye finansman olarak alsınlar. silah falan yapsınlar. huun'a çıkıyormuş. o zaman o yaksın parayı. ya da darpa'ya versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bana çıkarsa patronun oğlu olan elemanı bulup "gece gündüz çalıştın gittin bide ban yedin, ben bi kolon doldurdum bak nerdeyim olm" diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar