Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Due to several talent revisions for select classes, druids, paladins, priests, and shaman will have their talent trees reset. Experience required to gain levels 71 through 80 is being reduced by 20%. You'll also get the Cataclysm introductory cinematic and new login screen. What is not in: Creating worgen/goblin characters Worgen/Goblin start zones Archeology Professions past 450 (Illustrious Grand Master) Guild leveling Guild achievements Eastern Kingdoms/Kalimdor flight New Zones (80+) What is in: Portals in Dalaran/Shattrath Removed Class trainers in Dalaran where portals once were New race-class combinations (excluding worgen/goblin) New Gnome/Troll starting areas Changes to existing zones New cata load screens New cata intro cinematic New cata login screen New music City Quartermasters, with rep tabards Bug fixes Class balancing Druids, paladins, priests, and shaman will have their talent trees reset Experience required to gain levels 71 through 80 is being reduced by 20% New tamable hunter pets (Monkey, fox, dog, and beetle, as well as new skins for existing pet classes.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 NE zaman gelcek görmüyorum tarihü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ne zaman çıkıyor aceba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 haftaya çıkar. ondan sonraki hafta da zaten ek paket geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 haftaya çarş gelcek diolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 mmo-championa göre bir terslik olmassa bu hafta geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 haftaya işin rengi değişio yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gelmesin ben portal'ların gitmesini istemiyorum :( aa yer alan zone lar deişiomuş ben onu atlamışım :S gelsin o zmn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 New race-class combinations aha super zamanlama iyice baymis olanlar cata gelmeden basacaklar parayi ibne kotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sonunda dalaran işkencesinden kurtuluyoruz , ben ona seviniyorum. pembe pembe hub mı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ama worgen ve goblin karakter açamıyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 çirkin mmo karakteri sevmiyorum diye dwarf açmıyorum. worgen veya goblin hiç açmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tunch said: çirkin mmo karakteri sevmiyorum diye dwarf açmıyorum. worgen veya goblin hiç açmam worgen da çirkinse Human nedir acaba yada nightelf :P buarada worgenla isterseniz nerdeyse sürekli human formda kalabilirsiniz ki worgen animasyonlarını bi görün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ayrıca oyunun en karizmatik en delikanlı classıda orc tur diyip tartışma açılmadan kapatıyorum Lok thar o'gar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 GOBLIIIIINNNN! sonunda ya Goblin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 patch gelmeden yapmamiz gereken, sonsuza dek kaybolucak neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 zul gurub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Zul'Gurub, Dire Maul ve de levitate bug kullanarak world'ü gezmek. Ben en son Tanaris'in aşağısındaki sahilden, un'goronun üstüne çıktım. Orada bildiğiniz 6 un'goro kadar alan varmış. Sonra da levitate açıp fire ridge plum'un zirvesine atladım rocket bots'la güzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 zul'gurub yapacaksın mount lar düşsün diye umacaksın ama lakin fakat son 2 deneme şansımız kaldığından yüksek ihtimal düşmücek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 mountta gozum yok ama nasil olduysa achievementi vermemis, onu yapam bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 asıl boss'u tek kesemezsin yanlız ben bugun denedim de, poison atıyor seni stun'a alıyor o sırada saldırcak birini bulamayıp evade oluyor. 2 kişi girmek lazım yada huntersan pet fln warsa olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 diğer rahip bossları kesersen o özellikleri gidiyor bossun. zehir atıyor çünkü yılan rahip ayakta stun marli, gouge kaplan ya da panter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 işte vanilla wow oyuncusu olmanın yararları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Resetlemesini önlemek için yerin altında olan bossu kesmen gerekiyor. Adı aklımda değil şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar