Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım Avrupa Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Avusturya 4-1 Türkiye

Xei 2-0 Sugosu
smoker 2-0 WarAdmiral
gamtja 2-1 Darvin
bioboyAT 1-2 DarkSwarm

gamtja+Xei 2-0 Beeswax+Rakibuzu

Adamlar iyi değildi ama biz onlardanda kötüyüz.Türkiye sc2 sinin temiz 3-5 ayı var daha gelişmesi için.Wow çıktı oyuncu kalmadı ortada.Full bw kadrosu oynuyor düzenli geri kalan wow a geçti.Umarım yakın zamanda daha iyi oyuncular/oyunlar/turnuvalar çıkartabiliriz.Yoksa bu gidişle yine türkiye sc si erken havlu atar avrupaya.

Replay pack elime ulaşır ulaşmaz eklerim
Mesaj tarihi:
rakıbuzu beeswax diye 2v2 takım olmaz birader. Tamam birkanı severim canım ciğerimdir ama adam sc oynamayı bilmez hiç bir zaman da öğrenemedi.

kadronun geri kalani aşaği yukari fena sayilmaz, kadro fıs değil. birilerinin darvine strateji öğretmesi gerek, çok koreli rep i izlemiş.
Mesaj tarihi:
LM said:

lan bi kişide cıkıp şeref sayısını swarm almış demedi yazıklar olsun size

walla senin macı ızleyemedim diye cok sınırlendım. tebrik edilmiyecek bır zafer degıl. inşallah senden ve dıger arkadaslarımızdan daha fazla zafer göreceğiz.
Mesaj tarihi:
LM said:

lan bi kişide cıkıp şeref sayısını swarm almış demedi yazıklar olsun size

Yazcaktım ama huun yüzünden yazamadım, 1 hafta ceza verdi. Yoksa geçen sefer de sadece 2v2'de yenmiştik bi'ben tebrik etmiştim.
Mesaj tarihi:
Ben şunu merak ediyorum
bizim bu milli takımdaki arkadaşlar mesela 2vs2 ler hiç antreman yapıyorlar mı ,beraber kaç oyun atıyorlar,birbirleriyle maç atıp eksikleri hakkında konuşuyorlar mı?
Mesaj tarihi:
kadroda rotasyona gidin bari haci, bu sezonu kayıp sezon ilan edelim, genç yetenekler oynasin.

memphis 2 antreman yapip 1 milli maçta takima puan kazandirmadin ya yaziklar olsun.
Mesaj tarihi:
Eru said:

kadroda rotasyona gidin bari haci, bu sezonu kayıp sezon ilan edelim, genç yetenekler oynasin.

memphis 2 antreman yapip 1 milli maçta takima puan kazandirmadin ya yaziklar olsun.

hacım, tam sınav haftasına denk geldi hep 2 hafta sonra tatile giriyoruz biz
2 hafta sonra avrupada oyunu bırakan oyuncu sayısı x10 artıcak
o ara milli takımıda sırtlıcam NP =)
  • Yeni Oluştur...