Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV tavsiyesi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Yeni bi TV alicaz hemde acilen ama ne marka alayim emin olamiyorum. Samsung su an fiyat performans olarak en iyisi gibi geldi. 120ekran dusunuyorum. Tavsiye edebileceginiz ozellikler modeller markalar falan ne var 3500tl civari TVlerde? Yok usbye kayit yapani , internete gireni wireless falan hizlica bi ozet alayim. Bu arada 2-3 saat zamanim var karAr vermek icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir baslik acmiyim burdan sorayim.
Ev pcye bi tane HD alicam muhtemelen 1TBlik alirim uzun sure tekrar almamak icin. Tavsiye edeceginiz markalar ve ne tip ozellikleri iyi olanlara bakayim bi tavsiye. Elbette gene acil :) 2 saatten az zamanim var sogutozu vatana girmek icin.
Ve aldiktan sonra ne formatta kullanayim? Genelde resim movie konulacak ve bide WoW kurulu olacak 2ye boldukten sonra HDyi, belki de bolmem.
Sosyal ağlarda paylaş

adam 20% yüzde indirimi kaçırmamak için bütün birikimini harcıyacak bugün durdurun

yalnız vatanda ayda bi kez bu tarz hatta 30%lara varan oranlarda indirim oluyor zaten sürekli kaçırırsanız da üzülmeyin

ps move başlangıç paketi de 740 lira mı neydi 1 ay sora yurt dışına çıkıcam diye alamadım içim gitti ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Birsey daha sorcam bu sata hd nasil takiliyor. Normal eski hdler gibi mi mantigi yoksa extr bi ayarlar gerekiyor mu? Dedigim gibi kullanim sekli normal tipik HD gibi olu ak benim.
Absolut said:

Samnsung aldım linkteki aleti ama sontadan jeton düştü benim anakart destekliyormu acaba yav.
Anakartım Asus PB5

Uymaz ise arın gidip uyacak bişi ile değiştireyim Vatandaki HDlerden hangisi uygun derseniz :P
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Birsey daha sorcam bu sata hd nasil takiliyor. Normal eski hdler gibi mi mantigi yoksa extr bi ayarlar gerekiyor mu? Dedigim gibi kullanim sekli normal tipik HD gibi olu ak benim.
Absolut said:

Samnsung aldım linkteki aleti ama sontadan jeton düştü benim anakart destekliyormu acaba yav.
Anakartım Asus PB5

Uymaz ise arın gidip uyacak bişi ile değiştireyim Vatandaki HDlerden hangisi uygun derseniz :P

eskiden primary secondary hede hödö diye cebelleşiyodun, pek gerek kalmıyo ona satada. elektrik ve data kablolarını taktın mı tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...