fizban Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ps3 için bildiğim şunlar var Mass Effect 2 (bonus content varmış) Killzone 3 Socom 4 Motorstorm Apocalypse Infamous 2 Twisted Metal Resistance 3 Ratchet and Clank All 4 One The Last Guardian Agent Shadow of Colossus Collection xbox'ta ise bildiğim Gears of War 3 ME 3 var, doğru mudur, ekleyecek çıkaracak birşey var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 taunt attın şimdi, kavga çıkacak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ps3 e alcagım bi the last guardian var bide ilk oyununu oynarım onun harici benlik birşey yok :) 2012 yi bekleyelim bu arada mgs var sanırım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 böyle bi stickymiz olsa güzel olurdu,tüm zaman exclusiveleri düzenli bi liste şeklinde şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 fable 3 pc ye de gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 fizban said: xbox'ta ise bildiğim Fable 3 GoW 3 ME 3 Halo Reach var, doğru mudur, ekleyecek çıkaracak birşey var mıdır ? fable 3'ü ve halo reach'i çıkar. bu sene çıktı onlar. @masquerade evet gelicek ama şubata ertelediler pc çıkışını. xboxa çıkalı 1 ay kadar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Sly Cooper serisinin HD Remastered versiyonu da 2011'e ertelendi sanırım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 little big planet 2 konsolum yok ama bi bu oyunu istiyorum exclusive olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ha birde tam çıkış tarihi kesin olmasa da Agent var 2011'de çıkarırlar artık sanırım asdf bu arada oyun tabii ki ps3 exclusive asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ayrıca mass effect 2'nin ps3 versiyonu vaat edildiği gibi olursa gerçekten harika olur. Oynanabilirlikte geliştirmeler, görsel olarak daha iyi bir oyun ve bonus olarak dolu dizgin bir kutu olacak. 6 saat ek görev ve çizgi romanlar falan derken Bioware, Dragon Age ile girdiği PS3 piyasasında ilk ciddi sınavını verecek. Üstelik Saboteur'dan sonra ilk defa multi-platform bir oyun, PS3'e portlanmadan, adam gibi optimize edilerek piyasaya sürülecek sanırım. Bu yüzden de benim ilgimi çekiyor. Çünkü Saboteur bu şekilde çıktığında bariz bir şekilde PC'den bile daha iyi grafiklere sahipti PS3'te, lakin oyun çok kötüydü SADASDAS Mass Effect 1'i de daha bitirmedim lan, sıkılıp bırakmıştım. Bir ara oynayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Şu listede Twisted Metali görünce sevinçten yüksek sesle çeşitli imkansız adaklar saymıyorsanız üzgünüm ama BEN OYUNCU ADAMIM diye gezmeyin ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 twisted metal hakikaten şeyetti bi sly cooper ps3 exc. dimi ? güncelliyorum ben listeyi siz bişiler yazıp çizdikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 PS3 exclusive'de 15 güne çıkıyormuş asdfasd onu ekleme abi abi Agent'i ekleyebilirsin, bu sene kesin çıkmayacak, belki seneye de çıkmaz ama bulunsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kinect var kinecti yaz dfgghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mass Effect 3 birde pc ile xbox'a birlikte çıkıyor, exclusive sayılmaz o da asdf gerçi çıkarma, o zaman boş kalıyor o sutun üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ICO/Shadow of Colossus Collection var PS3'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ohooo remakeler ve collectionlar sayılmamalı abi, zaten oyunun kendisi exclusive, sonra iki exclusive'i bi daha releaseliyosun o da exclusive olarak sayılacaksa yani. ign mantığı gibi bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yeni mi, yeni. xbox'ta var mı, yok. exclusive işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 99 in 1 kasedini savunuyorsun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ps2'de oynamamış insanlar da olabilir mesela benim gibi. ps2'nin en iyi oyunlarından biri diyenler var bu oyun içim, şahsen ps3'te oynamak isterim geliştirilmiş grafikle falan. 99 in 1 değil ki onlarda sırf rengi falan farklı oluyo das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ps2de oynamamış adam, oturur ps3 için ps2 versiyonunu oynar; benim bildiğim ps3te ps2 oyunları oynanıyor. yani fakir olmayanlar ps2 oynatan versiyonunu alıyorlar. alırsın oynarsın, bunun remake'i dediğimiz, remake bile değil hani; textureları yenile, iki tane shader koy falan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 üretimden kalkan bir versiyonu nasıl alıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 slim'lerde ps2 oyunlarını oynayamıyorsun, hatta fat'lerinde her versiyonunda oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 DarKRideR said: slim'lerde ps2 oyunlarını oynayamıyorsun, hatta fat'lerinde her versiyonunda oynanmıyor. oynanan versiyonunu alacaktın o zaman. sırf çakallık yapıp ps2 oyunlarını oynatmayan sony'nin konsolunu aldınız diye çile yani. ha ki onu geçtim, çocğunuzun ps fanboyu olduğu aşikârken, nasıl olur da evde bi ps2 olmaz, nasıl olur da sotc gibi bi klasik oynanmamış olur. fanboyluğun genel sendromu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Masquerade said: üretimden kalkan bir versiyonu nasıl alıcan? D O W N L O A D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar