Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3/xbox 360 exclusive listesi (2011)

fizban

Öne çıkan mesajlar

ps3 için bildiğim şunlar var

Mass Effect 2 (bonus content varmış)
Killzone 3
Socom 4
Motorstorm Apocalypse
Infamous 2
Twisted Metal
Resistance 3
Ratchet and Clank All 4 One
The Last Guardian
Agent
Shadow of Colossus Collection

xbox'ta ise bildiğim
Gears of War 3
ME 3

var, doğru mudur, ekleyecek çıkaracak birşey var mıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca mass effect 2'nin ps3 versiyonu vaat edildiği gibi olursa gerçekten harika olur.

Oynanabilirlikte geliştirmeler, görsel olarak daha iyi bir oyun ve bonus olarak dolu dizgin bir kutu olacak.

6 saat ek görev ve çizgi romanlar falan derken Bioware, Dragon Age ile girdiği PS3 piyasasında ilk ciddi sınavını verecek.

Üstelik Saboteur'dan sonra ilk defa multi-platform bir oyun, PS3'e portlanmadan, adam gibi optimize edilerek piyasaya sürülecek sanırım. Bu yüzden de benim ilgimi çekiyor. Çünkü Saboteur bu şekilde çıktığında bariz bir şekilde PC'den bile daha iyi grafiklere sahipti PS3'te, lakin oyun çok kötüydü SADASDAS

Mass Effect 1'i de daha bitirmedim lan, sıkılıp bırakmıştım. Bir ara oynayayım bari
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

slim'lerde ps2 oyunlarını oynayamıyorsun, hatta fat'lerinde her versiyonunda oynanmıyor.

oynanan versiyonunu alacaktın o zaman. sırf çakallık yapıp ps2 oyunlarını oynatmayan sony'nin konsolunu aldınız diye çile yani. ha ki onu geçtim, çocğunuzun ps fanboyu olduğu aşikârken, nasıl olur da evde bi ps2 olmaz, nasıl olur da sotc gibi bi klasik oynanmamış olur. fanboyluğun genel sendromu herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...