Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ardeth said: heycanlanma diyorum boş yere sdf milleti bilimden soğutan biliadamı, söyleyelim senin bilimadamı kimliğini alsınlar elinden cern. millet heveslensin diye bir şıpagat çekmedikleri kaldı kelli felli adamların. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 beklenmedik seyler bulunabilir, neden heyecanlanilmasin. belki beklenenden cok hizli ilerlicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kuranda yazıyodu zaten bosuna yaptılar deneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Antimaddeyi insanla carpistirirsak ne olur? Ileride yapilasi silahlarin sonuclarini düsünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ardeth cryogenics lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 /Escobar said: Antimaddeyi insanla carpistirirsak ne olur? Ileride yapilasi silahlarin sonuclarini düsünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 booooop baaaaaaaap boaaaaaaaaapp. . . . BOAAP BAAAAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ben Cern'den ilginç şeyler bekliyorum...Evet belki 10000000000000000000000000 kez tekrarlamak zorundalar ama bilim linear değil exponensiyel gelişiyor,belki de o kadar tekarlamak zorunda kalmayacaklar-hatta higgsin bulunmasıyla ki önümüzdeki 2 yıl içerisinde bulunması bekleniyor-karanlık madde,kütle,karanlık enerji,ve anti-madde hakkında çok daha fazla şey biliyor olacağız,olacaklar.O yüzden ben hayalperest olarak değil ama olasıklarla yaklaşırsam ; atom altı parçacıklarda, 20 yıl içerisinde daha büyük şeyleri keşfedeceğimize eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi ben anlamam valla küpleriyle artsın istiyosa biz son doğan nesil olacak mıyız, yoksa olmucak mıyız, bu ilgilendiriyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bi hidrojen atomuyla bi anti-hidrojeni çarpıştırıp çıkan enerjiden 4 anti-hidrojen atomu elde edilemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 biliminsanları bunu okuyup, lan biz bunu niye düşünemedik derse canları sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 anti-hidrojen ne demek ya? biz böyle anti-H2O falan yapabilir miyiz şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 anti hidrojeni yapmaktan çok daha zor anti oksijen yapmak...Ama evet mümkün.Zaten madde ve anti madde.Her maddenin antimaddesi vardır,sadece evrende yok.Bir şekilde büyük patlamadan sonra gittiler:) Deney ortamında antiler yaratılıyor ama çok kolay bir iş değil,zaman ve sabır...Hatta daha çok zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 5 kilo antihidrojen mi daha ağır 5 kilo hidrojen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 anti-ardeth daha ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 uuu I am rubber you are glue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ardethciğim bi gününü bana ayır seni biraya boğucam. quantum fiziği hakkında bazı sorularım var. quantum physics for dummies kitabını al gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ya vardır ya yoktur. bilemeyiz hacı biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ardeth said: uuu I am rubber you are glue you make me want to puke. gel hadi gel, hala hatırlıyorum çoğunu gel hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ardeth said: 5 kilo antihidrojen mi daha ağır 5 kilo hidrojen mi? aynı.değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 huun said: Ardeth said: uuu I am rubber you are glue you make me want to puke. gel hadi gel, hala hatırlıyorum çoğunu gel hadi. en garde touche! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 zeper said: Ardeth said: 5 kilo antihidrojen mi daha ağır 5 kilo hidrojen mi? aynı.değil mi? işte ilkokulda bana bi kilo pamuk mu daha ağır bi kilo demir mi diye sorduklarında aynı tedirginlikle yaklaşmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oh that is so clichée. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ağırlık derken yerçekiminin etki ettiğinden değil de kütlelerinden bahsediyoruzdur diye düşünmüştüm...ama ağırlık dedim zaten ne diye kütleden bahsedeyim derseniz...hala aynı cevabı veriyor olacğaım...kütle sanmıştım ;) Ardeth said: zeper said: Ardeth said: 5 kilo antihidrojen mi daha ağır 5 kilo hidrojen mi? aynı.değil mi? işte ilkokulda bana bi kilo pamuk mu daha ağır bi kilo demir mi diye sorduklarında aynı tedirginlikle yaklaşmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar