Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Arkadaşlar monitör donuyo ve görüntü gidiyo daha sonra da no signal falan diyip monitörü kapatıyo.Farklı monitörde denedim sorun monitörden değil. Kasanın içinde nerden kaynaklanır? Ekran kartı?Anakart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hiç görüntü alamiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 kablonda problem vardır. kablo vars başka onu tak dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Dinlendirdiysem 3-4 dk görüntü geliyo.Daha sonra yorayım dedim pes 2011e girdim dondu ve no signal dedi tekrardan.. Farklı monitör kablosuyla denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 büyük bir ihtimal ekran kartı bozulcak. Markası neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ekran kartin isiniyor muhtemelen. Kartin fanini kontrol et yada temizle kirlenmistir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ati radeon x1650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 üretici? garanti durumu için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Garantisi geçti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 3 dk dinlendirmeden açtığından kasadan nasıl bi bip sesi geliyor? eğer bi ses gelmiyosa speaker şeysini anakarta tak ve bilgisayarı çalıştır. (dinlendiremden) gelecek hata sesine göre hatalı parçayı bul. 3 kısa bi uzun vga yok demekti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Kasadan ses gelmiyor görüntü hiç gelmiyor.Pc çalışmaya devam ediyo hatta ezberden nba 2k11e girdim oyunu da açtım ama görüntü yoktu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 şu takılı mı anakarta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Takılı sanırım şuan bakma gibi bi imkanım yok..Neyse saol yardımların için büyük ihtimal ekran kartında bi problem var heralde :S Hatta takılı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 eski bilgisayar mı? beslemeyle ilgili bi hanzoluk da olabilir. bence o bilgisayarı uzun süreli açık tutma, hatta deneyebiliyosan başka bi psu ile dene. ekran kartı kaynaklı görünüyo sorun ama yeterli güç gitmiyosa veya yanlış gidiyosa ekran kartın iptal oluyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Evet 5-6 senesi rahat var pcnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ekran kartı gevşemiş olabilebilir. ekran kartını çıkart tekrar tak. kablolara da aynı muameleyi uygula öyle bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bencede ekran karti, psu'da olabilir. Ama 5-6 sene diyoruz, muhtemelen ekran karti. Monitör crt ise oda olabilir, benim bi crt monitör öyle sapitmisti zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Benzer bi problem basıma gelmisti zamanında. PC baya eskiydi ama 6-7 seneden de fazlaydı sanırım. Ekran kartını degistirmeme ragmen duzelmemisti. Sorun anakartta diye tahmin ediyodum. O kadar eski PC'nin anakartı da degisemeyecegi icin yenisini aldım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gördüün gibi herkes farklı bişeyler söyleyebiliyo, ama işin temeli PSU'da. anakartın bozuk olma ihtimali de var, ama en başta PSU'nun abukluk çıkarması lazım. öncelikle PSU'ya yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ha bu arada unutmusum. Ben PSU'yu da degistirmistim. Yine isime yaramamıstı. Ama tabi boyle bir problemde ilk akla gelenler PSU ve Ekran Kartı olur. Anakart oyle durup dururken sorun cıkaracak sey degil cunku. Eski PC'lerde oluyor tabi boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Kasayı bi temizlemeyi dene özellikle ekran kartını ve taktığın soketi varsa kontak spreyi yoksa kolonyalı mendille temizlemeni öneririm,tabi kuruyana kadar tekrar takma. Doğrudan görüntü gelmese bişeyler bozuk dersin de muhtemelen ekran kartı soğutucun çalışmıyor biraz zorladıktan sonra görüntüyü kaybettiğine göre. Anakartının onboard ekran kartı varsa ekran kartını tamamen söküp bilgisayarı bi açmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ekran kartından sorun çok deli ısınıyor.Fanını değiştirdim çözüm olmadı garantisi de bitti sanırım değiştir beni diyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 x1650 vardı 512 mb...Agp'de ne alcam şimdi ya ucuz yollu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ATI AGP VGA'LAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar