roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 aga madem kisa sureligine kullanacaksin, bu gunluk lazim, ben olsam virtual pc uzerine kurardim direkt, ugrasilmaz bu kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yok kısa sürelik değil devamlı lazım bana artık ubuntu. Birde kullanmasam bile o kayıp alanıda geri getirmem lazım yarın 100gb yüklemem lazım harddiske of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yedeklerini al ve temiz bir kurulum yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 abi naptın sadece age of conan ı indirmem bi ömrümü alır:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gparted'ın live cdsi var, onu mu denedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 şimdi onu denedim. 300gb unallocated space olarak görüyor doğal olarak bişey yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 öeh. nası bi partition tableın var senin ya. en temizi verilerini yedeklemen, sonra gparted ile bi partition yaratman. diğer türlü formatlarken yine 75 GB eksik görebilir çünkü. yine de win7 dvdsini takıp bi setupa gir belki görür orda diskini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ubuntu'yu usb diske kurmayı dene. Hemde ben nasıl olduğunu öğrenmiş olurum. Geçen denedim, boot ayarlarını yaptım fakat siyah ekranda donup kaldı bir kaç kere denememe rağmen. "unetbootin-windows-494.exe" buda programın ismi - uzantısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 biraz bekliyiceksin usbden kurduysan ubuntuyu usbyi live disc yaptıysan run installer ya da try ubuntunun üzerindeyken f6 ya basıp nomodeseti seç öyle başlat son yazdığım ilk yazdığım için de geçerli. grubdayken e ye basıp gelen yazıların içinde quiet splashin yanına nomodeset yapıp ctrl x yaparsan çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 dediklerinizin hepsini yaptım sonuç ne biliyor musunz? su an ubuntu install ekranındayım(ordan yazıyorum ne güzel setupmış) bütün verilerim gg nore oldu bookmgr missing falan windows gitti. win 7 cd side görmedi ubuntu install ekranında da görmedi. of fya 1 ay download var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Herkese sesleniyorum windows disk manager dan uzak durun akıl sağlınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 iyice baktınmı klasörlerin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 win7 dvdsi takıp MBR tamiri yapabilirsin halen, o zaman win7 yine çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 win 7 dvd si recovery console fixmbr fixboot profit- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 peki bir soru şimdi ubuntu kurdum gayet güzel çalışıyor. steam kurdum call of duty black ops da kurdum fakat tam full screen olunca ekran bozuluyor windowed modunda fps çok düşük oluyor. ilk defa wine ile linux te oyun oynuyorum eminim ayarlada falan bi eksiğim var. Steam deneyimi olan var mı? eğer bu oyun çalışırs windows yüklemicem bile age of conan da çalıştı oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 winehq nun appdatabase ine bak http://appdb.winehq.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Yaw bir sey soracam sen niye illa ubuntu kurcam diye ugrasiyon ? Baska Linux distroları da var bir ton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 user friendly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ingilizce biliyorsan onların hepsi user friendli. :) Linux Mint kur ubuntu yerine o daha user friendly.Nasıl olsa oda ubuntu dan cıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 red hat dışında hepsi user*friendly ivet, fedora debian ubuntu hepsi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ya temelinde linux içinde bile fanboilik yaratıyolar ya deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ubuntu ile diğerleri arasında ki user friendly hariç fark nedir peki? Ben bilmediğim için öyle bi search yaptım o yüzden ubuntuya karar kıldım ama değiştirebilirim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 seçim meselesi. başlangıç için ubuntu iyidir ya temiz temiz kurarsın uğraşmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Başlangıç için Ubuntu (Gnome için) ya da Mandriva (KDE için), sonra Arch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 anladım teşekkürler tavsiyeler için. Şu topicte sorabileceğim son soru lütfen: windows 7 kurdum ubuntu üzerine farklı hard disklerde ama bootta seçim yapamadan windows açılıyor ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar