Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ubuntu ve windows

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öeh. nası bi partition tableın var senin ya. en temizi verilerini yedeklemen, sonra gparted ile bi partition yaratman. diğer türlü formatlarken yine 75 GB eksik görebilir çünkü.

yine de win7 dvdsini takıp bi setupa gir belki görür orda diskini.
Mesaj tarihi:
Ubuntu'yu usb diske kurmayı dene. Hemde ben nasıl olduğunu öğrenmiş olurum. Geçen denedim, boot ayarlarını yaptım fakat siyah ekranda donup kaldı bir kaç kere denememe rağmen.

"unetbootin-windows-494.exe" buda programın ismi - uzantısı
Mesaj tarihi:
biraz bekliyiceksin usbden kurduysan ubuntuyu

usbyi live disc yaptıysan run installer ya da try ubuntunun üzerindeyken f6 ya basıp nomodeseti seç öyle başlat

son yazdığım ilk yazdığım için de geçerli. grubdayken e ye basıp gelen yazıların içinde quiet splashin yanına nomodeset yapıp ctrl x yaparsan çalışır
Mesaj tarihi:
dediklerinizin hepsini yaptım sonuç ne biliyor musunz?
su an ubuntu install ekranındayım(ordan yazıyorum ne güzel setupmış) bütün verilerim gg nore oldu bookmgr missing falan windows gitti. win 7 cd side görmedi ubuntu install ekranında da görmedi. of fya 1 ay download var yani.
Mesaj tarihi:
peki bir soru şimdi ubuntu kurdum gayet güzel çalışıyor.

steam kurdum call of duty black ops da kurdum fakat tam full screen olunca ekran bozuluyor windowed modunda fps çok düşük oluyor. ilk defa wine ile linux te oyun oynuyorum eminim ayarlada falan bi eksiğim var. Steam deneyimi olan var mı? eğer bu oyun çalışırs windows yüklemicem bile age of conan da çalıştı oh mis
Mesaj tarihi:
anladım teşekkürler tavsiyeler için. Şu topicte sorabileceğim son soru lütfen:
windows 7 kurdum ubuntu üzerine farklı hard disklerde ama bootta seçim yapamadan windows açılıyor ne yapmam lazım?
  • Yeni Oluştur...