Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 merhabalar, elime sony dslr a-200 cihaz geçti. ama fotograf konusunda sıfırım. soyle duzgun tutorials, tips & tricks vs kaynakları paylaşırsanız çok makbule geçer. ty ty.
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 izmirdeysen belediyenin ücretsiz kursları var. sanırım. ücretli de olabilir
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kullanma kılavuzunu oku ciddiyim okuduğum tek kılavuz dslr kılavuzudur hayatımda. yani nerden nolduğunu çözünce bi şekilde elin google'a bişeyler yazıyo zaten sonra da devamı geliyor :D ama önce kullanma kılavuzu.
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 scott kelby'nin kitaplarına bakabilirsin.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yav said: kullanma kılavuzunu oku ciddiyim okuduğum tek kılavuz dslr kılavuzudur hayatımda. yani nerden nolduğunu çözünce bi şekilde elin google'a bişeyler yazıyo zaten sonra da devamı geliyor :D ama önce kullanma kılavuzu. abi aynen kullanma klavuzu okuma ozurlusu biri olarak bunu yapsam simdiye muthis bi fotografci olmustum, ben anca al otomatige bas deklanjore :D
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Admin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Catzee said: scott kelby'nin kitaplarına bakabilirsin. Scott Kelby Digital Photography Volume 1 ek olarak da Bryan Peterson - Understanding Exposure kitabi. Bunlara ek olarak da youtube da photography yaz cikan butun videolari izle. Ozellikle kompozisyon calis. ekleme: youtube da bryan peterson'in kendi videolari da var gayet iyi kesinlikle izle. adamin tipi de ilginc, anlatim tarzi da ve videolari cektigi yerler de bir garip benim baya bi favorilerimden.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Kullanma kılavuzu (tu) Fotoğraf üzerine verebileceğin etkileri önce kulanma kılavuzu yardımıyla öğren. Sonra sürekli uygula. Bununla beraber az önce söylenilen kitaplardan da kompozisyon çalış.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 auto da çekilen fotoların %90 ı doğru oluyo ille şekil yapıcam diyosan istediğin şeyi google a yaz ingilizce öğren 2 dk da
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 auto'da kullanılcaksa dslr almaya gerek yok çok fazla
Öne çıkan mesajlar