nonstoppvp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hergün önüne gelen hatta ipini koparan gidip bir uoserveri açıyo.çogu düşük baglantılarla kıytırık bir server açıp gösterişli bir web sitesiyle player toplamaya çalışıyo.bizim gibi türkplayerlarla oynamak isteyen playerlerda mecburen bu freeshardlarda yerini alıyo.sonç olarak 6tyıldır oynarım bu oyunu. bir tek kapandığı için zorunlu olarak ayrılmadıgımız shard arqas oldu bu güne kadar. orasıda level sistemine geçtigi için bıraktık.sonuç oolarak bir sharda giriyosun emek verip kasıyosun bir ortam kuruyosun.arknı dönüyosun hop shardı kapamış staff.benim demek istedigim yeter artık bu işi bilmeyen kendine güvenmeyen insanların emeklerine saygısı oolmayan insanlar bu işi yapmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bi kere şu freeshard mantığını kafamızdan atalım. Nebula da bir free shard olmasına rağmen herkes zevk alıyor... Yani Nebulada bir Freeshard bunu unutmayalım..[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Shinoda, 24 Ağustos 2004 19:15 tarihinde demiş ki: Nebula da bir free shard olmasına rağmen herkes zevk alıyor... *! Yarılır ve aşırı şiddetle gülmeye başlar * ha! ha! haaa![signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ilginç çok mu hoşuna gitti?[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 acayip hemde etkisi devam ediyor...[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Oynamaya başlayacağınız shard'ların arkasında kim olduğuna dikkat edin, sonra üzülüyorsunuz işte..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Erutan bişi söyleyemeyeceğim sana ve senin gibilerine bana yorum yapacağına konuya yorum yap..[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 3 Mayıs 2003 Tarihinde Nebula'nın scriptlerinin dağıtılması hakkında Silencer demişki: ...beni tek endişelendirecek olan şey, insanları sahte vaatlerle kandırarak sunucularına çeken kişilerin, hiç bir şey bilmedikleri için sunucularının kapanması ve sunucuya çektikleri kişinlerin online sisteme olan güvenlerini kaybetmeleri... Yazının tamamı[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 24 Ağustos 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonstoppvp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya benim de bahsettigim bu dikkat edersen nebuladan bahsetmiyorum ben.insanları dolandıran haksızlığa uğratan güven sarsan şarlatanllardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Buradaki kaygının kaynağı zaten Nebula değil. Bu insanları kandıran kişilerin %90'ı Nebula'nın Ocak 2003 scriptlerini kullanıyorlar. Sahip olmadıkları bir deneyim ile hak etmedikleri bir güc birleşince karşılarına dengesizlikten başka bir şey çıkması oldukça zor...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Silencer haklısın. Ona bi sözüm yok ama birçok kişinin scp bilgisi biraz daha arttı sanırım. Bir üst düzeye gelmeye başladı. Sencede öyle değilmi ?[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ilk ler özeldir..nebula (snn'yi saymassak) ultima online konusunda bir ilkti..ve bu yüzdende hep ölze kalacak..ne kadar sarhoşken attıgım page yüzünden banlanmış olsamda :)[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu türkiyedeki freeshard mantığı değil tüm dünyadaki mantık aynı şekilde işliyor. aslında freeshardın temelinde de aynı şey yatar. "biz osi'ye özendik" tüm emülatörler buna göre düzenlenir ve bunda garipsenecek birşey yoktur. orjinallik bekleyen isim ve orjinallik yaratmış yerlerde oynar ( osi, runuo rebirth, nebula vs.. )[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 silencera hak vermemek elde değil, her gün bir shard açılırken diğeri kapanıyor. gidense bizim zavallı playerların zamanı ve parası oluyor. bir servera başlarken oraya güvenmiyorsanız, "hah tamam ph var hadi kasalım, kapansa da bişi olmaz hemen 1 günde 7x yapalım actiona akalım" diye düşünüp başlamayın bir serverda...[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hehe tazmanyak herkez öyle page atıyorlar "bab skilleri açında kasak" "yaw ph yokmu?" halbuki daha millet ph nin açılımını bilmiyor teyteyy nası bi ülkede yaşıyoruz gerçi bu normaldir çoğu şeyin açılımını bilmiyoruz :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 "oyun nedir?" anlamadan oyun oynayan, oyunu yöneten kişilerin olduğu bir ortamda sağlıklı sonuçlar doğması beklenemez zaten.[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben en son sylveria kapandiinda birakmistim ve kasmayacam artik demistim ve 1 ay once tekrar basladim bu merete ve oynadiim shardlar karsisinda hayrete dustum -2 por corp wis diyon adam oluyor -playerlar kosarak guardlardan hizli kosuyor. -ph olayina hic girmiyorum dicem ama girmeden edemem -ressurrection scrolllarinin fiyatlarinin %200 arttirilmasi daha bir suru var ama konudan cok acilmis olucaz ph(Power Hour) masallah bizimkiler Py yapti bunu (Power Year) ph in anlami belirtilmeyen bir saat icin power hour acarlar ve hizli skill gain olur yani power hour dediin 1 saat surer ama diyoruz server yeni acilmis insanlar yeni kasicak sunu 1 hafta acik tutalim eh tamam deriz az cok hakli ammmaaaaaa gidip 6 ay 7 ay power hour acilmaz dediim gibi power months veya power year olur. bu ph yuzunden hicbirsey iyi gitmez bir serverda dusunun herkesin bir miner, carpenter, warrior, fencer, mage, inscriptor, tailor chari olur bunun sonucunda da set fiyatlari tp fiyatlari, mage robe fiyatlari golem fiyatlari, ve daha bir suru seyin fyati duser insanlar gene ins char acip ressurection scroll yapar.(res scrolllarin tanesi en az gorduum 150gp) ben acikcasi boyle bir serverda oynamam oynayanlarida tebrik ediyorum eglenmesini bilmiyorlar. Sylveria benim icin snn den farki yoktur. cunku ikiside sonunda paralandilar ama ikisindede insanlar skill kasmak icin deil eglenmek icn oynuyordu yani 2 dakkika boyunca anca 0.1 skill geliyordu. peki bu kadar insan neden kasiyor bu kadar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Habire topic aciliyor, 'yeter bilmeyen shard acmasin' diye, zaten adam bilmedigini kavrayacak seviyede olsa girmez oyle bir ise, dolayisiyla gereksiz ve hedefsiz oluyor bu actiklariniz. Adam gelip topic aciyor burda, 'scripter webmaster worldbuilder gm ariyorum, ama bwn owner olacagim, enayisiniz cunku siz' diye, sonra laf edince de biz kabahatli ve agresif oluyoruz, onun icin artik biraktim ben. Isteyen istedigini acsin, hala bin tane seviyesiz oyuncunun (cogu kafelerdeki bicir bicir cocuklar oluyor, klavye onlar icin buyuk bir guc oluyor haliyle) arasinda UO oynayan ve Turkiye'de adam gibi sadece 3-4 serverin oldugunu halen anlamamis insanlar da ne yazik ki gidip giriyor bu yeni shardlara, yazik oluyor emeklerine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bi kere free shardda oynuyosun yani heran herieyin olması mümkündür. free shardda oynuyosan hepsini düşünmen lasım.. hiç uçmasın ben oynim diyosan osi de oynıcaksın onun dışında hiç bir serverın yarın ne olacağı belli degildir.[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: nbl_silencer, 24 Ağustos 2004 19:42 tarihinde demiş ki: Buradaki kaygının kaynağı zaten Nebula değil. Bu insanları kandıran kişilerin %90'ı Nebula'nın Ocak 2003 scriptlerini kullanıyorlar. Sahip olmadıkları bir deneyim ile hak etmedikleri bir güc birleşince karşılarına dengesizlikten başka bir şey çıkması oldukça zor... Gercekten kimsenin artık güveni kalmadı ve bu gidişle online gaming yok olacak.Ama zaten artık bu kadar shard acılıyor kullanıcılarında hangi shardın guvenilir,uzun sureli hizmet verecegi ayırabilecegini dusunuyorum.NBL scplerini extract yapıp ismini xxx shard yaparak iş bitmiyor ha bunu yapsada 1 hafta surup server açma sevdasına kapılanlar hevesini alıp kapatıyorlar.[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 2 tane başlı sorun var 1 yönetim anlayışı, 2 teknik sorunlar. En büyük sorunlar tamamiyle yöneticilerin tutumuna bağlı oluyor. Kimse bunun bir sorumluluk olduğunu anlamıyor yada anlayamıyor. Eğer bir grup yada kişi freeshard açarsa, her ne kadar hiç bir ücret talep etmesede üyelerine karşı büyük sorumlulukları vardır. Bu bilinç şuana kadar pek çok sharda (büyüklü küçüklü) yoktur. Yöneticilerin buna benzer fikirleri olmadığı gibi, freeshard açmanın ücret talep edilmediği için profesyönellik olarak algılamamaktadır. Hiç bir şeyin sağlam bir temelde oturtulmadığı gibi herşeyin tek bir kişinin kararı ile yıkılabilir. (Banlama, Yönetim içi tartışmalar sonucu serverın kapatılması, statü kavgaları vb vb) En basit işletmelerin bile müşterilerine karşı, para karşılığı sorumlulukları vardır. (Garanti belgesi gibi) UO shardlarının müşterileri oyuncular olup, ücretleride oyuncunun çok değerli zaman ve emeğidir. İkinci ana sorun ise; konu ile alakasız kişilerin hiç bir teknik detayı düşünmeden. Ar-Ge (Arakla Getir) mantığıyla iş yapmasından kaynaklanıyor.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer [Bu mesaj Ametal tarafından 25 Ağustos 2004 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aha artık pati memberları benim yolumdan gidiyor! yaşasın kendimle gurur duydum :-P[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 En gralı pls uo shard :P[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 reklamlarr[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bizim playera ihtiacımız yok valla actıgımız gun 60 kisi oldu server PLS UO Shard :D[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar