reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bazen benim vista yuklu laptop durup dururken dileyim internette gezerken yada masaustunde wordde calisirken pat diye su donen cursor kaliyo ve baska hicbir program cevap vermiyo sonra direk res atmak zorunda kaliyorum, event logslara girdigimdede bole goze carpan bisi bulamadim, acaba yanlis loglarami bakiyorum? en sonra donmaya sebep veren programin ne oldugunu gosteren bi yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Kitlendiğinde kitli olduğunu anlayıp event log'a yeni girdi yapamadığı için bi şey elde edemiyosundur. Geçen sene işlemci fanımın içine yerleşmiş 50 kiloluk tozu sökmeden (sökmek evet) önce benim makine de kitleniyodu sürekli, event loga bakıp bakıp küfrediyodum noluyo lan bu makineye diye. Edit: Bu arada bi keresinde WoW oynarken loading esnasında biraz fazla yüklenmiştim bilgisayara, o loadingden çıkamadım, hiçbi şey tepki vermiyodu ama mouse'u oynatabiliyodum. Restart attıktan sonra makine açılmadı, MBR hasar görmüş. Windows DVD'sini takıp Windows'u onardım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hijackthis i dene. pc de herşey normal iken yani program falan acık değilken görev yöneticisinden işlemleri kontrol et. cpu kullanımlarına bak. windows güncellemesi de gerekebilir. onu da kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar