SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 xunn dediniz de, bence xunn bu yaşında kesim görse psikolojisi altüst olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hiçbişi olmaz.. ama çok sataşırsanız forumda kimyanızı altüst edebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 xunn beni tehdit etti geçen gün zaten. O zarif görünüşünün altında resmen bi kabadayı varmış, korktum. XUNN VURMA TAMAM BÖÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kurban kesimi silahlı saldırı ve tecavüzle aynı kefeye konmuş topakta sonra ciddiye alınması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Doğru kurban kesimiyle yanlis kurban kesimi arasında fark var yalnız, burda ondan bahsediliyor. Kimse kurban kesilmesin demiyor burda herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 iyi olmus, ufaktan alissinlar, sonra ezik ezik vejteryan oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 biri /summon kavurmayemeyenalmanköylüsü mü dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 arkadasim et yiyorum ama, ilk gün yapilan KOYUN KAVURMASIni yemem. midem kalkiyor. bana agir geliyo. lölölö yapma bana. git cantik ye, kasinma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 http://i1011.hizliresim.com/2010/11/16/2125.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 vaniLLe said: arkadasim et yiyorum ama, ilk gün yapilan KOYUN KAVURMASIni yemem. midem kalkiyor. bana agir geliyo. lölölö yapma bana. git cantik ye, kasinma. ya bırak, almanyanın köyünde koyunu nerden bulucan da kavurmasına pis diyosun. Ha koyun eti yer misin desen, ben de yemem. AMA KAVURMAYA BOK ATAMAZSIN! Kavurma genel bi tabirdir, güzeldir. Candır, kandır. Bol kekik, acı biber ile yenildiğinde adamı altında ağ olmadan yerden yükseltir, tam zevkine varmışken biterek birden yere düşürür. SEEEEAAAAAAANNNNNN, düştün mü sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 get a room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 oğlum kekikli kavurmaya ölürüm şu an, kilometreler kat ederim koşarak, bi de ayran olucak yanında pilav olucak, hay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hayda. neyse hayirli bayramlar ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu aralar vanilin çok saçını çeker oldun hayırdır seagle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 "roket adam" said: oğlum kekikli kavurmaya ölürüm şu an, kilometreler kat ederim koşarak, bi de ayran olucak yanında pilav olucak, hay anasını ya. abi resmen deliriyorum şu an, ama etlerin 1 gün beklemesi gerek ki yarın o tat ile ölebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nomsaR said: bu aralar vanilin çok saçını çeker oldun hayırdır seagle. AGA ANLARSIN YA ;););););););););) tevbe ya. oha benim hiç bol gözkırpan smayllı mesajım olmamıştı zıhızıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dostum get a room ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 get a fiesta, dude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ne room'u lan. beni karistirmayin. al kavurmani git takil odanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 AHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 olm sakin lan LAAAAAAAAANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 şu yaşıma geldim hala kurban kesimi izleyemem, onu bırakın canlı alabalığın öldürülmesini falan bile izleyemiyorum ama bence çocuklara izlettirilmeli böyle şeyler hayatın gerçekleri bunlar. keşke küçükken benide böyle şeylerden sakınmayıp izlettirselerdi sonuçta bu hayatın bir gerçeği sakınmanın hiç amacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 vanil cantik'a laf atmışsın gözümden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 türkten dexter morgan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar