Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Greatest Troll That Will Ever Be


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ilk Harfler Caps Ingilizce Yazıyorum Charismam tavan.

Neyse, garbıçta anket açılmıyor galibada, anket oldugunu varsayın.


En büyük troll kim,

Bleach ten Aizen mi?



yoksa


PATICIKTEN HAO MU?


Aizen i bilen biliyor, bilmeyen googlelayabilir. Ancak haonun bir kaç mesajını buraya koyayım, siz karar verin.


Hao said:

öğrencilerin hakettiğini düşünüyorum, daha tatlı olabilirdi müdahele evet abartılmış, ne sorunu varmış boğaziçililerin allahaşkına ? % 95 i zengin - elit ailelerin çocukları değil mi ? komik oluyorsunuz.


Hao said:

Senin mantığınla , benim gözümde Murat Karayalçın'ı savunanlar trollün allahıdır. Adam ne yapmış ankaraya dandik batıkent, pkk-kadrolaşması ve yamyami rüşvet dışında ? Millet melihe oy vermeyip pkk lı adama mı oy versin ?


Hao said:

15-16 yıl belediye başkanı olabilme başarısını gösteren bir insanın bu kadar fanatik düşmanlarının olması doğal.

Birazdan heyecanlı add ciler atlayacak : " KÖMÜR MAKARNA " diye.

Ankara memur ve bürokrat şehridir, allah aşkına hangi memur ve bürokratın kömür-makarnaya ihtiyacı var ? yüzdelere vurduğumuz zaman en müreffeh illerin başında geliyor ankara.

Lütfen daha az mushroom tüketin.


Hao said:

bazen tek gerçeği kendim olarak düşünüyorum. tanıdığım insanlar, dostlarım, sevgilim, yürüdüğüm yollar.. hepsi 010010 lerden oluşmuş npcler ve koca evrende yalnızım.. öldükten sonra ce e hepsi şakaydı aslında hepsini seni denemek için yaptık diyecek olan bir mekanizmanın varlığından korkuyorum, bardağımın son yudumunda olan katran kahveyi yudumlayıp sigaramı söndürürken puf diye uçuyor bu düşünceler.


Hao said:

çocuk esprileri yapıyorlar ve ciddi ciddi gülüyorlar. neyse abi siz haklısınız.
Mesaj tarihi:
Troll falan degil be, fikri zikri bu elemanin. Yasi ufaksa normaldir gerci. Yirmi kusur yaslara kadar fikir zikir cok oturmuyor, baslarinin fikirlerini alip satiyoruz surekli.

edit : Yasi ufaksa da normal degil vazgectim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...