Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ilk Harfler Caps Ingilizce Yazıyorum Charismam tavan. Neyse, garbıçta anket açılmıyor galibada, anket oldugunu varsayın. En büyük troll kim, Bleach ten Aizen mi? yoksa PATICIKTEN HAO MU? Aizen i bilen biliyor, bilmeyen googlelayabilir. Ancak haonun bir kaç mesajını buraya koyayım, siz karar verin. Hao said: öğrencilerin hakettiğini düşünüyorum, daha tatlı olabilirdi müdahele evet abartılmış, ne sorunu varmış boğaziçililerin allahaşkına ? % 95 i zengin - elit ailelerin çocukları değil mi ? komik oluyorsunuz. Hao said: Senin mantığınla , benim gözümde Murat Karayalçın'ı savunanlar trollün allahıdır. Adam ne yapmış ankaraya dandik batıkent, pkk-kadrolaşması ve yamyami rüşvet dışında ? Millet melihe oy vermeyip pkk lı adama mı oy versin ? Hao said: 15-16 yıl belediye başkanı olabilme başarısını gösteren bir insanın bu kadar fanatik düşmanlarının olması doğal. Birazdan heyecanlı add ciler atlayacak : " KÖMÜR MAKARNA " diye. Ankara memur ve bürokrat şehridir, allah aşkına hangi memur ve bürokratın kömür-makarnaya ihtiyacı var ? yüzdelere vurduğumuz zaman en müreffeh illerin başında geliyor ankara. Lütfen daha az mushroom tüketin. Hao said: bazen tek gerçeği kendim olarak düşünüyorum. tanıdığım insanlar, dostlarım, sevgilim, yürüdüğüm yollar.. hepsi 010010 lerden oluşmuş npcler ve koca evrende yalnızım.. öldükten sonra ce e hepsi şakaydı aslında hepsini seni denemek için yaptık diyecek olan bir mekanizmanın varlığından korkuyorum, bardağımın son yudumunda olan katran kahveyi yudumlayıp sigaramı söndürürken puf diye uçuyor bu düşünceler. Hao said: çocuk esprileri yapıyorlar ve ciddi ciddi gülüyorlar. neyse abi siz haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hao iyi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 troll değil "uneducated opinion" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hao iyidir hakikatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Troll falan degil be, fikri zikri bu elemanin. Yasi ufaksa normaldir gerci. Yirmi kusur yaslara kadar fikir zikir cok oturmuyor, baslarinin fikirlerini alip satiyoruz surekli. edit : Yasi ufaksa da normal degil vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 haoyu sevmiyorum. çevresinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 olmamış ceviz gibi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Aluriel said: haoyu sevmiyorum. çevresinden nefret ediyorum. bir başka haonunda içinde bulundugu topicten dejavu sezdim su postta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 onun da, topiğinin de, çevresinin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Böyle topikler açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar