Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 3 Qualified Players.

doubtful

Öne çıkan mesajlar

bu arada sanırım ilk defa bi turnuvada en çok zerg var. 24T 27Z 12P 1R var yanılmıyorsam.

Ro64 GSL1:
- 21 33%
- 16 25%
- 27 42%
- 0 0%:

Ro64 GSL2:
- 29 45%
- 15 24% (rounded this one up)
- 20 31%
- 0 0%:

Ro64 GSL3:
- 24 38%
- 27 42%
- 12 19%
- 1 1% (rounded this one down)

tunca şimdi 1 turnuva zergün op olduğunu göstermez diyecek de, patchten sonraki zerg sayısındaki değişime dikkat çekmek istiyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

brood wardaki balans zart diye gelmedi yanlış hatırlamıyorsam.wow-wc-sc-diablo hep ağlayanlar olmuştur hepsini oynadım ama az ama çok belki bu ağlamalar bitecek balans gelince ama balans gelene kadar 1-2 sene geçecek.bw de ağlanmadımı ağlandı kaç sene ama en sonunda mükemmeliyeti yakaladılar.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

yanlışsın. broodwar'da adamlar gayet erken bir balans tutturdular ve 7 sene aynı balansla devam etti oyun. kimse de ağlayanlara hak vermedi. warcraft'ı bilmiyorum oynamadım; ama sanırım onda da iyi bir balans söz konusuydu.

Huun yapma naptın büyük gaf oldu bu. wc3 en çok balans sorunlarıyla uğraşan oyundu.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam arkadaşlar konumuz sc zaten, uzatmayın hehe

bw balans konusunda iyiydi ya. yapılan değişikliklerin çoğu turret'ın fiyatı, dropship'in hızı falan gibi şeylerdi. balansla ilgili en büyük değişiklik goon'un üretim süresi ve cool of time idi. bunun dışında oyuna büyük etkisi olacak bir değişiklik olmamıştı hatırladığım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...