Mortis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 lonera üzüldüm ya ii oynuodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kiwikaki elenmeseydi bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 toplam 5 toss mu var şimdi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kiwi niye tossta ısrar ediyor anlamadım. turnuvalarda götü sıkışınca terran'a dönüyor ve terran'ı çok daha iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 huun said: kiwi niye tossta ısrar ediyor anlamadım. turnuvalarda götü sıkışınca terran'a dönüyor ve terran'ı çok daha iyi oynuyor. Neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 e cünkü delikanlı, aynı oyman gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yazık ya Tester yine elenmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu arada sanırım ilk defa bi turnuvada en çok zerg var. 24T 27Z 12P 1R var yanılmıyorsam. Ro64 GSL1: - 21 33% - 16 25% - 27 42% - 0 0%: Ro64 GSL2: - 29 45% - 15 24% (rounded this one up) - 20 31% - 0 0%: Ro64 GSL3: - 24 38% - 27 42% - 12 19% - 1 1% (rounded this one down) tunca şimdi 1 turnuva zergün op olduğunu göstermez diyecek de, patchten sonraki zerg sayısındaki değişime dikkat çekmek istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Aslında onlar eskiden zerg oyuncularıydılar. Patchlerle birlikte denge kurulunca gerçek ırklarına geri döndüler. +.+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Morrow utanmazıda terranla turnuvaları kazandı kazandı birden zerge döndü. Niye acaba?! Böyle zırt pırt ırk değiştiren adamları barda filmindeki gibi dövesi geliyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Oymanq said: Neden acaba? terran'ı daha iyi oynamasına rağmen, toss daha güçlü diye herhalde öyle tercih ediyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yer gök zerg olmuş ZERG OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 1 ay önce millet terran op diye ağlıyodu şimdi zerg op diye ağlıyolar oyunu oynamıyorum ama her blizzard oyununda görürüz böle şeyler hep 1 taraf ağlar diğer taraf oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 GSL 1 den 3 e kadar p ve z yüzdelerine bakıp konuşmak lazım asgard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 valla bilmiyorum yüzdeleri ama her oyunda böledir blizzardın çıkarttığı hep bi taraf ağlar diğer taraf güler sonra ağlayan taraf güler diğer taraf ağlar yanlışsam yanlış deyin benim burda zergü savunma gibi bi amacım yok banane zergten oynamıyorum ki oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yanlışsın. broodwar'da adamlar gayet erken bir balans tutturdular ve 7 sene aynı balansla devam etti oyun. kimse de ağlayanlara hak vermedi. warcraft'ı bilmiyorum oynamadım; ama sanırım onda da iyi bir balans söz konusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 brood wardaki balans zart diye gelmedi yanlış hatırlamıyorsam.wow-wc-sc-diablo hep ağlayanlar olmuştur hepsini oynadım ama az ama çok belki bu ağlamalar bitecek balans gelince ama balans gelene kadar 1-2 sene geçecek.bw de ağlanmadımı ağlandı kaç sene ama en sonunda mükemmeliyeti yakaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ha bu blizzard oyunları içinde geçerli deil pvp olan her tür oyunda bi taraf ağlar diğer taraf güler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Oymanq said: Morrow utanmazıda terranla turnuvaları kazandı kazandı birden zerge döndü. Niye acaba?! Böyle zırt pırt ırk değiştiren adamları barda filmindeki gibi dövesi geliyo insanın. o patchlerden önce dönmemiş miydi, gerçi geyiğine falandı o. zerg mü katılıyo artık turnuvalara falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mortis said: en iyi adamını gönder verin uçak parasını çocuğa katılsın denesin şansını denemeden olmaz bu işler koreye vize de yok mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 huun said: yanlışsın. broodwar'da adamlar gayet erken bir balans tutturdular ve 7 sene aynı balansla devam etti oyun. kimse de ağlayanlara hak vermedi. warcraft'ı bilmiyorum oynamadım; ama sanırım onda da iyi bir balans söz konusuydu. Huun yapma naptın büyük gaf oldu bu. wc3 en çok balans sorunlarıyla uğraşan oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Abi baldemaster harras der çıkarım konuşmadan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 6 armorlu beastmaster buttsex oldu aylarca w3 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 tamam arkadaşlar konumuz sc zaten, uzatmayın hehe bw balans konusunda iyiydi ya. yapılan değişikliklerin çoğu turret'ın fiyatı, dropship'in hızı falan gibi şeylerdi. balansla ilgili en büyük değişiklik goon'un üretim süresi ve cool of time idi. bunun dışında oyuna büyük etkisi olacak bir değişiklik olmamıştı hatırladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Psi storm nerfü diyebilirim. Sağlam nerftü hakkaten. Ya aslında olay biraz da haritalardaydı bwde. Tekrar iccup ya da kespa haritalarına dönülse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar