Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D-DAY Turnuva duyurusu

ZEALOTeko

Öne çıkan mesajlar

Sevgili arkadaşlar;

Beşiktaş Adeks-2 internet cafede d-day turnuvası olma olasılığı mevcuttur.Sizlere turnuva kesin olacak diyemiyorum,ancak olma olasılığı var.15 gün sonra durum netlik kazanacaktır.

Adeks'in yetkilileriyle konuştum,kesin olmayan şartlara göre

en başta bir katılım ücreti ve akabinde oynadığınız kadar saat ücreti alınacak,ancak saat ücreti normal ücretten daha düşük olacak..

Dediğim gibi henüz kesin değil,15 gün sonra netlik kazanacak ve bende sizlere olumlu veya olumsuz haberi vereceğim.Vereceğim haber olumlu olursa şartları da buradan ve başka sitelerden bende ilan edeceğim,adeks-2'den de öğrenebileceksiniz..

Anladığım kadarıyla turnuvanın kesinleşmesi sizlerin adeksi arayıp sorması veya bizzat gidip sormasıyla ilgili.İlgi ne kadar fazla olursa o kadar kesinleşecek bu mevzu...Hepinize iyi seyirler

For Aiur..
Sosyal ağlarda paylaş

Burda omu yapiliyor bumu yapiliyor denmesin lutfen EVET yapiliyor Turnuva versiyonu D.day Judgement 17.7 olucak yeni versiyon yetisir turnuvaya fakat alısık olunmayacagı icin 17.7 de yapılacak.
Ayrica bir haritaya olan ilgi coksa neden turnuvası yapılmasın?
Illa kendi basına bir oyununmu turnuvası olmalı? ayrica internette cokta guzel Dota turnuvaları yapıyorlar.[signature][hline]I am the haunter of the embracing dark.
I am the bringer of fear.
I am the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!

[Bu mesaj preas tarafından 19 Ağustos 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ödül tabiki olucak,ödülsüz turnuva nerede görülmüş?Version belirtilmemiş diyorsunuz,ben size turnuva kesin değil diyorum siz version soruyorsunuz..

Sadece bu tip şeyler henüz belli değil,sizlerin ilgisiyle olay hız kazanacak..

[Bu mesaj ZEALOTeko tarafından 19 Ağustos 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...