ZEALOTeko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Sevgili arkadaşlar; Beşiktaş Adeks-2 internet cafede d-day turnuvası olma olasılığı mevcuttur.Sizlere turnuva kesin olacak diyemiyorum,ancak olma olasılığı var.15 gün sonra durum netlik kazanacaktır. Adeks'in yetkilileriyle konuştum,kesin olmayan şartlara göre en başta bir katılım ücreti ve akabinde oynadığınız kadar saat ücreti alınacak,ancak saat ücreti normal ücretten daha düşük olacak.. Dediğim gibi henüz kesin değil,15 gün sonra netlik kazanacak ve bende sizlere olumlu veya olumsuz haberi vereceğim.Vereceğim haber olumlu olursa şartları da buradan ve başka sitelerden bende ilan edeceğim,adeks-2'den de öğrenebileceksiniz.. Anladığım kadarıyla turnuvanın kesinleşmesi sizlerin adeksi arayıp sorması veya bizzat gidip sormasıyla ilgili.İlgi ne kadar fazla olursa o kadar kesinleşecek bu mevzu...Hepinize iyi seyirler For Aiur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ödül olcak mı peki? olmicaksa katılım ücreti nie alınıo sadece saat ücreti alınması gerekmezmi?yada katılanlar belirlendikten sora belli bi gonde rezervasyon yapılsa olmazmı?cok soru sordum biri beni susturabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İyi de version bile belirtilmemiş !?![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ne yani D-Day gibi aptal bi haritanin tunuvasınımı yapıyorlaR?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Burda omu yapiliyor bumu yapiliyor denmesin lutfen EVET yapiliyor Turnuva versiyonu D.day Judgement 17.7 olucak yeni versiyon yetisir turnuvaya fakat alısık olunmayacagı icin 17.7 de yapılacak. Ayrica bir haritaya olan ilgi coksa neden turnuvası yapılmasın? Illa kendi basına bir oyununmu turnuvası olmalı? ayrica internette cokta guzel Dota turnuvaları yapıyorlar.[signature][hline]I am the haunter of the embracing dark. I am the bringer of fear. I am the scorner of peace and tranquility. I ride the stormcloud and the night! [Bu mesaj preas tarafından 19 Ağustos 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZEALOTeko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ödül tabiki olucak,ödülsüz turnuva nerede görülmüş?Version belirtilmemiş diyorsunuz,ben size turnuva kesin değil diyorum siz version soruyorsunuz.. Sadece bu tip şeyler henüz belli değil,sizlerin ilgisiyle olay hız kazanacak.. [Bu mesaj ZEALOTeko tarafından 19 Ağustos 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bug ları fln kullanmak serbest olcakmı acaep:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ne bugı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ödülü duaylım hele,zaen dday bence daha çok şans üzerine kurulu bir map ama neyse.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZEALOTeko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 D-day haritasını daha çok şans işi olarak görüyorsan bence sen katılma dogmeat.. Turnuva kesin gibi arkadaşlar klanlarınızı hazırlayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 peki[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Şu d-day'i oturup yapan adam bir gün uzak bir ülkede turnuvasının düzenlendiğini öğrense ne düşünürdü acaba :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 "Uzak bir ülkede yaptığım haritanın turnuvasını yapıyorlar" diye düşünürdü heralde..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 :lol:[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 3v3 olcak heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 turnuva kurallarını fln da yazsanız kesinse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZEALOTeko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kurallar kesinleşince buraya ilan edeceğim merak etmeyiniz. 5-5 daha olası gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 5v5 olmasın ya cok kalabalık olur zevkli olmaz :) peki creep fln kullanmak serbest olcakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hersey serbest tabiikide[signature][hline]I am the haunter of the embracing dark. I am the bringer of fear. I am the scorner of peace and tranquility. I ride the stormcloud and the night! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar