LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 gel gel öttür bakalım yeterki gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Defans var burda yavaş öttür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sus lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ne zaman geliyorsun sen güvenç sana laflar hazırlayacağım ona göre :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Altta kalmasın tora bi liste çıkarsın artılara baksın falan filan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ben de maça geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 LucifeL said: ne zaman geliyorsun sen güvenç sana laflar hazırlayacağım ona göre :D:D 17 ocak p.tesi geliyorum hava değişimi almassam alırsam 20-25 gün erken gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tora bu aksam donecek istanbul'a. ben yokum btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 niye yoksun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ts maciyla cakistigi icin mac saati gelemiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Zaten yer yoktu, isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yer olup olmadigini sana sormamis olmama ragmen atlaman enteresan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Kadroları ayarlıyanlardan biri benim, bir şeye atlama durumu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 neyin ne oldugunun farkindayim senda farkindasin. zaten maclara tanidiklarini gormekten baska bir amacla gelmeyen bana topicte ''gelecekler listesi ''dahi olmadanve yinede gelmeyecek olmama ragmen sirf laf etmek icin laf dediginin ikimizde farkindayiz. macta elbet tanisiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 konu cozulmustur. gelmek isteyen arkadaslar olursa yer acilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Aynen hallettik Tharkas da haftaya gelir Trabzon maçıyla çakışmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi bu arda geçen benim kalenin oıraya gavur bir çocuk geldi ingilizce konuştuk ettik şey demişti "türkiye de çalışıyorum ama hiç arakdaşım yok ingilizce bilen isnan da bulmada sıkıntı çekiyorum futbola açım beni de aranıza alırmısın" dedi bend e direk "care bear değiliz kanka" demedim de hani maçtan sonra gel bi kouşuruz olmadı başka şekilde yardım ederiz demiştim çocuk maçın bitiş saatini sordupğunda yanlışlıkla 7 demiştim elemanı görürseniz hani garipdir evinden uzak yalnızdır bi yardım edin be, şimdi aklıma gledi unutmuştum.. olmadı gidip gülbahçes, tesisine ingilizce elemana yönelik mektup yazıp asacağım.. bildiğin vicdan azabı çekiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahahahah ildeniz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 şimdi o adam yalnızlıktan intihar etse nasıl hesap vericeksin ildeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Khelben Spidee Lucifel dreagloth screwy tora kermit Sertac Pha holy Gelirim diyenler bu kadarmı benmi eksik goruyorum bi bakın murat öncü gelmiyormu yigit fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Eksik kaldıysanız gelip zevkle katılırım,yalnız uyarıda bulunayım condition 20 üzerinden 7-8 falan. aka: Deathlord edit:Gökalp var listede eksik değilseniz de bi uğramaya çalışırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Khelben Spidee Lucifel dreagloth screwy tora kermit Sertac Pha holy esh uniross hocam sana yarın soylesek once bir her zaman gelenlere bakalım yarın aksam soylersek sorun olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 destur bre! Beni niye yazmadın loo sakat kolla oyunda akacam bu seferde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar