Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Not: Yeri burası değil biliyorum ama konu Firefly olduğundan buraya açtım. Diziyi izlemeden bir anlam ifade etmez. Sonunda çıktı ve mükemmel. 10 gün kadar oldu çıkalı. http://img198.imageshack.us/img198/2703/seren001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bu dizi olan firefly'ın filmimi? Serenity'den sonra mı çıktı ve konusu ne:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 film olan değil bu. o başka said: Serenity: The Shepherd's Tale is a graphic novel published by comics publisher Dark Horse. It was released on November 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Karasakal said: bu dizi olan firefly'ın filmimi? Serenity'den sonra mı çıktı ve konusu ne:? 10 gün önce çıktı diyorum abi. Book'ın Serenity'ye gelene kadar yaşadıklarını anlatıyor. En son okunacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aa, süper. iyi etmişsin buraya açarak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gerge sana laflar hazırladım arkadaşım yapılır mı bu ya insanı boşuna heyecanlandırıyorsunuz ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Boşuboşuna değil, Whedon'un eseri bu da. Serinin içinde. Ayrıca buraya açmasaydım da gözünüzden kaçsaydı daha mı iyi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 valla çok çok iyi olmuş açtığın. benim aklımdaydı bu, bekliyordum ama unutmuşum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Serenity... teşekkürler haberdar ettiğiniz için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar