jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu olay kendını kandırma deıl bız kıza daha ıyı olanaklar sunduk su anda burda daha mutlu gozukuyor yanı bıldıgımız kadarıyla ve bız olmasak belkı bu durumlarda olamayacaktı o zaman o gocmen su sole dersek elımızde turk kalmıyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ulan fransa milli takımı dünyanın 1 numaralı ülkesi oldu futbolda çıkıp kimse (dünya üzerinde) bunlar gerçek fransız deil gerçek fransızları getirin de alın tarzı şeyler dedimi ? artk aşın bu durumları yok kökeni türk deil bilmemne deil ... İtalya milli takım oyuncuları 4-5 sene önce millli maçlarını bilmediklerinden söliyemiolrdı milli maçlarda ... bu kız en azından gerçekten Türk olamamsına ramen milli marşı sölemeye çalşıo... Türkiye için bişeyler yapıo.. sevioki yapıo..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 saptırmayalım konuyu ben ayırım yapmıyorum Amerika bizim süper beyinleri nası satın alıyorsa biz de ütopyalı atleti satın alıyoruz direk TR doğumlu insan ise atletizm de fazla başarılı değil. Süreyya kaça kaça bi hal oldu doping testinden neden acaba?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yahu elvan eğer çıkar için bu ülkeyi seçmiş olsaydı ne işi vardı? Bolu dağlarında ayılar kovaladı kızı antreman sahası bile yoktu ne sponsoru buna rağmen yarıştı. futbol takımlarımızda öyle o zaman türk takımının bi sürü yabancıyla alınmış başarı türkiyenin başarısı olmuyormu yani?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 parasını alan yapıyor işte at çantalar dolusu doları önüme ben de sööliim italya milli marşını demeçler veriim ben italyayı çok seviyom die ee sonra?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Prawler, 24 Ağustos 2004 01:35 tarihinde demiş ki: saptırmayalım konuyu ben ayırım yapmıyorum Amerika bizim süper beyinleri nası satın alıyorsa biz de ütopyalı atleti satın alıyoruz direk TR doğumlu insan ise atletizm de fazla başarılı değil. Süreyya kaça kaça bi hal oldu doping testinden neden acaba? ne yanı sureyya nın son hadıselerı olmasa dunya bılıyordu adını sonucta kı elvan ın artık dunya bılıyor eurosports durup durup onu cektıler onun ıcın uzucu sonuc dıye[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tamam işte güzel birşey de insan iç geçiriyor keşke bu böyle parayla olmasaydı da keşfedilmeyle , tr ye getirtmekle olmasaydı da elvan tr de olsaydı GENE ütopyalı olysadı[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Prawler, 24 Ağustos 2004 01:37 tarihinde demiş ki: parasını alan yapıyor işte at çantalar dolusu doları önüme ben de sööliim italya milli marşını demeçler veriim ben italyayı çok seviyom die ee sonra? sen elvan milyon dolar mı kazanıosn ? kazandıı azcık parayıla ailesini geçindirio.. hala dolar molar diosn..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 24 Ağustos 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Prawler, 24 Ağustos 2004 01:27 tarihinde demiş ki: ha sen dersin ki atlet Tr de doğmamış, sonradan gelmiş yerleşmiş buraya falan filan tamam derim de. bunun için illa 3 yaşında mı gelmesi gerek trye. kız keşfedilmiş 13 yaşında türkiyeye gelmiş yerleşmiş yaşamış. etüyopya adına yarışsa çok daha rahat kazanır yarışları çünkü maşallah bissürü atlet yarışıyor onlardan ve takım taktiği yapıyorlar. eh 1.lik ödülü de türkiyenin elvana verdiği paradan fazladır taktir edersin ki[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ben italya diyorum sen Elvan diyorsun Helal olsun eser[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 nese uzatmayalım konuyu gorusler farklı degıstıremezsın burda bu goruslerı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Diyecek birşeyim yok size devam edin kafanızın dikine gitmeye avutun kendinizi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Prawler, 24 Ağustos 2004 01:43 tarihinde demiş ki: Ben italya diyorum sen Elvan diyorsun Helal olsun eser ben senin anlamadıın para olayını açıklamay çalıştm.. kimsenin milyon dolar aldığı yok yani[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ne kendını kandırması ya ben gurur duyoyorum elvan adına eger bunu kalbımde hıssedebılıyosam takmaz bana zencıymıs soyleymıs boyleymıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Doping konusunu aydınlatayım sizler için ona göre karar verin .. Doping yapmayan sporcu yoktur , doping yapmadan başarılı olmanın imkan ve ihtimali yoktur .. Ama doping i bünyenize göre yapılan testler sonucu yarışmalardan belli bir süre önce kesmeniz gerekiyor .. (4-6 ay arası galiba) , Türkiye'de neden sorun oluyor ? Çünkü Devlet hastanelerinde yapılan testler sonucu dopingli çıkıyorsunuz ve yarışmalara gidemiyorsunuz , özel hastanelerde test yaptırmak 1 milyar civarı bir para olduğu için orada yaptıramıyor sporcular ve bu sebeple dopingli çıkıyor ya da şansına çıkmıyor .. Veya şu da var mesela grip ilacı alıyorsunuz , doping aldınız diye çıkıyor[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 prawler sen şimdi naim süleymanoğlununda başarılarına laf atarsn kökünde türklük yok die bende gülerim...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yazık oldu Elvana. Yanlış taktiğin kurbanı oldu kızcağız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 cınlıler cok komıktı yaws kostura kostura gıttıler basta[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 benim kimsenin başarısına laf attığım falan yok. Sadece başka ülkelerden atlet satın alıp, kendi başarılarımızmış gibi göstermeye, kendimizi kandırmaya karşı çıkıyorum o kadar.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 düşünüorm acaba bunun aklında 1500 metrede rekor kırmak wardıda konsantre olamadımı... kop ' a cevap vericek de nasıl acaba..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Prawler, 24 Ağustos 2004 01:51 tarihinde demiş ki: benim kimsenin başarısına laf attığım falan yok. Sadece başka ülkelerden atlet satın alıp, kendi başarılarımızmış gibi göstermeye, kendimizi kandırmaya karşı çıkıyorum o kadar. e halyle onunkiler içinde öle düşünüyosundr..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 çok kötü olmuş herkes madalya bekliyordu ondan.. bisey diil moral bozukluguyla 1500 de de batirabilir..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yahu ne parası kazanıyor elvan merak ediyorum. süreyya bile antrenman yapacak yer zor buluyor. gidiyor görevliler içeri almıyordu. hala satın almaktan bahsediyorsun kızın kazanacağı para açısından bir farkı yok. aksine orada kalsa hem daha başarılı olma şansı var doğru orantıdan daha çok para kazanma şansı var[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 e neden orda kalmasın? neden orda başarılara imza atmasın? Bi anda bozkurt kanı mı aktı Elvan'ın kanında? Saçmalamayın.. Siz Avrupa'da yaşadığınızı mesela hollandalı olduğunuzu düşünün.Orda bi şirkette finans müdürüsünüz. Diyolar ki size TR de bi bankada bi şirkette finans müdürü yapalım seni. Sen de hemen kabul mu edecen. LUPP diye atlayacakmısın? Vardır gelmesinin bir nedeni? Ama orda öyle olanak varsa neden gelsin ki Tr'ye?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 olanak orda yok ama burda da yok fark yok yani. ha diyorsanki orada kendini eğitmesi zor, kız 13 yaşında geliyor burada yetiştiriyor kendini. tamam ozaman o imkanlar farklı tabiki ancak yine de burada yetiştikten sonra bu olimpiyatlara etüopya adına katılma imkanı vardı.[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar